torsdag den 23. august 2012

Sex, medier og tidernes tegn!

Sex, medier og tidernes tegn


Chuck Norris

Nogle af os er gamle nok til at erindre den chokerende adfærd hos Barbara Eden der viste sin navle i “I Dream of Jeanie” i 1960’erne - eller hvordan den torsoafslørende, badedragt blev betragtet som ‘dristig’ i “Charlie’s Angels” i 1970’erne.

Sammenlign det så med i dag.

Ingen bliver chokerede eller overraskede i dag over at se adskillige ‘kunstnere’ på MTV’s music-award shows der i praksis er nøgne og opfører sig som danserne i en stribbar. Gårsdagens dristigste tøjvalg er nutidens garderobe (eller mangel på samme).


MTV's reality shows "Jersey Shore" og "16 & Pregnant" er kun begyndelsen på en flodbølge af TV med udpræget seksuelt indhold som ‘invaderer’ hjerter og sind hos Amerikas unge. Her følger et lille udvalg af andre udfordrende ting, som USA Today rapporterede at dit barn eller barnebarn ser på TV, eller på ‘kanalrundfart.’

MTV's spritnye show, "The Hard Times of RJ Berger," er en komedie om en nørdet 15 årig hvis mandlige genitialer sådan helt tilfældigt udstilles.

Spike TV's lumre college comedy "Blue Mountain State" visten en masturberende skolemaskot ved premieren den 12. januar.

Da den havde premiere sidste efterår havde  ABC's "Cougar Town" en scene der indbefattede at Courteney Cox's rolle skulle give oralsex til sin kæreste.

"Nip/Tuck" nåede ‘toppen’ i sin sjette og sidste sæson ved at sætte fokus på seksuelt frastødende plastickirurger.

ABC's "Desperate Housewives" Julie Benz spillede stripper i seriens femte sæson.

VH1 tilbyder den ‘stimulerende’ "Sex Rehab with Dr. Drew."

Showtime's "Secret Diary of a Call Girl" har fokus på Billie Piper der spiller luderen Bella, der benytter sine nye esksuelle erfaringer fra klienterne til at skrive endnu en bog.

Og behøver jeg sige mere end blot titlene til Showtime's "Californication"?

HBO's "Hung" (som titlen antyder) handler om en veludstyret lærer der også er prostitueret.

Og hvis du mener børn er bskyttede ved at se de mere gavnlige natur- eller historiekanaler, så overvej om barnet måske løber ind i History Channels mange episoder i serien “Historien om Sex” eller endog National Geograhic’s TV dokumentarserie for voksne “Tabuer” der vil afprøve dine grænser og skubbe dig udover det du kunne finde passende om emner som ‘fantasilivø bizr kærlighed, nøgenhed og det tredje køn.

Har eskaleringen af seksuelt indhold i det sidste årti på TV haft negative effekter på vor kultur og de yngre generatiner? Overvej at i 2004, konkluderede en landsomfattende undersøgelse af teenagere at de som så mere sexorienterede scener og programmer havde større sandsynlighed end andre på deres alder for også at være seksuelt aktive.
 


I 2006, overvågede en anden forskning teenagere der så 23 deciderede shows om sex og man konkluderede, “Som 16 årige havde teenagere der så en masse seksuelt udfordrende TV to gang så stor sandsynlighed for at blive gravide eller fædre til et barn født udenfor ægteskab end teenagere der kun så få af sådanne programmer.” meget mere

I 2010 udsendte nationens førende gruppe af børnelæger en alvorlig advarsel til forældre og medierne om farerne ved sex på TV, Internettet og andre medier overfor vore børn og teenagere. Hvor er Ed Sullivan når der er brug for ham?

Ja, der en en mand der har været i TV verdenen i 40 år, der har kæmpet for at holde en anstændig stil, vise respekt og moralske grænser i film og på TV. Hans navn er Ted Baehr. Ted og hustruen, Lili, er min og min hustru Gena’s kære venner. l


Dr. Baehr er grundlægger af og udgiver af MOVIEGUIDE: The Family Guide to Movies and Entertainment og formand for Christian Film & Television Commission, ligesom han er en velkendt kritiker, underviser, forelæsningsholder og med stort kendskab til medier. Hans hjemmeside erklærer at hans livsformål er at blive benyttet af Gud for at lade meidernes værdinormer blive bedre, samtidig med uddannelsen af publikum om hvordan man benytter skelneevne i udvælgelsen af den underholdning man ser. Jeg vil opmuntre forældre til at se nærmere på Dr. Baehr's MOVIEGUIDE for at se hvilke film der for øjeblikket går i teatrene er på DVD og som kan være passende for børn. Jeg kan også varmt anbefale Dr. Baehr's seneste succesbog, "How to Succeed in Hollywood (Without Losing Your Soul)."

I juni udgaven af Ted’s nyhedsbrev som formand for Christian Film & Television Commission skrev han hvordan der i maj måned blev sendt mere end 975o anmodninger hvor man kræver af ABC Network skal fjerne TV serierne “God Kristne Tæver” der er med baggrund i Kim Gatlin’s bog af samme navn. På grund af omfattende negativ feedback besluttede ABC at ændre navnet til “Gode Kristne Skønheder.”
Christian Film & Television Commission har hjulpet med til at fremme populariteten af film med kristne temaer sidste år som, "Soul Surfer," "Gnomeo & Juliet," "Rango," "Hop" og "Rio."

Uheldigvis er deres kommende arbejde blevet forhindret, da flere - anstødelige film - er på vej mod vore børn denne sommer, det drejer sig om:

  • "Another Bullsh-t Night in Suck City"

  • "I Hate You Dad"

  • "Seduction"

  • "Guns, Girls and Gambling"

  • "Knights of Bada--dom"

  • "Sexual Healing"

  • "Down and Dirty Pictures"

  • "Jesus Henry Christ"

  • "Don't Trust the B---h at Apt. 23"

Venner! Vort samfund er blevet ufølsomme over for umoral på skærmen, og den ufølsomhed overfører vi til vore børn og teenagere ved at give dem lov til at blive udsat for sådant vulgært indhold og produktioner via vore TV, Internet og i biograferne.
Vi bør virkelig tage visdomme formidlet af den store engelske retoriker Edmund Burke til os, han sagde, “Ondskab blomstrer hvor gode mænd intet gør.”

Hvis du har det på samme måde, så vil jeg med respekt anbefale dig at blive partner med Ted Baehr, hans hustru Lili, min hustru Gena og en palet af andre patrioter ved at gøre følgende tre ting:
1) Hvis du anser et TV program eller en film for upassende for børn, så skriv til udbyderen og andre, og fortæl om det.
2) Hvis de ikke svarer, eller nægter at svare og beskytte dette lands børn, så informer dem om at du skriver til deres sponsorer og ikke længere benytter deres produkter.
3) Sidst, men ikke mindst, giv Ted styrke til at jagte de korrupte giganter i Hollywood industrien og vær med til at gøre værdierne og underholdningen hos massemedierne bedre ved at sende en finansiel støtte, uanset størrelse, for at fortsætte arbejdet hos  The Christian Film & Television Commission.


For more information, go to Movieguide.org and Cftvc.org or write to:
The Christian Film & Television Commission
1151 Avenido Acaso
Camarillo, CA 93012
 Chuck Norris is the star of more than 20 films and the long-running TV series "Walker, Texas Ranger." His latest book is entitled The Official Chuck Norris Fact Book: 101 of Chuck's Favorite Facts and Stories" Learn more about his life and ministry at his official website, ChuckNorris.com.

Read more: Sex, media and a sign of the times http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=313021#ixzz1Pu989n2u

2 kommentarer:

Mr. Paul sagde ...

I had no idea Chuck Norris is such an upright individual. Great find.

Olsen sagde ...

Thank you. Dette har han også sagt:
"Uanset om du ønsker at træne mere,- spise sundere,- tabe vægt,- holde op med at ryge,- skære ned på alkoholforbruget,- komme ud af din gæld,- forbedre dit ægtskab eller din familie,- give dig selv en ny åndelig udfordring, eller få nye venner, så hold aldrig op med at stræbe efter at blive bedre hvert eneste år. Som Benjamin Franklin sagde det:

"Bekrig altid dine synder, hav fred med dine naboer, og lad ved hvert nyt år en bedre mand stå frem."
Jovist han er et 'upright individual'

Related Posts with Thumbnails