søndag den 16. september 2012

120 lande stemmer mod Obama

120 nationer stemmer mod præsident Obama


Ken Blackwell og Bob Morrison

Præsident Obama fortsætter i alle offentlige meningsundersøgelser vedrørende udenrigspolitik med at score pænt. Megen af dette skyldes uden tvivl, hans eliminering af Osama bin Laden sidste år.

Den seneste afstøvning af det angreb er blot en storm i et glas vand. Nogle eks-SEAL siger at Osama ikke var bevæbnet da han blev skudt, at han blev skudt da han kiggede ud af vinduet i sin bolig i Pakistan. (læs evt. denne på synopsis http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2012/05/drabet-pa-bin-laden-hvad-ikke-fortlles.html

Dette betyder ikke det mindste. Efter århundreder med international lov, da ville Osama bin Laden være defineret som  hostis humani generis -- menneskehedens fjende. Han bør stadig omtales som sådan. International lov vedrørende lovløse kan anvendes med specialstyrker mod pirater og slavehandlere. Osama , massemorderen, terroristen forhippet på flere slagterier, havde ikke brug for nogen Miranda advarsel. Han kunne med baggrund i loven være blevet skudt om han havde afgivet en pizzaordre.Vi har rost præsident Obama for at få ram på Osama bin Laden. Og vi respekterer, hvordan præsidenten foranstaltede at Osamas lig blev sænket i dybet. Ironisk nok da ville Winston Churchill, hvis buste Obama fik sat ud i sneen, også have godkendt det. Det var den unge Churchill der skarpt kritiserede Storbritanniens Lord Kitchener for at vanhellige liget af Mahdi, en tidlig fanatisk muslimsk leder. Læs denne på synopsis: http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2012/07/hvordan-blev-bin-laden-begravet.html

Hvis vi husker den nærmest henrykkende modtagelse af Barack Obama i Berlin i 2008, og den stille rislen og ad rygraden på næsten enhver udenrigspolitisk journalist ved lyden af hr. Obamas stemme i kampagnen for så længe siden, da burde begivenhederne i Teheran i denne uge komme som et chok.

Terrormesterhjernerne i Teheran var værter ved et måde med 120 medlemsnationer af den såkaldte - Non-Aligned Movement (NAM).  At disse 120 nationer også er medlemmer af FN bør give anledning til den alvorligste bekymring.

Iran er blevet udnævnt af FN som en vedholdende krænker af de internationale kernevåbentraktater. Irans herskere går helt åbenlyst og ihærdigt ind for Israels udslettelse -- og af United States. Israel og USA er medlemmer af FN. At gå ind for ødelæggelse af to fælles medlemmer af FN er en afskyvækkende krænkelse af FN Charteret.

Står det internationale samfund derfor sammen og smider Iran ud af FN? NEJ.

Et flertal af FN’s medlemmer drager afsted til Teheran for at være med i en konference. Sidder de der som menneskelige skjolde fast besluttet på at afværge et israelsk forebyggende angreb? Hvordan kan de dog retfærdiggøre deres tilstedeværelse i Teheran?

Præsident Obama udtrykte sin utilfredshed med at de 120 lande sendte repræsentanter til Teheran konferencen. Hans talsmand understregede modstanden mod dette forsøg på at normalisere regimet. De mener det sådan set godt nok, men svagt.

Men hvordan kan Obama administrationen være imod samtalerne i Teheran? Denne administration har trods alt rakt en olivengren til Irans terrormestre lige fra den trådte til i embedet. Hr. Obama forpligtede sig til “udstrakt hånd i stedet for en knytnæve.” Han sendte endog persiske Nytårshilsener til de morderiske mullaher. Det han fik i den åbne hånd var spyt.

De iranske diktatorer nedtrampede deres eget folk, skød demonstrerende for demokrati i Teherans gader. De fortsatte med at eksportere terror ved at forsyne Hezballah i Libanon og Hamas i Gaza. Og de fortsatte ufortrødent med deres kernevåbenprogram.

Vi fik at vide, at blot ved at vælge Barack Obama som præsident da ville Amerika blive elsket i verden. Blogger Andrew Sullivan, faldt i svime over at en ung mand i Pakistan blot behøvede at se hr. Obamas smukke ansigt på TV og så ville han opgive sin anti-amerikanisme.

Hvor har alt det pladder vist sig at være det rene hype og fup. I virkelighedens barske verden ser vi et Iran lige ved at få et kernevåbengennembrud og så de 120 medlemslande af FN der blev inviteret til fødselsdagsselskab.

Hvor brandærgerligt det må have været for hr. Obama at se Ban Ki-Moon, FN’s Generalsekretær skære kagen ud der i Teheran. Ban Ki-Moon, er fra Sydkorea. Sydkorea ville være forsvundet for lang tid siden om det ikke havde været for titusinder af amerikanere der ofrede deres liv. USA førte an i bestræbelserne for at fohindre af Sydkorea kom under kommunistisk kontrol i “Den Glemte Krig” i 1950-1953. (læs denne på synopsis http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2011/12/koreakrigen-og-lektionerne-til-i-dag.html).

Kunne der være et bedre eksempel end denne Teheran konference på den fuldstændige fiasko ved Obamas udenrigspolitik? Han er helt offentligt blevet forkastet af ledere af 120 lande. Han søgte at vinde deres støtte med sin nærmest uendelige ‘Undskyldnings Tur.’ De behandler hans leflen med og hans bukkeri med foragt.

I 2008 blev det ofte nævnt at han var en verdensborger der søgte at blive præsident for verden.

Om hans første dage i embedet sagde Newsweek’s Evan Thomas at “på en måde står Obama ...over verden, han er en slags Gud.”

Jovist han er en Gud der svigtede. Nu kan han takke sin lykkestjerne for at det kun er amerikanere der kan stemme ved det kommende valg.

Ken Blackwell and Bob Morrison are senior fellews at the Family Research Council.  Mr. Blackwell is a former U.S. ambassador to the United Nations.

Read more: http://www.americanthinker.com/2012/09/one_hundred_twenty_nations_vote_against_president_obama.html#ixzz25lhCHdpr

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails