tirsdag den 25. september 2012

Åh nej. den katastrofe skete bare ikke!

Fiskefangsten slår alle rekorder i Den Mexikanske Gulf


Bruce Thompson

Benjamin Alexander-Bloch fra New Orleans Times-Picayune rapporterede om denne gode nyhed.

The National Marine Fisheries Service offentliggjorde onsdag statistik over fiskeriet der viser at fangsten af havdyr der lever i Den Mexikanske Gulf i 2011, nåede op på sit højeste siden 1999. Det til trods for olieudslippet i 2010 ved Deepwater Horizon, der stadig får fiskerne til at frygte for at der lokalt vil være færre fangster.

Menheden (en sildeart) der ofte beskrives som en yderst vigtig art der kan indikere levedygtigheden for mange andre lokale fiksearter steg dramatisk i Lousianna. Den steg fra sit 10 årige gennemsnit på cikra 900 millioner pund i fangster siden 2001 til cirka 1,3 millioner pund i 2011. Salget af menheden i Lousianna havnene øgedes fra gennemsnittet på 47,9 millioner dollars til 100 millioner dollars.
 
Gulf menhaden, Brevoortia patronus
Dette er et noget helt andet, end det vi har fået at vide ville være resultatet da Deepwater Horizon katastrofen spredte milllioner af tønder olie i havet i 2010. Vi fik at vide, at økosystemet i  Den Mexikanske Gulf ville dø. Man kan ikke lade være med at føle at vi, af Det Hvide Hus, anses som værende tåber, ikke sandt?

Kunne det mon være at Stats og Forbundsregeringerne her har fundet et jobskabelsesprogram som de bare ikke kan lade ophøre efter at oprydningen er blevet afsluttet? Den forklaring passer ganske så udmærket på det de har som deres forkærligheder.

Har du nogensinde hørt om et regeringsprogram der af sig selv er hørt op?  

http://www.americanthinker.com/blog/2012/09/gulf_of_mexico_seafood_catch_has_rebounded_to_its_highest_volume_since_1999.html#ixzz275lkq0wR

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails