lørdag den 8. september 2012

Frustrationer over Obama hos partifæller

Demokrater lufter frustrationer over Obama

Ezra Dulis

Præsident Obamas konkurrence- pralende natur og nedladende råd virker frastødende på selv loyale Demokrater lader en ny profil formode.

The New York Times' Jodi Kantor lufter klagerne fra “loyale” Obama medarbejdere - ikke som noget underforstået men ganske så åbenbart i sin introduktion:

Han har nævnt mere en en gang i de seneste uger at han “kan lave en virkelig skrap chili ret.” Han har “en imponerende musikalsk åre” fortalte han et publikum i Iowa. Han er “en forbløffende god billardspiller,” informerer han en interviewer - for ikke at nævne (skønt det gør han) at han er “en usædvanlig god krusedulletegner.”

Artiklen rapporterer, at Obamas medarbejdere karakteriserer dette brovtende og politiske mål som “kæphøjhed.” Ydermere siger Demokrater fra Washington at han er alt for ivrig efter at give fuldstændig ubegrundede råd -- om håndtryk, det at skrive og at være forældre, blandt så mange andre emner.

På de områder hvor han føler sig utilstrækkelig fortælles der at Obama bruger betragtelig lang tid på at øve sig, uanset hvor lidt betydning området har:

Han har spillet golf 104 gange siden han blev præsident ifølge Mark Knoller fra CBS News, der holder øje med hans udendørs aktiviteter, og han beder rigtig gode spillere om råd så han kan få en flottere score. Han er opslugt af kortspil ombord på Air Force One, så spillere der ikke koncentrerer sig risikerer en reprimande (“Du spiller ikke for alvor, kun for sjov” sagde han engang til Aron Chaudury, hans tidligere videograf.)
 

Hans forestilling om fødselsdagsafslapning er at konkurrere i en olympisk lignende atletik turne med venner og holde nøje øje med resultatet. 2009 versionen sluttede med bowling. Gæt hvem der vandt trods hans ellers flove lave score.Præsidenten, viste det sig havde øvet sig i Det Hvide Hus’ korridor. 
 

Kantor’s artikel indbefatter en tema der har stået på i lang tid om at Obama med lethed -- måske endda helt ukontrolleret - vurderer og placerer på lister de andre omkring sig. En fortalelse fra en debat i 2008 var da han ubetænksomt kaldte Hillary Clinton “tilpas behagelig.” Om Mitt Romneys 2012 kampagne har han vurderet, “Vi er Heden i Miami og han er Jeremy Lin.” Selv hans egen stab er underlagt kritik:

“Jeg mener jeg er en bedre taleskriver end mine taleskrivere,” fortalte Obama Patrick Gaspard, hans politiske rådgiver ved begyndelsen af 2008 kampagnen, ifølge The New Yorker.
“Jeg kender mere til politiken ved ethvert emne end mine politiske rådgivere. Og jeg vil sige Jer direkte og nu, at jeg vil mene jeg er en bedre politisk rådgiver end min politiske rådgiver.”

Trods den stærke tilskyndelse til at være meget negativ overfor Mitt Romney da står Obama omtrent helt lige med den Republikanske præsidentkandidat her to måneder før valget -- og endog bagud i nogle meningsundersøgelser.

Mens afstemningen i november nærmer sig da vil han have brug for at stole helt og aldeles på sin personlige afholdthed for at tiltrække sig de uafhængige vælgere, The New York Times og de allierede Demokrater der lufter disse betænkeligheder som nævnt, kan måske forstærke Republikanernes anklager om at Obama er forfængelig og helt ude af trit, og det vil være et alvorligt problem for den omringede siddende præsident.
 Ezra Dulis

http://www.breitbart.com/Big-Government/2012/09/03/Democrats-Air-Frustrations-with-Obama-Cockiness-Narcissism?utm_source=e_breitbart_com&utm_medium=email&utm_content=Breitbart+News+Roundup%2C+September+3%2C+2012&utm_campaign=20120903_m113419830_Breitbart+News+Roundup%2C+September+3%2C+2012&utm_term=More

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails