mandag den 10. september 2012

Han har ikke leveret varen

Priebus: Amerikaneren har ‘det ikke bedre i dag’ end for 4 år siden

            
Greg McDonald
   
Republican National Committee formand Reince Priebus siger Mitt Romney præsidentkampagnen har en fordel nu, hvor vi går ind i de sidste to måneder af valgkampen, fordi de fleste amerikanere faktisk klarer sig dårligere end for fire år siden.

“Det vil være et kernespørgsmål for det amerikanske folk,” fortalte Priebus Fox News Neil Cavuto mandag. “Og det gode ved vor position, Neil, er at skønt kendsgerningerne ikke er gode for Amerika, så er kendsgerningerne på vor side. Og jeg kan fortælle dig at når vi går ind i en dybere argumentation så er der altså ikke noget bedre end at have kendsgerninger på sin side.”  

Priebus - der står i spidsen for Republikanernes “hurtige svar” vedrørende Demokraternes National Konvent i Charlotte, North Carolina - sagde partiets opgave i denne uge at klarlægge præsident Obamas gerninger og at “sikre at det amerikanske folk ved hvad der står på spil.”
“Alle bortforklaringer vil komme og gå, men denne vil komme til at dreje sig om folk klarer sig bedre i dag, end de gjorde for fire år siden,” sagde Priebus. “Og selv ikke mængder af røgmaskiner, og laserlys og balloner (Ved Demokraternes konvent) kan fjerne den kendsgerning at vi har brug for at få økonomien tilbage på rette spor. Og ingen kan gøre det bedre lige nu, end Mitt Romney og Paul Ryan.”

GOP formanden (Grand Old Party - kælenavn for Republikanerne) sagde at Obama og Demokraterne vil forsøge at benytte konventet til “at sælge til det amerikanske folk - at han skal bruge endnu fire år.”

“Endnu fire år af hvad?” spurgte Priebus, idet han bemærkede at nationens økonomi er “i helt og aldeles dybt nede i grøften lige nu.”

“Han har haft sin chance. Han fik en chance med et Demokratisk flertal i Repræsentanternes Hus og i Senatet (i løbet af de første to år) og han har bare ikke leveret varen,” fortsatte Priebus. “Det er bare ikke godt nok....Vi må og skal redde dette land og fyre Barack Obama.”


Read more on Newsmax.com: Priebus: Americans Not 'Better Off Today' Than 4 Years Ago

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails