søndag den 9. september 2012

Hollywood stjerne sur på Obama

Skuespiller: Obama blot endnu en halvstuderet sk....rik?

Joe Kovacs       

Hollywood stjernen John Cusack er stærkt forbeholden da han tordner mod Barack Obama med dette spørgsmål: “Er præsidenten  blot endnu en Ivy League skiderik der indskrænker borgernes rettigheder og sender folk ud for at dø et eller andet møgsted af rent politiske hensyn?” (Ivy League er ‘kælenavnet’ for de store gamle ærværdige universiteter i USA, hvis mure er bevokset med efeu - f.eks. Harvard - synopsis-kommentar)

Cusack der er bedst kendt for sine roller i film som “The Sure Thing,” “Better Off Dead” og “Being John Malkovich” betvivler alvorligt Obama i en artikel udgivet i Truthout:
                 
                            
“Hr. Obama, den kristne præsident med det muslimskklingende navn ville følge tilskyndelserne fra hvilken som helst religions profeter om at føre krig og gøre hvad ingen kejser eller leder inklusive Alexander Den Store kunne gøre: Han ville, forsikrede hans os, ‘få gjort arbejdet færdigt i Afghanistan.’ Og så har vi altså vor demokratiske præsident der modtager Nobel Freds Prisen mens han sender 30000 flere soldater ud i en konflikt der har varet ti år, i et land der har været hærget af krig i over 5000 år.”                   

“Hvorfor? Vi får det aldrig af vide til fulde. I stedet får vi en tale der var det rene sludder og lort -- og en krænkelse af selve forestillingen om fred.”

“Vi kan ikke få begge ting. Håb  - er altså endeløs krig? Obama har metaforisk sluttet sig til de sædvanlige internationale og institutionelle mordere; og når det drejer sig om krig og fred, da rent bogstaveligt. “

“For at opsummere: Mere krig. Så tusinder kan dø eller blive lemlæstede; generationer af familier og veteraner lider ud over det man kan begribe; sønner og døtre kommer hjem i ligposer. Men han og hans medslyngler får fire år mere.”

Cusack har også kritik mod de nationale nyhedsmedier for deres medløben for Obama idet han siger, “Under Obama fortsætter vi da med at kalde de tusinder af lejesoldater i Afghanistan for “entreprenører, genopbyggere” nu hvor Bush er borte? Nej, vi taler slet ikke om dem... ikke længere en eneste historie....”  

“Der vil komme en historisk opgørelse. ‘Forandring vi kan tro på’ er ikke at benytte den anden fyrs pøbel til at dække over egne spor mens man fortsætter med at fodre ham ved ædetruget. Menneskets natur er menneskets natur, og når folk finder ud af at de bliver snydt og bedraget så vil de have hævn, før eller senere, og den bliver grum og barsk.”

“I et land med desperationen der vokser hver eneste dag - trods ‘Jo, tingene er ved at blive bedre’ pressemeddelelser -- hvordan kan man undlade at tænker på anden vis?”

Joe Kovacs
Joe Kovacs, author of the brand-new No. 1 best-seller, "The Divine Secret: The Awesome and Untold Truth About Your Phenomenal Destiny", as well as the No. 1 best-seller "Shocked by the Bible: The Most Astonishing Facts You've Never Been Told," is executive news editor for WND.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails