onsdag den 19. september 2012

Hr. Præsident - Romney er altså ikke fjenden!

Mr. President, Mitt Romney er ikke fjenden

           
Ben Stein

Det er al-Queda. Inform venligst din Minister for Sandhed.       

Lad mig derfor lige få noget helt klarlagt:

Det er den 11. september 2012. En al-Queda støttet pøbel marcherer, løber, skriger på vej mod U.S. Ambassaden i Cairo. Formodentlig er de vrede over en karikaturtegning om den islamiske person Muhammad. Det er med det samme kendt at de samme organisatorer af marchen er den samme enhed der massemyrdede amerikanere den 9.11.2001.  
                   
Ambassaden kommer med en undskyldning for en amerikaners brug af ytringsfrihedsretten om en sag der vækker alvorlig bekymring. De forsøger at formilde pøblen. Det lykkes ikke. Pøblen opfører sig voldeligt og med mangel på respekt overfor U.S. Ambassaden. De er al-Queda. Dette er sådan de opfører sig.
 


Ingen kommentar eller næsten intet fra hr. Obama.

Så angriber en al-Queda pøbel U.S. Konsulatet i Benghazi, Libyen, brænder det ned, dræber U.S. Ambassadøren og tre andre heroisk amerikanske diplomater. Igen et klassisk al-Queda træk. Det hele er timet og tilrettelagt for at opildne USA. Det er ikke noget spontant. Det var 9/11, for Guds skyld da.
Ingen kommentar fra hr. Obama undtagen pligtskyldige kondolencer.

Så kommer Guvernør Romney, der med rette siger, “Hallo, hvorfor skal vi formide en al-Queda pøbel? Hvorfor kalder vi ikke disse fyre nederdrægtige mordere, det er jo det de er? Hvorfor er vi tilbage i denne undskyldningsmode overfor onde mennesker?”

Derpå, og kun derfor går Det Hvide Hus i selvsving. Det viser sig at det virkelige problem ikke er al-Queda. Næ, nej, og det er ikke Obamas forsoningstaktik. Nej, den ægte trussel for Amerika er (og nu kommer det), Mitt Romney. Jovist!!! Ifølge Det Hvide Hus’ rigtig gode ven MSNBC’s Rachel Maddow, arbejder Romney sammen med terroristerne mod U.S. regeringen ved at bede om kritik af al-Queda!

Jo, Romney er fjenden for at påpege at hr. Obama slikker bagdel på terroristerne!

Dette er gennemført skrækkeligt! Medierne som et hele får deres marchordrer fra Obamas ‘Sandhedsministerium’ og pludselig er det ‘Evangeliet’: Problemet er ikke al-Queda. Det er Romney. Med et “mere i sorg  end vred...” udtryk og tone beklager hr. Obama sig over Romneys naivitet.

Dette er forkasteligt, det er kvalmende. Dette er hvad der sker når man har medier for kun eet parti. Løgnen bliver sandhed. George Orwell så det ville ske. I bogen 1984.

Den som kontrollerer nutiden kontrollerer fortiden.
Den som kontrollerer fortiden, kontrollerer fremtiden.

Det er sket. MSM og Det Hvide Hus har forbudt sandheden. Nogle af os er gamle nok til at kunne huske da det var legalt, og medierne arbejdede for at holde sandheden i live. Nu, ligesom brandmændene i Fahrenheit 451, eksisterer MSM pressen for at udslette sandheden - ikke for at bevare den.


Samtidig bønfalder hr. Nethanyahu USA om at gøre noget for at beskytte landet og verden fra den iranske a-bombe. Hr. Obama tøver og væver for at undgå kontakt med virkeligheden og for at tage et ansvar. Ingen nævner endog at hvis vi havde givet Ronald Reagan eller George W. Bush lov til at bygge Anti-Missil-Forsvarsystemet (ABM) så ville verden have været et mere sikkert sted, og nu har vi fart på mod krig eller en islamisk kontrol over vore ytringer eller begge dele, og så gør mesterpolitikeren sig klar til at han kan komme på Letterman.

Gud hjælpe os!

Hvor ville jeg ønske at nogen som hr. Obama respekterer (jeg aner ikke om en sådan person findes) ville se ham direkte i øjnene og sige, “Hør nu her hr. Præsident, de muslimske terrorister i al-Queda er altså ikke vore venner. De har gjort skrækkelige ting over for os. De har lige nu igen gjort noget rædselsfuldt mod os: De myrdede vor ambassadør til Libyen. Uanset hvor meget du kysser dem, så vil de ikke være vore venner. Måske du mener de vil være vore venner, fordi du har så mange muslimske venner i de sortes samfund i Chicago.

“Men det vil de ikke. De skader os, hvorsomhelst og nårsomhelst de kan. De er blodbrødre til de mennesker der styrer Iran. DER KAN IKKE TALES FORNUFT MED DEM. Du kan ikke formilde dem til fred mere end Chamberlain kunne formilde Hitler.

Det eneste de respekterer er styrke. Sådan er det. Deres Guru Osama bin Laden udtrykte det således. ‘Mellem en stærk hest og en svag hest, da vælger folket den stærke hest.’ (læs denne på synopsis) Det er hvad vi har erfaret hr. præsident. Vi skal være den stærke hest. Ikke den bløde hest. Den stærke hest. Fatter du det?”

Det helt store problem er at der ingen findes som hr. Obama virkelig respekterer til at fortælle ham sandheden og det kommer vi alle til at bøde for.
           

                        
Ben Stein is a writer, actor, economist, and lawyer living in Beverly Hills and Ben Stein is a writer, actor, economist, and lawyer living in Beverly Hills and Malibu. He writes "Ben Stein's Diary" for every issue of The American Spectator.

http://spectator.org/archives/2012/09/13/mr-president-mitt-romney-is-no/1

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails