lørdag den 8. september 2012

Hvad Konventet ikke fortalte!

Hvad konventet ikke fortalte

Kathy Shaidle   

Forskellige radioværters indtryk!

Michael Savage

De fleste taleradioværter dækkede Democratic national Convention ved at fortælle om det de så på TV. I stedet bad Michael Savage lytterne om at stille spørgsmål ved det de ikke så, specifik: Hvorfor nogle magtfuldt partifolk ikke var med ved DNC (FREE audio).
                                        
“Guvernør Cuomo, var der ikke,” påpegede Savage. “Han ønsker ikke at være forbundet med denne forsamling venstredrejede fanatikere, fordi det vil komme til at plage ham.”
Der er endnu en Demokrat jeg ikke har set, tilføjede Savage, Chuck Schumer. Savage spekulerede over om Schumers støtte til Israel har gjort ham upopulær i dagens Democratic Party.

For Michael Savage var det mest afslørende øjeblik under konventet afstemningen om, hvorvidt ordet “Gud” skulle tilbage i partiets platform .(FREE audio).

“Kan du forestille dig, en nation grundlagt på principper om Gud overtages af et parti der foragter Gud, benægter Guds eksisten og som ønsker at dolke Israel i ryggen for at støtte islamisterne der vil dræbe jøderne og drive dem ud i Middelhavet?” spurgte Savage.

 


Rush Limbaugh

Limbaugh siger han “nærmest var ved at kaste op,” under Michelle Obamas tale. (FREE audio).
Han kunne bare ikke begribe hvor meget ude at trit Obamaerne er - som de selv indrømmer - om hvor meget den almindelige amerikaner lider under denne økonomiske nedtur, påført dem af Obamas egen politik.
Rush kritiserede også konservative der holder fast ved at “man kan ikke føre en Reagan-lignende kampagne i 2012.” Tværtimod, sagde radioværten af GOP (Republikanerne) brude angribe Obamas resultater direkte og hårdt, ligesom Reagan gjorde under sin kampagne mod Jimmy Carter i 1980. (FREE audio).


Sean Hannity

For fire år siden støttede det Demokratiske kongresmedlem Artur Davis Barack Obamas nominering som præsident ved DNC, I dag er Davis Republikaner, der talte ved GOP konventet til støtte for Mitt Romney.
Sean sprugte Davis, “Hvad fik dig til at skifte?” (FREE audio)
“De fleste amerikanere mener ikke vi har det bedre end for fire år siden. Amerikanerne vurderes deres liv efter helt grundlæggende standarder. Har de arbejde, er der nogen værdi bag deres lån, er leveomkostningerne høje, og har vi tillid til den økonomiske fremtid?
For Davis er svaret helt klart “NEJ.”

“Jeg plejede at være en centrumvenstre Demokrat,” forklarede Davis. “Jeg føler nu ikke længere der var plads til mig og sandheden er at Det Republikanske Parti er det som kan beskytte os i det amerikanske samfund i dag.”


Aaron Klein


Den efterforskende journalist Aaron Klein drog til DNC og forsøgte at tale om George Soros’s rolle som en større donor til Demokraterne -- men hans spørgsmål blev afbrudt af en venstreorienteret fra “Democracy Now!” Radioreporteren gav Klein et ledende sprøgsmål om den Republikanske donor Sheldon Adelson, casinomogulen. Klein vendte sprøgsmålet rundt, ved at nævne Soros’ navn, så fik han at vide at “Interviewet er slut.”

På Kleins show i denne uge forklarede han at de progressive ide om at “vælger ID er racistisk” er med baggrund i falske data. Som ekspert i Mellemøstlige forhold talte Klein også om muligheden af en forebyggende militært angreb mod Iran som skulle finde sted før valget i november. Sheriff Joe Arpaio gav også Klein det første interview siden anklagerne mod ham pludselig blev droppet. Plus at den regelmæssige gæst, komikeren Jackie Mason havde en del at sige om Clint Eastwood kontroversielle optræden ved GOP konventet. (FREE audio).Mark Levin

Demokraterne er så desperate at de har fået så mange tidligere gennemsnitsamerikanere til at vende dem ryggen, de som så deres tossede konvent at deres eneste håbe er at “gå efter de transkønnedes stemme” (FREE audio).

Det var Mark Levins bedømmelse efter at have tvunget sig selv til at sidde og høre på de timelange seksuelt-besatte taler der kom fra DNC.

Levin’s radio show sendes på samme tid som konventets store primære taler, hvilket førte til masser af morskab da Levin drillede typer som Harry Reid live. Levin kunne ikke lade være med more sig kosteligt da den aldrende senator fra Nevada udspyede en ordentlig sky af varm luft. (FREE audio).

 


Laura Ingraham


Den til døde besatte støtter af Obama medlem af Repræsentanternes Hus Jackson Lee, Texas, inisterede til forundringen for en vantro Ingraham at hvis præsidenten fik endnu en periode, da ville de løfter han afgav til afro-amerikaneren endelig blive opfyldt.

Republikaneren fra South Carolina, guvernør Nikki Haley morede sig over Demokraternes fup “Krig mod kvinder,” og bad dem om “at holde inde!” Hun fordømte DNC’s overvældende besættelse af abort og fødselskontrol ved at fastslå at Republikanerne er de som yderst seriøst går til de afgørende økonomiske emner som kvinder virkelig burde bekymre sig om.

Martin Luther King’s niece kom med i udsendelsen for at tale om den ægte King arv. Dr. Alveda King hævdede at King faktisk var pro-livet og mod bøsseægteskab.

“Hvordan er det at slå sorte babier ihjel noget opmuntrende for det sorte samfund?” undrede King sig over.(FREE audio).

.

Glenn Beck

Med baggrund i den kendte profil som en kontroversiel radiomand Glenn Beck har er han vant til at blive behandlet ret så barsk i offentligheden. Graden af fjendtlighed han har måttet udholde under en flyvetur fornylig med American Airlines, har imidlertid chokeret ham.

Han hævder en flyassistent udpegede ham for hans “undermenneske” tjeneste. American Airlines gav ham en undskyldning efter Beck diskuterede hændelsen på sit radioshow.

Og nu fra den venstre side.....

Progressive kan ikke holde op med at tale om Clint Eastwoods tale ved Republican National Convention.
Sagen på spidsen: Al Sharpton, lykkedes det i det mindste at fremføre et hidtil uhørt spin om skuespillerens præstation.
Jo, du gættede rigtig: Sharpton anklagede Eastwood for at være en “birther” (dem der betvivler Obamas oprindelse som amerikaner) (FREE audio).

Dog som Brian Maloney fra Radio Equalizer påpeger: “For den virkelige morskabs skyld så henleder vi din opmærksomhed på (Sharptons) formodningen om at præsident Bush aldrig ville være blevet udsat for en sådan behandling. Hvordan finder vi hoved og hale i det?"
Kathy Shaidle is a blogging pioneer whose FiveFeetOfFury.com is now in its 12th year. Her most recent book – "The Tyranny of Nice: How Canada Crushes Freedom in the Name of Human Rights, and Why It Matters to Americans" – features an introduction by Rush Limbaugh guest host Mark Steyn.

http://www.wnd.com/2012/09/michael-savage-heres-what-you-didnt-see-at-dnc/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails