søndag den 23. september 2012

Masken falder - Obama

Obama: Masken er faldet

Steve McCann

Masken er faldet. Barack Obama er den mest korrupte, magtsyge præsident i dette lands strålende historie. Med sine handlinger ved at gå uden om Kongressen og foretage udnævnsler der burde være inde over en godkendelse af Senatet, samtidig med at Senatet stadig holder møder og ved de utallige ‘ekstra’-forfatningsmæssige handlinger siden han blev præsident, da går i i fodsporene af de despoter der dominerede det 20. århundrede.
 
Sent september 2008, stod det klart for mig at Barack Obama ville blive valgt som præsident. Med baggrund i hans fortid, uddannelse, motivation og indoktrinering betragtede jeg en mand der alene kunne smadre landet og en der ingen respekt har for historien, Forfatningen eller folket i United States.

Billedet af en megalomaniker der var fremmed over for sandhed, og ville sige eller gøre hvad som helst for at opnå og fastholde magten overvældede mig. I Barack Obama og hans ‘medrejsende’ så jeg det jeg har frygtet allermest siden jeg kom til dette land - en person og en politisk tankegang der, hvis man gav lov, ville medføre afslutningen af det nobleste eksperiment i menneskehedens historie. 

Det var på det tidspunkt jeg skrev min første artikel for Amercan Thinker i et forsøg på at advare Amerikas folk om at resultatet af 2008 valget ville være en trussel mod nationens overlevelse. Dette var den første klumme jeg har skrevet siden mine collegedage for over 40+ år siden, og jeg er så inderligt taknemmelig for at AT udgav den og gav mig et forum for at tale til det amerikanske folk.

Jeg måtte overleve en krig der blev et resultat af de som først blev valg af folket på demokratisk vis. Da de kom til magten begyndte de systematisk af udnytte og forkaste lovens styre. Deres magtbegær førte dem til at skrotte enhver skreven forfatning eller traditioner mens de systematisk indførte nye regulativer, love og direktiver beregnet primært på at få centraliseret regeringsmyndigheden samtidig med at de individuelle rettigheder og friheder blev udslettet. Med denne kurs blev de og deres medslyngler regeringen, mens folket var magtesløse i forsøget på at stoppe dem.

Tysklands folk, det mest avancerede samfund på kontinental Europa, eller Italien, i de fire første år af 1930’erne ville have betragtet det som helt ubegribeligt det som var sket med de lande  i 1945. De ville ikke kunne tro at det på nogen måde ville være muligt.

United States historie, og dets traditioner med frihed og individuel frihed burde være et bolværk mod den succesrige fremtræden af mennesker som Obama og hans slæng. Hvorfor råber medierne eller oppositionspartiet, eller medlemmer af Kongressen eller dommerstande ikke fra den højeste bakketop og indleder handlinger for at standse disse magtliderlige overgreb? Har dette land nydt fred og velstand så længe at enhver er sig selv nok - eller befinder sig i en selvpåført døs enten ved at ignorere det som sker eller ved at sige at disse forfatningstridige skridt er af mindre betydning?  
Er det fordi Obama tilfældigvis har en sort hud og alle er for intimiderede af politisk korrekthed til at sige fra? Eller er det som det var i Tyskland, Italien og Rusland blandt mange - en tro på at det værste aldrig ville kunne ske her?

Jeg har set og oplevet det værste menneskeheden kan diske op med, jeg er ikke intimideret, og jeg vil sige uden forbehold, at Barack Obama og hans slæng har den samme tankegang i deres taktiske tilgang, filosofi og magtbegær som var så udpræget for Benito Mussolini og Fascisterne i de tidlige dage af deres styre. Hvis apologeterne for de som har magten i Washington ønsker at ‘gøre mig ond’ for den sammenligning så værsågod.
For det amerikanske folk er det langt ud over tiden til at vågne op og erkende, hvem denne mand i Det Hvide Hus er, og hvad hans ambitioner er. For Republikanerne i Kongressen er opgaven at standse Barack Obama på hans vej før han går endnu længere. Det er på tide at i udfører jeres edssvorne pligt for at bevare og beskytte landet. Og for Demokraterne der er så blindede af partitroskab, at de vil sælge deres land for de så berømte 30 sølvpenge, da vil de langvarige vanskeligheder og den potentielle nedtur for den største nation på jorden være det eftermæle I efterlader.

Read more: http://www.americanthinker.com/2012/01/obama_the_mask_is_off.html#ixzz1ifKvN7ic

Andre artikler af Steve McCann: http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2011/06/obamas-lgnagtighed.html
http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2011/05/beretning-om-2-kmpesvigt.html
http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2011/04/opfindsom-fdselsattest-helt-lovligt.html

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Jeg fornemmer skribenten ikke bryder sig om Obama? LOL

Related Posts with Thumbnails