mandag den 3. september 2012

Med øl skal valg vindes

Barack's øl initiativ

Thomas Lifson

Pludselig fremhæver de amerikanske medier Barack Obama som fyren der giver øl. Der var den nu berømte Iowa State Fair Bud Tent episode, hvor præsidenten åbnede sin tegnebog og betalte for øllet til de ti personer i nærheden af ham, samtidig med det kostede ejeren af teltet 25 af de stor i tabt indtægt da Secret Service havde lukket teltet af sikkerhedsgrunde.


Så har der været rapporter om kampagnebussen der skulle medføre en forsyning af “hemmelig” Hvide Hus honningøl, hvor opskriften på denne er blevet udblæst som en statshemmelighed vigtigere end detaljerne om Stuxnet efterretningsoperationen, som man kunne læse om i New York Times.

Jovist, den knægt er en helt almindelig fyr.

Hvis du nu synes dette er manipulerende propagandamateriale, ja så har du ganske ret. Men det er ‘produkt’ med baggrund i forskning i ‘markedet.’ Ser du, det viser sig at uafhængige vælgere drikker mere øl end enten Republikanere eller Demokrater. Fra den skatteyderbetalte NPR:

"Ifølge en undersøgelse udført af Scarborough Research, har 47 % af uafhængige vælgere drukket øl i de sidste 30 dage, mens blot 40% af Republikanerne og 39% af Demokraterne gjorde det.”

The Washington Post informerer os:

At fastslå Obamas sande passion for øl er vanskeligt da alle hans kommentarer og køb fornylig fandt sted ved planlagte kampagnebegivenheder. Rådgivere vil ikke kommentere omm hvad præsidenten drikker privat hjemme. Men de bemærker, at de offentlige referencer ikke er nye. Så langt tilbage som i 2006, da Obama foretog en af sine første ‘udforskninger’ af Iowa, der drak han øl foran kameraerne. Han besøgte utallige barer i de efterfølgende to år af kampagnen. Han præsenterede endog Irlands premierminister for en gang sekspak øl fra et mikrobryggeri i Chicago.

Fra nu af forsøger begge partier at række hånden ud mod “vælgere med lavt informationsniveau” -- de som sådan set ikke er særlig opmærksomme, om hos hvem magten tilsyneladende hviler. Trist nok, så kan de adskillige fotos af Obama der nedsvælger øl på forskellige udskænkningssteder måske være nok til at overbevise nogle af dem om at Barack er en ‘rigtig fin fyr.’

En ting er helt sikkert. Mitt Romney vil ikke ses nedsvælge bryggeriprodukter, skønt hans makker Paul Ryan fra øl-og-ost staten Wisconsin muligvis ville kunne drikke Obama under bordet.

Read more: http://www.americanthinker.com/blog/2012/08/baracks_beer_initiative.html#ixzz24kyPWLRK

Læs eventuelt også denne: http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2009/08/en-hjlper-til-en-handicappet.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails