onsdag den 5. september 2012

Obama bygget af sand!

Mit navn er Obamasandia

Rosslyn Smith

Se på mit arbejde og dø af grin!

Dette er ikke en joke. Eller det var i hvert fald slet ikke meningen.  Sand fra Myrtle Beach, South Carolina blev tilsyneladende fragtet til Charlotte, North Carolina for at skabe dette 16 fod  store monument til Demokraternes National Konvent.
 
Når man bygger på et fundament af sand........
CHARLOTTE, North Carolina - Et voldsomt skybrud ramte Charlotte lørdag eftermiddag og ødelagde den Mount Rushmore lignende skulptur af sand af præsident Obama -- en uheldsvarslende begyndelse på det mange frygter er et plaget konvent.

Arbejdere forsøgte lørdag eftermiddag af genskabe skulpturen der er bygget af sand fragtet ind fra Myrtle Beach, South Carolina og man har fjernet og banket på det sand som blev vasket af facaden   fra midjen og opefter gengivelse af den øverstkommanderende.

Den øverste del af sandskulpturen, og dermed hr. Obamas ansigt var beskyttet, og så ikke ud til at have lidt skade. Men stormen var så voldsom at de kraftige vinde førte regnen sidelæns, og ‘smeltede’ præsidentens højre side og efterlod sandet koparret og fik helt fjernet hans højre albue.

Read more: http://www.americanthinker.com/blog/2012/09/my_name_is_obamandias.html#ixzz25IofuOLw

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails