fredag den 12. oktober 2012

Bidens smil og grin - hvad fejler han?

Bidens smil, og grin - hvad fejler han?

The Drive-By Pundit

Nu burde hele Amerika vide, hvordan et “superrarogant smil” ser ud.

Det er min nærmeste opsummering af aftenen vicepræsidentdebat mellem Joe Biden og Paul Ryan.

Samtidig med at han med regelmæssige mellemrum blussede op i et vammelt arrogant smil så afbrød Biden hele tiden, og ganske frækt Ryan midt i en sætning, og det under hele debatten. Det er betegnende for en desperat person fanget i en pinlig kompromitterende situation hvor man forsøger at forsvare det som ikke kan forsvares. Til tider var Biden højrøstet, ubehersket, desperat og ganske så utiltalende.

I modsætning hertil var Ryan rolig, præcis og høflig - ikke blot ventende, som Biden,  på næste tidspunkt, hvor han kunne udslynge den næste tankeløse pointe. Han var alvorlig, oprigtig og vidende. Han lod sig ikke slå ud af Bidens konstante afbrydelser. Det så ud kom om Biden meget gerne ville i et hundeslagsmål med sin modstander, men Ryan var klog nok til ikke at lade sig lokke.  


Værten Martha Raddatz var en gennemført katastrofe. De store ting som amerikanerne er bekymret over er den forfærdelige økonomi, underskuddet der farer i vejret og en meget upopulær sundhedslov. Knap et pip fra Raddatz om de problemer der holder millioner af amerikanere vågne hver nat, fortvivlede over, hvordan de skal klare sig. Ligeså overraskende er at hun ikke brugte et sekund på de 23 millioner amerikanere uden arbejde, i stedet valgte hun at koncentrere 90% af aftenen på alt andet end det. Det samme gjaldt energipriserne der farer i vejret (særligt i Californien). Ikke et spørgsmål.

Aftenen var helt klart en Ryan sejr. Imidlertid skal du ikke blive overrasket, hvis du hører noget andet fra de førende medier. Biden overdrev det ganske voldsomt. Ethvert vægtigt argument han kunne være kommet med blev knækket af hans bizarre opførsel.

Jeg aner ikke om aftenens debat vil få nogle til at skifte side, men jeg er sikker på at hvis Demokraterne havde sat penge på Biden for at få liv i kampagnen igen, så burde de være meget skuffede og ængstelige.

Noget er dog sikkert - for hver dag der går. Jeg bliver mere og mere sikker på en Romney optur. Denne aften fik mig ikke til at tro noget andet. 

 
Read more: http://www.americanthinker.com/blog/2012/10/what_was_up_with_bidens_grin.html#ixzz2949A5dyH

1 kommentar:

Olsen sagde ...

Se denne lille opsummering af debatten:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=E2Z7DYqLgdw
82 gang afbryder Biden Ryan

Related Posts with Thumbnails