torsdag den 11. oktober 2012

En test om samfundssind - Obama versus Romney

Obama vs. Romney: The Kitty Genovese Test


James Lewis

En mormon og en venstreorienteret går på gaden i New York og de hører nogen skrige. Det er Kitty Genovese der er ved at blive dolket ihjel, og det bliver til en stor ‘prædikende’ New York Times skyldbetynget kampagne, fordi Kitty’s naboer hørte hende skrige, men gjorde ingenting. De venstresnoede medier fornemmede en mulighed for at komme til at ‘prædike’ og en sådan lander man ikke sin næse gå forbi. I dag er Kitty Genovese stadig et mediesynbol for Amerika.
 

Nuvel hvad ville Mitt gøre? Eller Barry?

Vi aner det ikke, men vi ved, hvad deres livslange tro siger de burde gøre.

Venstrefløjen siger: Mordet på Kitty Genovese er samfundets fejl. Lav en revolution, lad de mest “progressive” intellektuelle få total kontrol, lav samfundet om -- hvordan bliver aldrig forklaret -- og på mirakuløs vis vil kriminalitetsraten forsvinde som dug for solen. Ligesom i Chicago, eller i Sovjetunionen, eller Kina, hvor mord er blevet til et monopol for regeringen. Eller i dagens Nordkorea. (læs denne på synopsis)

Det er ikke nogen god statistik. Alligevel falder venstrefløjen tilbage i den samme drøm om utopia, fordi drømme slår kendsgerninger. Kapitalismen må være ansvarlig for forbrydelser fordi den er jo ansvarlig for alverdens dårligdomme, og slet ingen gode. Alt skal laves om, med magt om nødvendigt.

Det er derfor venstrefløjen er imod dødsstraf til selv de allerværste mordere, der aldrig rigtig kommer til at stå til ansvar for deres handlinger. Det er nemlig alt sammen samfundets fejl. I dag er Obama muligvis stadig mod dødsstraf, og det selvom han bestemmer, hvem der nu skal myrdes af en Predator drone i Yemen eller Pakistan. Det er nærmest som et skyde videospil.

Ingen på venstrefløjen synes at være optaget af det, fordi ingen af dem bekymrer sig om den moralske konsekvens af Obamas handlinger, såsom at lyve, slå ihjel og smæde sit land. Disse mennesker bekymrer sig udelukkende om det der fremmer deres utopiske dagsorden. Uanset hvad Obama gør så er det godt. Målet retfærdiggør midlerne.

Det er en meget primitiv måde at ræsonnere på. Den er også hensynsløs og uden tvivl sociopatisk. Bemærk at alle nyhedshistorierne om Predator angreb der slår civile ihjel ved bryllupsceremonier sådan på magisk vis er forsvundet. Obamas drab omfatter aldrig civile. Jeg formoder de nu endelig har tilpasset maskineriet og at de nu kun scorer 100% med de Predators.

Jeg har spurgt venstreorienterede venner og bekendte ind til den rædselsfulde optræden fra denne administration i den muslimske verden, blot af ren og skær moral, og svaret er altid en eller anden lam undskyldning. De er sådan set ligeglad med at det blodige Arabiske Forår har slået titusinder af arabere ihjel og ført de mest reaktionære, anti-feministiske, anti-bøsse og anti-moderne til magten hver gang. De er sådan set ligeglad med om terroristnationer får atomvåben. De er sådan set ligeglad med om Obama helt åbenlyst har givet tilladelse til at unge deltagere i Den Grønne Revolution i Iran blev mejet ned af politikøretøjer kørt af Basiji banditter -- blot for at Obama kunne få noget sympati hos mullaherne, der til gengæld kun har foragt til overs for Obama.

Venstrefløjen tænker som en kult, lig Scientology. De sortes arbejdsløshedstal er nu 14.4% og flere end 8% af befolkningen er på handicap/sygeoverførselsindkomst og kan ikke medregnes i arbejdsløshedstallene. Venstrefløjen er sådan set ligeglad.

Nuvel, hvad så med Mitt Romney?
Hvad mener, tror han?

Jeg er ingen ekspert i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, men heldigvis var der en Mormons Bog på mit hotelværelse her fornylig, med store bogstaver under titlen: “Endnu et testamente om Jesus Kristus.

Uanset om du er enig i det eller ikke, så er meningen helt tydelig. Mormonerne ønsker at verden skal vide hvad de tror, at der en fortsættende skriftlig tradition der begynder med 1. Mosebog, fortsætter i århundreder, prædiket af Jesu af Nazareth i Evangelierne og kulminerende med Mormons Bog. Muslimerne tror det samme, udover at deres version slutter med Muhammad.

Romney har brugt hele livet på den tro, mens Obama sad i 20 år for fødderne af Jeremiah Wright.

Hvad ville Mitt Romney gøre hvis han havde hørt Kitty Genovese skrige?
Vi kan ikke sige det med fuld sikkerhed. Vi ved dog hvad hans tro siger.

I de jødisk-kristne skrifter er det at forsvare den svage og hjælpeløse en kerneværdi, ikke blot en passage ud af mange. Det er ikke sådan, at fordi man forsvarer enken og den faderløse så kommer utopia på jorden- Det er blot ganske enkelt det helt rigtige og moralsk rigtige at gøre.

Enkeltindivider har betydning som individer, fordi de besidder sjæle. Paradiset overlades til Gud. Enker og faderløse har betydning i den virkelige verden der er så fyldt med moralske valg. Jesu Lignelse om Den Gode Samaritaner kommer ind i billedet her, men det gør så mange andre versioner af Den Gyldne Regelm også.

Den Gyldne Regel dukker ikke op i Marxismen, fordi enkeltindivider kun har så ringe betydning når det eneste man ønsker er at forandre verden. De 100 millioner mennesker der blev dræbt af Marxistiske regimer i det 20. århundrede er blot det der følger med. Det er for ringe, desværre, men vi skal bare knokle videre fremad. Desuden er der jo også alt for mange mennesker allerede. Jeg bliver ved med at hør de sociopatiske ideer fra venstreorienterede. De MENER dem.

Det er også derfor venstrefløjen nu er allieret med Det Muslimske Broderskab i Libyen og Egypten, og med deres åndsfæller i Iran og Tyrkiet. De er ligeglade med de hundreder millioner muslimske kvinder der lever i slaveri og frygter for deres liv hvis de forlader familiefængslet. De er ligeglad med om Lara Logan blev massevoldtaget nær Tahrir Pladsen af de begejstrede demokratidemonstrerende. De kan ikke se kendsgerninger og de kan ikke tænke fra A til B. Lara Logan er blot Kitty Genovese anno 2012, og medierne vender sig bort og lader det ske.


Venstrefløjen vil hævde at ObamaCare viser, hvor meget de elsker verdens Kitty Genoveser, men selvfølgelig viser det ikke det, og det af en særdeles god grund. O’Care er endnu et centraliseret magtgreb. Der er ingen bevis for at socialiseret lægehjælp vil forbedre det amerikanske sundhedssystem. Tværtimod. O’Care’s indførelse er blot “skat og skat, forbrug og forbrug, valg og valg,” som FDR’s politiske bølle Harry Hopkins sagde under New Deal.

Vi har nu 13000 sider med nye skattelove, og ingen har den ringeste ide om, hvordan de vil fungere. Man kunne ikke skabe et computerprogram der ville kunne forudsige hvad de der 13000 sider medfører. Når det drejer sig om din om min sundhed......er der slet ingen der kan vide det overhovedet. Vi har handlet med det bedste lægesystem i verden og fået katten i sækken. Og tro nu endelig ikke at genierne der designede dette rod ikke ved det. De vidste det, jovist gjorde de så. De er ikke så dumme som de selv hævder.

Venstrefløjen falder altid tilbage til kontrollens bedrageri - ligesom det var tilfældet i Sovjetunionen med Fem Års Planerne, der lovede mad til alle men aldrig rigtig fungerede i over syv lange årtier. I USSR troede eliten på deres egen propaganda ligesom i USA i dag. De eneste mennesker der tror de liberale medier er liberale tåber. De efteraber klicheerne, men de har aldrig vist de kan tænke selvstændigt. At efterabe katekismen får dem til at være svært godt tilfreds med sig selv.

Beviset kommer fra de 100 år med hensynsløse Marxistiske eksperimenter. Kendsgerninger støtter ikke en centraliseret kontrol over komplekse økonomiske systemer. Tværtimod.

Moralsk opførsel i det virkelige liv er en meget bedre indikator for politisk karakter, end langsigtede utopiske planer, der udelukker det som findes nu og her.

For fire år siden valgte vi en U.S. præsident der ikke tror på moralske valg; han er en radikal utopier, og når han tilfældigvis kommer til at sige, hvad han virkelig tror på så siger han ting som “den private sektor klarer sig fint” -- når den private sektor ikke kan investere, fordi Obama har gjort verden fuldstændig uforudsigelig for mennesker i den sektor.

Vi er blot ved begyndelsen af den skade som Obama og Demokraterne forårsager, ude som hjemme. I den værste fiasko siden begyndelsen af Den Kolde Krig, fordi der er endnu en Kold Krig -- hvis vi er heldige og den ikke bliver Varm. Venstrefløjen har importeret hundredetusinder af pakistanske muslimer til Europa og det samme sker her hos os. De befolkninger forstår intet om de politiske værdier i Forfatningen. Som Michigan kongresmedlemmer Andre Carson sagde forleden, så mener de madrassas bør være skabelonen.


Obamas åbenlyst proklamerede løsning for de næste fire år er at gentage de selvmorderiske politikker fra de sidste fire år. Det vil ikke gøre skade på en eneste milliardær i Amerika, fordi de har masser af smuthuller. Det vil skade dig og dine børn.

I sidste valg blev de amerikanske vælgere snydt så det bragede. Obamas valg var det værste eksempel på Amerikas borgerlige fiaskoer siden Baby Boomer -- fiaskoen ved at almindelige vælgere skal uddanne sig selv. I et valgsystem, uanset hvor fejlfyldt det kan være, har vælgerne betydning. I 2008 mistede de den. De faldt for smiger fra en brugtvognssælger fordi han var sort, eller halvt sort, men sort nok til at få dem til at føje sig.
Nu kan de begynde at se hvad det egentlig var de købte.

Hvordan vil de stemme denne gang?

Måske fortjener den amerikanske vælger endnu fire år med Obama for virkelig at forstå lektionen. Fólk der er syge i sindet bliver undertiden fastlåst i den samme smertelige erfaring og lidelse, og det vil der være masser af i tiden der kommer.

Russerne vil aldrig vælge endnu en Vladimir Lenin fordi de ved hvad det fører med sig. Vlady Putin er en ny zar, der tilbedes sammen med Moskvas Patriark, der udvider den russiske magt, men ikke er interesseret i at revolutionere verden. Da Putin og Obama mødtes for et stykke tid siden var der ingen smil på fotoopstillingen. Putin behøver ikke smile som en tåbe, og han behandlede Obama med foragt i forbindelse med Syrien. Putin er en slyngel, men en realistisk en af slagsen. Han så en mulighed for at ydmyge Obama og benyttede den. Putin er berygtet for at gøre sådant.

Det er ikke kun Rusland, men hele verden der i dag har Obamas nummer. De har set hans bluff og kan lugte blodet i vandet. Hvis Obama bliver genvalgt vil der komme fire svære år.

Kitty Genovese er en prøve på moralsk seriøsitet. Den politiske verden forstår nu Obama. Han vil aldrig bestå en test i simpel anstændig opførsel. Borgerkrigen i Syrien er blevet en proxy kamp blandt rivaliserende store magter i Mellemøsten, fordi Obama overfor Rusland trak sig da man åbnede en flådebase i Syrien. Det østlige Middelhav plejede at være en slags amerikansk ‘sø’ med U.S. Navy der opretholdt freden. Sådan er det ikke længere. Putin spiller nu med i et brutalt skakspil om magt, og han snupper den ene efter den anden af spillerne. Iran har sendt flådefartøjer til Middelhavet ved at benytte Suezkanalan -- hvilket aldrig ville være sket med Mubarak i spidsen. Putin er ikke selv interesseret i Middelhavet; han spiller blot et spil om russisk nationalistisk magt. I dag er det ham der bestemmer hvad der skal ske i det østlige Middelhav.

I sidste ende er det karakteren der afgør tingene. Det forstår venstrefløjen ikke og har aldrig gjort det. Kitty prøven kan hjælpe med til at klargøre vort valg til november.

Read more: http://www.americanthinker.com/2012/07/obama_vs_romney_the_kitty_genovese_test.html#ixzz202gVKPhR

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails