tirsdag den 9. oktober 2012

Obamas fortid - under lås og slå!

Demokraterne har uforvarende åbnet døren til Obamas fortid

Sara Goss

Den seneste ballade over bøsseægteskaber har medført to ting: 1) Barack Obama har officielt erklæret sin støtte, og 2) Washington Post udgav en artikel om Mitt Romney der antyder at han skulle have været med til at genere bøsser da han gik i high school (faktuelt forkert, men lad det ligge til en anden gang ) (Læs denne artikel på synopsis) . Det er åbenbart for enhver med en hjerne at disse to begivenheder var koordinerede. Det som ikke er så åbenbart er den dør der dermed er blevet åbnet.

Demokraterne med deres nidkærhed for at smadre Mitt Romney med alle tilgængelige midler har åbnet døren ind til kandidaternes historie - fortid. Der er blot et kæmpeproblem. Barack Obama, forseglede som sin første officielle handling, sine optegnelser.
 

Medier dykker dybt ned i enhver lille ubetydelighed som Mitt Romney nogensinde kunne have foretaget blot fordi de kan; fordi optegnelserne er tilgængelige for alle. Hvor er Barack Obamas optegnelser? Hvor er hans venner i high school? Hvor er Barack Obamss universitetsvenner? Hvor er optegnelserne? Når medierne derfor, og det hver eneste gang, beslutter at Mitt Romneys high school og college år er deres jagtmarker, så skal han gå til modangreb med at Barack Obamas high school og college år også burde være en jagtmark. Men, hovsa, dem kan vi jo ikke se, fordi de er blevet skjult. Og så skal man spørge, “HVORFOR MON?”

De fleste mennesker aner ikke at BO’s optegnelser er blevet forseglet. De ville muligvis have andre tanker om ham, hvis de vidste det. Fordi, som alle ved, de eneste mennesker der har noget at skjule, er de som har noget at skjule.

Sara Goss

http://www.americanthinker.com/blog/2012/05/democrats_inadvertenly_open_the_door_to_obamas_past.html#ixzz1udmMoAzz

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails