mandag den 22. oktober 2012

Oprydning -hurtigst muligt!

Lad os gøre rent hjemme

           
Ben Stein        
Obama - Libyen - skal bare gå af - sammen med Joe Biden.
       
Første del af artiklen har jeg ikke med, den indeholder underholdende privat orienterede dagbogsbetragtninger..... Og så følger dette:
                
Det er lige før jeg siger at hr. Biden er så slesk at han får mig til at lytte til den der hissende lyd før han slår til. Han er så glat at det nærmest ikke er jordisk. Jeg så jo at han kaldt hr. Ryan “min ven” lige før han slog giftkrogene i hamHr. Ryan var helt klart nervøs - og hvem ville ikke være det? Det var en uretfærdig debat. “Ordstyreren” en Marthe Raddatz var så meget på Bidens side at han burde have siddet på hendes skød. De førende medier er totalt i lommen på Obama/Biden, blot med den forskel at hun ikke lagde skjul på det.

Dog klarede hr. Biden sig rimeligt, men jeg havde dog en ydmyg tanke:

Han taler konstant om hvor meget han of hr. Obama gør for “middelklassen.” Lige et øjeblik. De har haft embedet i næsten fire år. De har ikke gjort noget som helst betydningsfuldt for middelklassen. Hvad i alverden ævler han om? Hvorfor nagler den konservative presse ham ikke? Det er jo det rene fup det han siger. Obamaregeringen har gjort absolut Nada for middelklassen.

Jovist de har bragt cirka 15 millioner flere på fødevaremærkehjælp. Jo de har fået flere på velfærd. Men jeg må have overset hvad de har gjort for middelklassen. Det er jo blot tomme ord.

Er der forresten nogen måde forbundsregeringen kan “løfte” middelklassen. Middelklassen skal klare sig selv gennem arbejde og uddannelse. Det er der vist ingen der får lov at sige.

Dog er hr. Biden en rigtig god debattør og den perfekte politiker. Men ... han svarede ikke på, hvorfor hr. Obama aldrig opfylder budgetterne, men det ville også være for pinligt. Hvordan kan man forklare at et overmenneskeligt geni som Barack Obama, chef for Harvard Law Review uden at have haft foretaget noget særligt, vinder af Nobel Freds Prisen,, efter blot NI dage i embedet, en mand der gik fra ingenting til præsident, ja han kan da ikke beskæftige sig med et budget, vel?

Han er nok alt for klog til at bekymre sig om kedelige pengeproblemer.  

Samtidig fortsætter Obama med at dækker over Libyen afffæren. Høringen forleden i D.C. gjorde det helt klart, at hr. Obama vidste hans forklaring om hvad der hændte i Libyen var en løgn fra dag et. Han vidste at drabene ved Benghazi konsultatet var planlagt terrorisme af en al-Queda tilknyttet gruppe fra dag et.

Men han løj om det fra dag et. Det gjorde fru Clinton og ambassadør Rice også. Og da Guvernør Romney mandigt talte direkte om hr. Obamas undskyldninger for mordene, og om hans inkompetence da korsfæstede MSM ham og fortalte os han var en tåbe, og naiv, og alt for politisk til at være ansvarlig for udenrigspolitiske forhold. Det viser sig, selvfølgelig at Romney havde fuldstændig ret, og at det var hr. Obama og medierne der tog fejl.

Har nogen fra MSM undskyldt? Har hr. Obama? Har den ynkelige fru Rice ved FN? Har Clinton trukket sig?

Niks, og Obama/medie-aksen dækker over det. Ved høringen forleden oplæste medlem af repræsentatnernes hus fra mit elskede Maryland Elijah Cummings, og samtidig et strålende lys for Congressional Black Caucus og en magtfuld person i Oversight Committee, et nederdrægtigt angreb mod Committee og dets leder hr. Issa, fordi man vovede at stille administrationen nogen spørgsmål om mordene i Libyne og om de tydelige forsøg på at dække over sagen. Lige et øjeblik!, jeg ved nemlig hvordan der arbejdes i Washington. Hr Cummings er en reel mand. Men jeg vil vædde på at Obamas Hvide Hus skrev hans bemærkninger - der har til hensigt at holde sagen lukket nede.

Der er så gået over en måned nu. Administrationen har vist sig som fuldendte løgnere om dette Libyen affære, har endnu engang undskyldt over for bøllerne, har igen angrebet First Amendmnet, har bøjet sig for drabsmændene - og bliver ved med det.

MSM er hr. Obamas medløbere i denne nederdrægtige sag og dette bedrag. Hvorfor gør hr. Obama dette? Havd er hans dagsorden i den aldrig ophørende bøjen sig for onde mennesker? Det  må vi hellere begynde at tænke over, for det er ikke kønt.


I mellemtiden så lad os lege ‘far, mor og børn.’ Lad os begynde med at få Gjort rent i Huset.
           
       
Ben Stein is a writer, actor, economist, and lawyer living in Beverly Hills and Malibu. He writes "Ben Stein's Diary" for every issue of The American Spectator.


http://spectator.org/archives/2012/10/12/lets-clean-house/1

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails