fredag den 19. oktober 2012

Politikerbørn som 'betroede medarbejdere'

Michelle Obama skrev døtrene på som “betroede medarbejdere” for at få dækket udgiften til en tur til Afrika


JUCIDICAL WATCH 
                                                        
Judicial Watch, organisationen der forsker i og bekæmper korruption på regeringsplan, meddelte i dag, at den har fået optegnelser over udgifterne. og passagererlisten fra United States Air Force der har relation til en rejse foretaget den 21-27 juni 2011 af førstedame Michelle Obama, hendes familie og stab til Sydafrika og Botswana.
Judicial Watch har fået dokumenterne som følge af en Freedom of Information Act (FOIA) kendelse fra 19. august 2011.  (No. 11-1496) Judicial Watch forsker i formålet og rejseplanerne for rejsen ligesom man ser på omkostningerne for skatteyderne.

Den 28. juni 2011 ansøgte Judicial Watch, som følge af FOIA muligheden, om hvad formålet med turen var, optegnelser vedrørende transport og passagerlisten for Michelle Obamas Afrika rejse. Dokumenterne blev kun udleveret efter Judcial Watch anlagde en sag:
  • Ifølge U.S. Forsvarsministeriets offentliggjorte timepriser for C32-A flyet der blev benyttet til turen, regnede Judicial Watch sig frem til at den totale omkostning for de amerikanske skatteyderes var 424142 dollars for brug af flyet (34.8 flyvetimer a 12188 dollars per time). (C32-A er en særlig militærudgave af Boing 757. Andre udgifter - måltider, transport sikkerhed, forskellige services etc. - mangler endnu at blive offentliggjort.
  •  
  • Passagererlisten bekræfter tilstedeværelsen af Obamas døtre, Malia og Sasha som værende med på rejsen. De to piger står skrevet som “Senior Staff.” Listen har også fru Obamas mor, Marian Robinson, og niece og nevø, Leslie og Avery Robinson, sammen med fru Obamas makeup og hårstylist (Carl Ray og Johnny Wright).

http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/michelle-obama-listed-daughters-as-senior-staffers-to-justify-expensive-african-vacation-and-safari#ixzz29jKofmfn

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails