tirsdag den 23. oktober 2012

Sidste debat og basketball!

Sidste debat viser Mitt fører


C. Edmund Wright

Hvis nu nogen stadig betvivler Gallup meningsundersøgelsen -- og den sunde fornuft -- der viser at Mitt Romney fører så er det eneste de skal gøre at se den tredje præsidentdebat, så vil de skifte mening.

Romney fik sat spillet helt “frem foran kurven” (basketballudtryk) samtidig med at han ikke gav plads til adskillige ‘slam-dunks’ og han lod spillet køre. Barack Obama var samtidig presset, han begik alle fejlene (slashing, pressing) (basketballudtryk). Dommeren Bob Schieffer der ikke ønskede at være med i Candy Crowleys lumske spil, lod spillerne spille spillet.

Her følger så lidt basketball teknik (synopsis-kommentar)

Det er de gode nyheder.

De dårlige nyheder er at da Mitt fører og George W. Bush er Djævelen, så må vi forestille os at det virkelig var Obama, med Crocodile Dundees kniv mellem tænderne, der bragte retfærdighed over Osama bin Laden. Pyt være med at bin Laden var lokaliseret gennem afhøringsteknikker som Obama kampagnen har været imod og som de siger ikke virker. (waterboarding - synopsis-kommentar)  Pyt være med at Obama har truet med at tilbageholde penge til Seals (indsatstyrken som benyttedes ved elimineringen af bin Laden - synopsis kommentar) som en forhandlingsmulighed i budgetforhandlinger med John Boehner. Pyt være med at Obama ikke vil benytte udtrykket “islamisk terrorisme” eller “krig mod terror.”

Faktisk foreslår jeg vi skal suspendere vor mistillid i et par sekunder og se bort fra den kendsgerning at alt der førte til Osama bin Ladens død stammede fra konservative og blev opponeret af liberale som Obama ved hvert eneste fremskridt. Siden Mitt nu fører er det alligevel OK at lykønske Obama med indsatsen.


Og vær nu så venlig!

Lige så uappetitlig alt dette er at sluge, er der ikke desto mindre stærke beviser på at Romneys kampagne er klar over at Mitt trækker hurtigt fra Obama. Obamas ‘slå og brænd ned ’ teknikker viser mig, at hans kampagne også er klar over det. Ingen i begge kampagnelejre tror i virkeligheden på at et resultat som i 2008 er muligt, og at det primært er metodologien der holder Obama “foran” eller “lige med” i visse meningsundersøgelser.  

Gallup har vist en føring på 6-7 point til Romney i adskillige dage i træk. De andre meningsundersøgelser ville vise det samme hvis de blot benyttede en model med ‘rimeligt partitilhørsforhold.’  Mitt er på nationalt plan 6-7 point foran og 2-5 i svingstaterne. Det ved han. Obama ved det.

De viste nationen i aftes at de ved det. Det er udgangspunktetet for slutspillet.

http://www.americanthinker.com/blog/2012/10/last_debate_proves_mitt_way_ahead.html#ixzz2A6jY96Dx

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails