tirsdag den 2. oktober 2012

Tryllekunstneren 'Obimi' i aktion!

Den Store Obimi igang med sine kunster - igen

James Lewis


Har du nogensinde undret dig over, hvorfor Obama ser så ‘skarp’ ud i et mørkt jakkesæt? Nogen sinde undret dig over hans professionelle smil fra øre til øre? Om de  åh så dramatiske pauser før han udstøder en indstuderet sætning? Hvorfor han optræder så utilnærmelig?

Nu behøver du ikke undre dig længere. Vi er ved at se endnu en tryllekunstnerkampagne fra Den Store Obimi. Det bliver trick på trick, ligesom de Græske skumsøjler ved hans nominering i Denver i 2008.

Nu da Republikanerne er i fulde omdrejninger skal Obamas ægte kampagne nu i gang. Den Messianske Glorie er igen begyndt at svæve over hans hoved igen. Folk er begyndt at dåne når han optræder. Her forleden bad han sit publikum at være forholde sig rolig og lade de besvimende damer og herre behandle af lægerne.

"Folk gør sådan noget hver gang jeg taler," sagde han bekendt, og kunne dårligt afholde sig fra at optræde med en mirakuløs genopstandelse i kød og blod lige der på scenen. Om et par måneder vil han have fuldført den komplette Elmer Gantry, løfte armene sig messe ‘Helbredt!, Helbredt! samtidig med ofret bæres ud.

Og mængden vil gå amok. De elsker dette show, de fra vor superintelligente venstrefløj. .

Sandra Fluke er ikke noget lykketræf (ordspil på fluke) Hun var omhyggeligt fundet frem. I de sidste ti år har hun været en fuldtids radikal - efter at have ledt Womens Rage ved Cornell University. Fluke har været så “aktiv” i de sidste ti år, at det er vanskeligt at se, hvordan hun blot har haft tid til at gå i bad. Som 31 årig er frk. Fluke “studerende” ved Georgetown Law School, med speciale i aktivisme mod dette katolske private universitet. Hun er et professionelt ‘offer’ eller en anklager, afhængig af hvad øjeblikket kræver.

Det er grunden til du betaler noget af din skat til Kvindestudier, Sorte Studier, Hispanic Studier en masse. Dine penge går til at optræne “aktivister” til at udføre PR stunts, for at klemme de sidste penge ud af dig. De fodrer Demagog Maskinen.

L'Affaire Fluke er i bund og grund i overensstemmelse med Alinsky Regel 1: Udvælg målet, fasthold fokus; polariser det derpå -- “polariser” betyder at en hysterisk pøbel overfalder den udvalgte syndebuk der er brug for i det øjeblik.

Undersøg blot nærmere Lenins Hængnings Ordre. Det hele er med. Intet har ændret sig, nu da vi har Valdimir Ilyich Obimi i Det Hvide Hus. I dag er vi alle kulakker.

U.S. Army plejede at bede soldater i kamp om at “finde dem, bekæmp dem, udslet dem.” “Polariser” betyder at ‘udslette dem,’ at neutralisere fjende, svine dem til, skræmme den til galskab, traumatiser den. Rasende pøbel skaber frygt selv uden truslen om fangenskab i Sibirien og henrettelser i kælderen.

Vi har oplevet de radikale medier være på jagt efter Republikanerne og de konservative igen og igen. Ingen er immun: toårige Triv Palin, er stadig målet for den fuldstændig skamløse venstrefløj. Tilsyneladende er den lille Triv ikke omfattet af International Women’s Day. Det er guvernør Sarah Plain selvfølgelig heller ikke.

Obama har pudset det ældste trick i teatret op, klakørerne -- den vilde jublende bande der er blevet betalt for at sidde helt forrest, klar til at juble på kommando. Men en godt optrænet klakør kan man sige hvad som helst og der vil alligevel blive klappet. De fleste mennesker er nervøse for skille sig ud af en vanvittig mængde. Det er sådan Demagoger opererer.  
 

Vi får fat på vor nationale klakørkorps “de førende medier” og vi ved de vil gå i gåsegang, fordi de blev afsløret i  JourNOlist scandal.  Det er den mest betydningsfulde medieskandale nogensinde, og medierne dækker over den - selvfølgelig.

Ægte journalister synger ikke fra den samme sangtekst hver eneste dag. I dag gør vore medier dog det, hvilket betyder at der ingen ægte journalister findes, ligesom George Stepanopoulus der tilhører et parti.

Når det samme siges i medier hver dag, ja så er det et sikkert tegn på koordination. Hvis du nogen sinde har forsøgt at bevise ed mediedagsorden overfor en ven, så bed ham blot se på de nærmest ens overskrifter.

Lige nu er de “spontane” Occupy pøbel optrænet af SEIU til at gå efter Mitt Romney. 
Den “99%” løgn de disker op med er en forvarsel om den kommede tid. De 99 skilte er ikke hjemmelavede. De 99% slogans er selvfølgelig totalitære, fordi de beder det halve af landet om at holde kaje og adlyde ordrerne. Det er Den Store Obimi i færd med sine trick til det store show.  

Medierne tæsker løs på Obamas fjender i fuldt dagslys for at sikre sig han ikke vil få nogen ægte konkurrence i kampagnen. Clarence Thomas kaldte medierne en “højteknologisk lynchpøbel” da han stod frem for at blive nomineret til Højesteret i 1992, og at de ikke havde forandret sig en smule. Pøblen forsøger nu at få ram på Mitt Romney. Det sker i fuldt dagslys, og det er sådan set kun konservative der er opmærksomme.

Et århundrede før dåselatteren blev introduceret havde Italiens La Scala Opera Hus klakører. Benito Mussolini i 1930’erne benyttede dem. Opera er ‘dødsensalvorligt’ der ovre, og Mussoilini elskede at optræde på den store operascene. Da partisanerne fangede ham og hængte ham med hovedet nedad ved siden af hans elskerinde var han på passende vis blevet lemlæstet. De forstod nemlig også værdien i et drama. Hvis der er blod så fungerer det. 
 

Bill Clinton var den første Demokrat der fik en Hollywood instruktør til Det Hvide Hus for at sætte scenen for hans TV-optræden, men Obama får Clinton til at ligne en bondeknold fra Arkansas. Den Store Obimis modstandere i Chi-Town (øgenavn for Chicago) forsvandt på magisk vis fra deres kampagne -- to gange efter ellers forseglede skilsmisseoptegnelser blev fremvist offentligt i kritiske øjeblikke. I Chi-Town Axelrod’s får “forskning i oppositionen” en helt ny betydning.

Hillary og Bill mærkede smerten fra Obimi pisken under primærvalgene i 2008, da alle medierne fremstillede dem som racister. Husker du det? Koreograferet af troldmanden og hans hold.

Denne gang er Sandra Flukes mål - Rush Limbaugh. Men det kunne have været Rick Santorum eller dig eller mig. Obama arbejder med syndebukke. Denne administration har forsøgt at gøre Israel til syndebuk ved at benytte Stalinodie frontgrupper som J Street, bemandet med Soros aktivister. Den Store Obimi tog derpå hele Den Katolske Kirke med i Fluke iscenesættelsen. Obama ved han har tabt ægte katolikker for lang tid siden, så derfor har han intet at miste ved at angribe kirkens holdning til abort. Fluke stuntet var planlagt til at få kvinderne til at stemme på Obimi.

De fleste amerikanske præsidenter forsøger at få sammenhæng i deres interessegrupper. Obama holder af at splitte dem. Først så får han skillt den sande troende ud. Så forsøger han at feje nogle andre væk fra scenen.

Jovist så gik Rush Limbaugh lige i fælden da han kaldte damen en vamp. Han mistede sin sunde sans, og blot nogle få ord gjorde ham til dagens målskive. Sandra Fluke er nu blevet til en martyr for kvinderne på venstrefløjen. Hun er nu Sanktinden Fluke Martyren for abort, altsammen betalt af skatteyderen.

Dette er anden gang Rush er blevet beæret af en præsidentiel opmærksomhed fra en Demokrat. Bill Clinton forsøgte at tørre skylden for Oklahoma Bomben af på Rush. Nu har Den Store Obimi ham som angrebsmål for amerikanke kvinder personificeret med Sandra Fluke. Deres Dixiekrat formummede slyngel nummer 3, Robert Byrd (eks Ku Klux Klan)  ville have elsket det.

På den anden side så adskiller Rush sig på strålende vis sig fra alle berømtheder. Alle taleshows væterne i Amerika ville ønske af Den Store Obimi havde valgt dem i stedet.

Alle har det derfor morsomt, undtaget det amerikanske folk, der bliver snydt så vandet driver.

Igen.
Og som aldrig før.

Read more: http://www.americanthinker.com/2012/03/the_great_obimi_does_his_magic_act_again.html#ixzz1ossIWso7

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails