tirsdag den 20. november 2012

Hor, politik og krig, intet nyt!

Hor og krigsførelse i militæret: Er der nyt i det?


Ilana Mercer

Der er David Petraeus, tidligere CIA chef, tidligere fire stjernet general der dyrkede sin
egen berømmelse. Så er der hans elskerinde-orgasme-jageren, den bombastiske narcissistiske Paula Broadwell, der trods - eller snarere, på grund af - hendes blakkede karakter er blevet ført frem til ærværdighed på landets talerstole af eliten.
 

Så er der Petraeus’ endnu mere vamle BFF (Best Friends Forever), Tampa societydullen Jill Kelley og hendes lige så dysfunktionelle tvilling. Klædt ud som gadeludere, kan man se tvillingerne på fotos flankeret af deres BFF og hans uplejede, grånende hustru.

Den logrende presse indtager den holdning, at dette - skibsvragene i det amerikanske samfund - faktisk er et aristokrati der besidder talent og gavn. Broadwell fortæller de os, var sjælskammerat og intellektuel følgeselskab med vor grandiose general. Deres kopulering var et møde mellem store tænkere. Oh, ve, og smerte!

I tradition med dette “elitestyre” er U.S. Marine General John Allen. Oplært af Petraeus er Allen den øverstkommanderende i Afghanistan og kandidat som øverstkommanderende for NATO. Allen og Kelly blev ‘fanget’ i deres skamløshed. Som et falmende segment på et Amerika, der er udmattet af at støtte disse naragtige alfonser, har de to udvekslet mellem 20-30000 dampende pixelerede sider i løbet af to år.

På vegne af sin ‘lokkende’ tvillingesøster gik Allen og hans mentor så langt som at gå sammen og ‘intervenere’ i en (uden tvivl stille) barnagtig diskussion, der så blev hørt i District of Columbias Højesteret.
 
Tvillingessøstrene Kelley og deres ægtemænd - Hvilke højder af af klasse!
Petraeus’ bolerske’ gav sig til kende som den ‘elskede’ for nogle måneder siden. Den ‘oppustede’ spadedumme-letvægter siges at have truet den ‘billige’ BFF (Kelly). En kilde afviste truslen som udelukkende en “kattekamp”: en anden kilde blæste det som som en “bliv væk fra min fyr, ellers....” bredside. (Og hvad er så egentlig forskellen mellem disse “pigtrådsobservationer”?)

Beskrevet af ABC’s Brian Ross som en “øgenavnekaldende, på vej op af den sociale rangstige sociopat, der sleskede sig vej op til ‘metallet’ gennem fester og tjenester, udspillede Tampa dullens selvbevidsthed sig ved en telefonopringning til 911, hvori hun kræver beskyttelse fra medierne. “Fordi jeg er Generalkonsul, derfor har jeg ret til at ikke at blive krænket,” sagde hun til udsendingen med et Kim-Kardashian udtryk.
 
Kim Kardashian - TV realitystjerne med en meget “høj moral.”
Hvorfor dog appellere til ejendomsrettigheder når man kan nyde berømmelsens fordele?

Med hensyn til Broadwells optur gennem elitens institutioner hjemme som udenlands: “Udgået fra West Point, har Broadwell eksamener og en stilling som forsker ved Harvard. Hun var forsidepige for Inspired Women Magazine. På invitation af vort lands cognoscenti, drog Broadwell på sin groupietur til C-SPANs Book TV og talerstole. (Bristol Palin, kan også findes der og kræver mellem 15000 - 30000 dollars blot for at vise sig).

Så rigeligt afslørende er den Ph.D om “Petraeus” som Broadwell “arbejder” på. Broadwells “tese” fortæller dig alt det du har brug for at vide om intellektuelt liv i Vesten.

Denne “Anatomi-af en Leder” udredning fik ‘grønt-lys” af Departementet for Krigsstudier ved King’s College London, ikke mindre, hvor Broadwell blev godkendt som en Ph.D. kandidat.

“Beskrivelsen af Broadwell doktorafhandling,” rapporterer en akademiker ved Forbes Magazine “er næsten identisk med hendes udgivers opsummering af bogen ‘All In: The Education of General David Petraeus.’”

Ikke kun er Broadwells ros og hæder til Petraues blevet accepteret som en doktorafhandling, men det kunne synes som om at denne lidenskabelige biografi var skrevet af en Vernon Loeb, som ghostwriter.

Lad det nu ligge til videre. Militærets øverste medaljebehængte, og den medaljeudsmykkede vej med de storbarmende duller der vandrer på den står ikke over staten og statens supermarkedskultur.

Uanset dets onde imperialistiske målsætning, så er militæret fastlåst som med håndjern i doktrinær middelmådighed, i multikulturalisme, i særrettigheder og lidende af enhver anden moderne plage.

Og dette er kun sæbeboblens omkreds. Jeg kan spekulere på, hvad mon bliver det næste.

Ilana Mercer is a classical liberal (libertarian) writer and a fellow at the "Jerusalem Institute for Market Studies." She is the author of "Into the Cannibal's Pot: Lessons For America From Post-Apartheid South Africa." "The titular tease," explains Ilana in the book, "is meant as a metaphor and is inspired by Ayn Rand's wise counsel against prostrating civilization to savagery." Ilana's website is IlanaMercer.com.. She blogs at www.barelyablog.com.

http://www.wnd.com/2012/11/whoring-and-warring-in-the-military-whats-new/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails