mandag den 12. november 2012

Sådan bevares et lukrativt job!

Sådan plejes en lukrativ karriere

Ann Coulter
               
Den virkelige klassekamp i dette land er ikke rig mod fattig, det er offentlige ansatte versus ‘VI’ skatteyderne der betaler deres løn.

Ar arbejde for regeringen formodes at være ganske så sikkert. Man kan ikke blive afskediget og man behøver ikke anstrenge sig, men man vil få et mindre vederlag end i den private sektor, hvor det at blive fyret er almindelig (særligt her i Obama økonomiens tid!). At arbejde for regeringer er forholdsvist sikkert, stabilt, nærmest uden stress - og nu tilmed forbløffende lukrativt. .

Uanset om det er i Wisconsin, Illinois, Californien eller i nationens Hovedstad da forventer dagens ansatte i den offentlige sektor kun at skulle udføre lidt eller næsten intet arbejde (Nu regner jeg ikke det at feste i Las Vegas som værende “arbejde”) og den bliver så ganske pænt kompenseret. Ofte er det eneste tunge arbejde de udfører hele ugen at samle deres lønningscheck op.

Da regeringsansatte forhånede, drillede, generede State Capitol i Wisconsin sidste år, da var fordelen: De generede folket. Det negative: Vælgerne fandt endelig ud af hvad disse offentlighedens tjenere fik i løn.  

Deres kompensationer inkluderede ikke kun den direkte løn, men også en ganske pæn overtidsbetaling, pensioner, sundhedsforsikringer, sygedage og ferier (som de fleste benyttede under protesterne).

Fagforeningerne mente de kunne kæmpe imod Guvernør Scott Walker’s små nedskæringer uden at nogen ville finde ud af omstændighederne. De fleste mennesker så nu hvad de offentlige ansatte fik udbetalt og formodede at det var en trykfejl.

For to år siden, tjente 7 buschauffører i Madison, Wisconsin mere end 100000 dollars om året. Få år før det fandt vi ud af at kommunaldirektøren i byen Bell, Californien - hvor den årlige indkomst pr. indbygger i gennemsnit er 24800 dollars - tjente 787637 dollars, eller inklusive goder: 1,5 million dollars om året.

Politichefen fik 457000 dollars om året - med goder 770046 dollars - hvilket gjorde ham til den første politichef der har begået ‘landevejsrøveri’ ved sit arbejde. Under kommunaldirektørien tog 376288 dollars hjem om året, og med alle kompensationer 845960 dollars.

De var alle Demokrater - Partiet for Stor Regering.

Når det nu er nævnt - hvad skete der egentlig med den undersøgelse som Guvernør Jerry Brown igangsatte for at se nærmere på disse tyvagtige offentlige tjenere der dræner skatteydernes lommer?

Bell skandalen dukkede op under Californiens guvernørvalgkamp mellem Meg Whitman og Jerry Brown , der dengang var statens Chefanklager. Brown lovede at ville igangsætte en ‘alt skal kulegraves’ undersøgelse. Er der nogen der har set hans rapport endnu?

Jerry Brown vil kræve at se Obamas fødselsattest før han vil bede om at der gøres noget ved disse ufortjente milliondollars regeringspensioner.

Mindre end 20% af ansatte i den private sektor får pensioner. De fleste mennesker sparer op til deres egen pensionering - for eksempel, gennem 401(k). Som modsætning forventer regeringsansatte at blive betalt af os andre -resten af deres liv.
 

Tidligere medlem af Repræsentanternes Hus og amatør hjemmepornograf Anthony Weiner (gift med Huma Abedin, Hillary Clinton nære medarbejder og med forbindelse til Det Muslimske Broderskab - synopsis-kommentar) var medlem af Kongressen indtil han trak sig for at kunne koncentrere sig om sin virkelig beskæftigelse. Han vil muligvis ende med at kunne få cirka 1 million dollars fra hans 80% skatteyderbetalte regeringspension.

Det er disse “1%” der fortjener offentlighedens vrede: Vi betaler deres lønninger. Vi blev ikke beskattet for at betale Mitt Romney løn ved Bain Capital. Vi bliver ikke beskattet for at betale løn til Jamie Dimon eller Alex Rodriguez. Men Anthony Weiner? Ham betaler vi for.

Regeringsansatte forventer at leve som var de med ved Zarens hof - og så skal vi tilmed beundre dem som var de Rosa Parks.

Ved 2008 Democratic National Convention, da gav såvel Barack som Michelle Obama hjertevarme hyldester til sig selv for at overføre pengeindbringende jobs i den private sektor til “offentlighedens tjeneste.”
I sin tale pralede Michelle med at hun havde “forsøgt at betale tilbage til dette land.” ...”det er derfor jeg forlod mit arbejde i advokatfirmaet for en karriere i offentlig tjeneste, arbejde for at give unge mennesker mulighed for at melde sig i deres lokalsamfud.”

Hun blev ansat af University of Chicago Hospital lige så snart hendes mand blev Senator. Da han blev valgt til U.S. Senatet tredobledes hendes løn fra, 121910 dollars til 316962 dollars - og junior senatoren fra Illinois begunstigede tjenesten ved at sende skatteyderdollars tilbage til hospitalet.

Ved Obamas andet år i Senatet, i 2006, var Michelle Obamas kompensation for den “offentlige tjeneste” sådan cirka 375000 dollars om året - mere end tre gange den gennemsnitlige løn for en advokat i USA med 20 års erfaring.

(Amerika til Obamaerne: “I har sådan set ofret Jer nok. Vær så venlig at gå på pension og betal en smule tilbage!”)

Vicepræsident Joe Biden der længe er blevet fremhævet som den ‘fattigste’ U.S. Senator tog i 2006 hjem 248459 dollars i husstandsindkomst, herunder hustruens job som lærer i offentlig skole, der også er betalt af skatteyderne. I 2007 tjente disse arbejdende fattige 319853 dollars. Dette sætter parret næsten i den top 1% i USA hvor meridian husstandindkomsten var 48201 dollars i 2006, og 50233 dollars i 2007.

En karriere i “offentlig tjeneste” giver særdeles udmærket.
 Ann Coulter
Ann Coulter, well-known for her TV appearances as a political analyst, is an attorney and author. Her latest book is "Demonic."

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails