lørdag den 17. november 2012

Sex og generaler

Sex og generalerne

           
R. Emmett Tyrrell, Jr.       

Bag sexeskapaderne foregår der noget dødsens alvorligt.        
                    
WASHINGTON -- Sex forbliver garantien for alt hvad der er sjovt ...og trist. Med det sjove kalder vi ofte resultatet sjofelt. Med det triste kaldes det altid en tragedie.

General David Petraeus har været en helt i krig. I den offentlige tjeneste var han også et nationalt gode. Men hen mod slutningen af hans militære liv er der nu kommet en tvivl, og som chef for CIA er tvivlen blevet forstærket. Han har helt sikkert ikke som chef for efterretningstjenesten været nogen Dick Helms eller Bill Casey. De navne fra en bedre æra overskygger tristheden i denne lumre episode, og jeg håber det blot er lummert, og ikke andet. Det kan helt sikkert ikke være det nationale svigt og bedrag som Ben Stein omtaler det som i denne uge af på Spectator.org, eller kan det?

Til nu er sagen om General Petraeus, denne betændte skandale, en tragedie, især når det drejer sig om hans børn, hans hustru og som nyhedshistorierne udtrykker det, “flotte karriere.”
 
I tilfældet Paula Broadwell, generalens forgabelse, var det en katastrofe der blot ventede på at indtræffe. Al denne løben, armbøjninger, den der eksamen fra et fiktivt studium ved Harvard State University, de moderigtige kjoler, (som ikke er passende) “konkurrenceelementet” --- minsæl!

Jeg kunne have sat General Petraeus i forbindelse med en erfaren playboy, der med blot et enkelt blik på denne parfumerede stalker kunne have slået advarselslampen til. Kom væk, General, mens du kan. Denne kvinde er lig med problemer, og for ikke at svigte mine kilder, det har hun været i årevis.

Vi lever i en tid der flyder over med sex, eller det en anden generation kaldet seksualhygiejne. Der er sexuddannelse i en tidlig alder. Fortsat sexundervisning op gennem ungdommen. Når livet så begynder for de unge voksne, da har amerikaneren mere information om sex end næsten nogen anden disciplin, og det meste af den information er nytteløs. De bliver stadig gravide i store antal uden for ægteskabet, de får aborter og de lider alle mulige dårligdomme der er knyttet til sex. Hvem betvivler at General Petraeus, når han bliver bedt om at afsløre detaljer om sit seksuelle eventyr i offentligheden vil få et højlydt spørgsmål som, “General dyrkede du sikker sex?” Spørgsmålet er blevet stillet før.

Helt ærligt så nyder jeg den amerikanske underviser eller professionelle i sundhed - det plejer at være kvinder - der tjener som de alvidende rådgivere til samfundet om sex. Husker du Dr. Jocelyn Elders, Bill Clintons chef for den offentlige sundhed? Hun var edderspændt om emnet sex. En af hendes fremadskuende specialiteter var masturbation. Hun mente der burde undervises i det i skolerne som et alternativ til, ja det er jeg ikke sikker på, måske gruppesex, sex med et husdyr, hans eller hendes sex? Under alle omstændigheder fik hendes udgydelser om masturbation hende afskediget fra jobbet som ‘overkirurg,’ men ikke før hun også fik fremført meninger om svangerskabsforebyggende midler.
 
 
Dem var hun for, og gjorde så meget væsen af sig om emnet ligesom som de bedragne kvinder i det nylige valg. De synes at opfatte sig selv som helt igennem uimodståelige for den mandlige art, og således er det et spørgmål om nationalsikkerhed at de kan modtage eller former for gratis fødselskontrol fra pessarer, til femidoner til ad-hoc alverdens værktøjer. Dr. Elders er uden tvivl enig. For den rene og skære morskabs skyld - lad mig få sex hver dag.

Nu er fr. Broadwells far trådt frem fra sit hjem i Bismarck, North Dakota og har  informeret New York Daily News om, at hans datter er målet for et “karakterdrab.”

Dette kan jeg ikke samtykke med, men jeg er enig med ham når han går videre med at sige, “Dette drejer sig om noget helt andet, og sandheden vil komme frem.” Han tilføjede. “Der er en masse her der mangler at blive set på.”

Ben Stein siger at øjet burde rettes mod chefanklager Erik Holder. Jo, måske, men vi vil holde øje med Benghazi og glem ikke fr. Broadwells afsløringer om libyerne der blev holdt som fanger i Benghazi af vort CIA.
         
Emmett Tyrrell, Jr. is the founder and editor in chief of The American Spectator. He is the author of The Death of Liberalism, published by Thomas Nelson Inc. His previous books include the New York Times bestseller Boy Clinton: the Political Biography; The Impeachment of William Jefferson Clinton; The Liberal Crack-Up; The Conservative Crack-Up; Public Nuisances; The Future that Doesn't Work: Social Democracy's Failure in Britain; Madame Hillary: The Dark Road to the White House; The Clinton Crack-Up; and After the Hangover: The Conservatives' Road to Recovery.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails