tirsdag den 27. november 2012

Teheran - Verdens terrorhovedstad!

Teheran - verdens terror hovedstad


ALAN CARUBA                                                                 
Talemåden fra gamle dage lyder “Alle veje fører til Rom.” Et imponerende netværk af veje var blevet bygget for at holde sammen på Romerriget, men med tiden brød det sammen. I vore dage fører alle veje til Teheran, hovedstaden i Iran, verdens terrorhovedstad, og til landets øverste leder, Ayatollah Ali Khamenei.
 

Angrebene mod Israel var på ordre af Khamenei og støtten til Syriens diktator Bashar Assad kom fra Khamenei. Måske inspireret af succesen ved al Queda angrebet på U.S. konsulatet i Benghazi, Libyen på årsdagen for 9/11, har Hamas - en udløber af Iran i Gaza, forstærket deres raketangreb mod Israel.

Blandt de raketter der regner ned over Israel er en Fajr-5 der er fremstillet i Iran.

Det er vigtigt at erindre at disse raketangreb er foregået i over et årti. 
 
Efter genvalget af præsident Obama er de imidlertid blevet forøget og det er mit synspunkt at iranerne har benyttet denne metode i de første fire år af hans periode, og så har de konkluderet at han kun ville støtte Israel en smule, og således ville de kunne forstærke deres forsøg på at udvikle kernevåben for at udslette Israel og true Mellemøsten og verden.

DEBKA File, et israelsk nyhedsbureau rapporterede den 7. november, at præsident Obama havde ringet til Israels premierminister Nethanyahu for at bekræfte “sin støtte til at Israel kan forsvare sig.” I tilgift ringede han til Egyptens præsident Mohamed Morsi for at opfordre ham til “at overtale Hamas til at acceptere Israels betingelser for våbenhvile.”

Virkeligheden er at der ikke har været nogen våbenhvile fra Hamas siden de fik kontrol over Gaza fra Fatah, som Palæstinas Befrielses Organisation også kendes som. PLO styrer Vestbredden, et område Israel har sikret som resultat af en tidligere krig.

Israel er under beskydning som det direkte resultat af Obamas handlinger og udtalelser i hans første periode. Dette er hvad der sker når 60 år med støtte og samarbejde forkastes i en bestræbelse på at ‘sleske’ sig til accept af regimer og folk i Mellemøsten.

Det er nyttigt at overveje krigsberetningerne mod Israel siden landet erklærede sin suverænitet i 1948. Meddelelsen blev straks fulgt op af den Arabisk/Israelske Krig i 1948 der sluttede tidligt i juli 1949. Militære aktioner blev udført mod Israel gennem 1950’erne og 60’erne fra Syrien, Egypten og Jordan. Der var konflikt da Israel sluttede sig til Storbritannien og Frankrig efter Egypten meddelte man ville besætte Sinai Halvøen og overtage Suez Kanalan. Seks-Dages-Krigen i juni 1967 blev igangsat af Egypten og Jordan og Syrien fulgte med. Israel vandt en afgørende sejr, og udvidede sit territorium så det indbefattede Vestbredden, Golan Højderne og Gaza.

Endnu en udmattelseskrig fulgte fra 1967-1970. I oktober 1973 blev Israel angrebet på landets helligste dag, Yom Kippur, af Egypten og Syrien. Fra 1971 til 1982 førtes en invasion af Libanon i 1978. I 1982 blev endnu en krig udkæmpet mod Libanon, hvilket område er blevet en skueplads for den iransk tilknyttede Hezbollah. Mere konflikt fulgte fra 1987 - 2000. Fra 1987 op til 2005, fortsatte den palæstinensisko opstand, kendt som Intifada. Og i 2006 udbrød endnu en krig mod Libanon igangsat af bortførelsen af til israelske reservesoldater af Hezbollah.

Den første Gaza krig, december 2008 til januar 2009, blev ført mod Hamas, en gruppe tilknyttet Iran, og nu som resultat af månedsvis af raketangreb mod Israel, er den blevet genoptaget.

Det kan kun vare måneder før Iran får indfriet deres langvarige mål om at skaffe sig atombomber.

Den 19. oktober rapporterede DEBKA File at efterretningskilder har erfaret at Iran “havde afsluttet installationen i Fordo af de sidste avancerede centrifuger til berigelse af uran til 20% renhed,” hvilket vil give dem evnen til at forøge disse lagte til de 90% der er nødvendigt for at fremstille bomber.”

"Amerikanske eksperter," sagde DEBKA File, "anslår nu, at dette spring kun vil tage to til tre uger fra det øjeblik der kommer en ‘gå-i-gang’ ordre fra Khamenei.”

Idet han skriver i Wall Street Journal den 16. november sagde Saul Singer, “Endog debatten om sanktioner og militære foranstaltninger mod Irans kernevåbenprorgram er i det store og hele mislykkedes. Løsningen er at Irans regime falder, og nøglen til det er ikke sanktioner eller militær handling. Det er for vestens regeringsledere om at sige det som de sagde til Egyptens Hosni Mubarak, Libyens Moammar Gaddafi og Syriens Bashar Assad: “Væk med Jer.”

Singer nævnte at “Der er en grund til at Iran så desperat forsøger sig med penge, personnel og våben for at holde Assads brutale regime i live i Syrien. Det mullaherne frygter allermest er at Det Arabiske Forår spreder sig til Iran.”
 
Assad og Irans udenrigsminister mødes

Selv tidligere udenrigsminister, Henry Kissinger har skrevet en artikel fornylig i Washington Post, hvor han nævner, “Den allervigtigste beslutning som præsidenten står over for er hvordan vi standser Iran i at fuldføre et militært kerneprogram.”

2. Verenskrig begyndte fordi Europas nationer søgte forsoning med Nazi regimet. De forsinkede forholdsreglerne indtil det var for sent. U.S. og verdens nationer har fulgt det samme mønster med Iran.

Obamas “undskyldningstur” til Mellemøsten har været en komplet fiasko, og har ført verden frem til randen af en krig der kunne sprede sig til overalt, hvor der er nationer med større muslimske befolkninger. Europa har store muslimske befolkninger.

Alt dette finder sted mens en U.S. Regering som er nærmest fastlåst står overfor en “finansiel afgrund” der ville kræve enorme nedskæringer på vort forsvarsbudget, og det på det værst tænkelige tidspunkt. Et ødselt Obama regime har forøget nationens gæld til 16 billioner dollars og et stort antal amerikaner er uden arbejde. Dette afspejler 1930’erne der var i en så alvorlig recession som nationen kun vanskeligt kom sig over og som så blev til ‘Den Store Depression.’  

Den eneste mulighed U.S. og Vesten har er at slutte sig til Israel og ødelægge eller i ganske betragtelig grad gøre det umuligt for Iran af fuldføre sit  atomprogram og angribe dets militære værker. Gaza angrebene mod Israel er en del af Irans forsøg på at afprøve og “blødgøre dets forsvarsværker” at lade Israel Defense Force være beskæftiget i en landkrig der vil splitte landets væbnede styrker.

Amerikanerne og israelerne går ind for livet, men vore fjender går ind for døden. De er fra fødsel oplært til at dø i en hellig krig af jihad som åbner paradisets døre.

Vi står nærmest på randen af Den Tredje Verdenskrig der som hensigt har at indføre et nyt Islamisk Kalifat, Islams kontrol over verden.  

FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Alan Caruba writes a weekly column, "Warning Signs", posted on the Internet site of The National Anxiety Center, and he blogs at http://factsnotfantasy.blogspot.com. His book, "Right Answers: Separating Fact from Fantasy", is published by Merrill Press.



http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/tehran-the-terror-capitol-of-the-world?f=must_reads#ixzz2ClQgMjFO

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails