mandag den 31. december 2012

Egypten bag overskrifterne!

Egypten bag overskrifterne


Yderst seværdig video, med et fokus på, hvor Egypten er på vej hen. En skarp velformuleret Raymond Ibrahim smukt assisteret, inspireret af Robert Spencer.


Fra det 48. minut beretter han om det tidspunkt, hvor det begyndte at gå galt i Vesten med vores alt omfavnende betagelse af alt fremmedartet, og en nedgøren af vor egen kultur samt et moralsk fordærv der foragter andre kulturer.

Især fremhæver han at Vesten så gerne vil høre om alt det positive i Islam. Årsagen kan være at vi i vor tradition ikke har samme bedrageriske tilgang til andre mennesker.Naivitet der er dødsensfarlig. Vi sluger alle de islamiske lederes ‘kønne’ ord om fred, fordragelighed og samarbejde, samtidig med at de ihærdigt arbejder på det modsatte.

Lever vi i Vesten som i en drømmeverden, hvor vi ikke vil acceptere virkeligheden, hvor vi er forført af vore egne utopiske drømme om en verden i fuld harmoni? Sådan opfatter Raymond Ibrahim det ved at vor holdning til realiteterne i Islam er lunken, skvatten. Er der noget Islam ikke kan tolerere, og omgående vil udnytte - er det en skvatten holdning. Vi bliver manipuleret, og vi lader det ske.  


http://frontpagemag.com/2012/frontpagemag-com/raymond-ibrahim-and-robert-spencer-egypt-behind-the-headlines/


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails