søndag den 20. januar 2013

Araberne betaler for succesfilm mod fracking

Matt Damon og den arabiske olieindustri står sammen om at standse fracking


John-Pierre Maeli

Det ser ud til at Matt Damons nye anti-fracking film, “Promised Land” har nogle hemmelige pengemænd. Disse pengemænd ville elske mere end noget andet at få standset fracking. Hvorfor spørger du? Nuvel, fordi disse pengemænd faktisk kommer fra Abu Dhabi, et arabisk olieemirat. At støtte denne film mod fracking er blot deres måde at få elimineret konkurrencen fra - Amerikansk olie og gasproducenter.
 
Teknikken bag fracking
Ikke alene finansierer ‘filminstituttet Image Nation Abu Dhabi filmed “Promised Land,” men Abu Dhabi regeringen ejer det selskab der står bag Image Nation.

Filmens tilknytning til Abu Dhabi er betragtelig, fordi UAE (Forenede Arabiske Emirater) er verdens tredjestørste olieeksportør ifølge tal fra 2011 fra U.S. Energy Information Agency. Landet har også verdens 7. største bevist reserver af råolie og naturgas. UAE lå som nummer 17 i verden over naturgasproduktion i 2010, ifølge EIA. (Tak til CNS news).

Den kendsgerning at UAE er en af de større producenter af gas og olie er vigtig. US naturgasproducenterne har oplevet en forøgelse af produktionen takket været fracking, der tillader dem at få adgang til hidtil ikke tilgængelige gasreserver og oliekilder. Dette gør at US naturgasproducenterne er i skarp konkurrence med De Forenede Arabiske Emirater, fordi fracking er en lukrativ forretning for US olie- og naturgasindustrien.


Jo mere US olie- og gasindustrien benytter fracking metoden, des mere føler de arabiske olielande sig truet. Udover det mister UAE penge, der ellers har holdt deres lande ‘oven vande.’

Matt Damons pengemænd benytter hans film til at ødelægge fracking. Disse pengemænd håber at en negativ offentlig mening vil f¨å konkurrencen til at ophøre. Imidlertid er der et problem med en sådan plan baseret på en løgn, og det er at den altid rammer en i nakken, og så gør det rigtig ondt.


http://www.americanthinker.com/blog/2013/01/matt_damon_and_the_arab_oil_industry_team_up_to_stop_fracking.html#ixzz2I2LwapOX

Læs denne på synopsis: http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2012/08/hjlp-mit-drikkevand-kan-brnde.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails