mandag den 7. januar 2013

Hvorfor ikke legalisere hash

Soros vil gøre Amerika til narkonation


Cliff Kincaid

Mens flere stater nu næremst går ind for en legalisering af marihuana - en yndlingssag for George Soros i årtier - har britiske The Independent udgivet en serie af banebrydende artikler af journalisten Patrick Cockburn om hvordan hans søn blev sindssyg af at ryge stoffet.

Cockburn og sønnen Henry blev behandlet for psykoser og er delvist kommet sig, og der skrevet en artikel, hvori Patrick Cockburn citeres for at sige at hans søn spillede russisk roulette med cannabis “og tabte.”

Henry der dagligt røg marihuanen i syv år var indlagt på psykiatriske hospitaler i cirka otte år som en følge heraf siger, “Da jeg kom på et psykiatrisk hospital, St. Martins, brugte jeg tre timer med at gå rundt om spisebordene i forsøgte på at lytte til mine sko. Jeg mente mine sko talte til mig.”

Patrick Cockburn brugte måneder med at tale med eksperter på området og rapporterer om de omfattende beviser der forbinder vedvarende marihuane brug med mental dårligdom. En ekspert Sir William Paton, professor i farmakologi ved Oxford Universitet afslører at “selv begrænset social brug af cannabis kunne foranledige skizofreni hos mennesker der tidligere har haft psykologiske problemer,” og bemærkede at “det at ryge en enkelt joint kunne medføre skizofreni-lignende symptomer såsom hallucinationer, paranoia og fragmenterede tankeprocesser.” 
 

“Tre-fjerde-dele af brugerne kan tage cannabis uden nogen bivirkning, men den resterende fjerdedel er genetisk sårbare, og spiller russisk roulette,” siger Cockburn.

Den ekstra betydning ved artikelserien af Patrick Cockburn er at han er en venstreorienteret medieperson - søn af den marxistiske forfatter Claud Cockburn - og man kunne derfor tro han var ‘forudisponeret’ til at tro at marihuana er, som de liberale medier konstant fortæller os, et relativt harmløst stof eller en substans med “lægelige” kvaliteter. Men han kender på førstehånd til den skade det forårsager ved det der skete med hans søn.

AIM bemærkede tilbage i 2004, i en særrapport om George Soros, hovedpengemanden bag bevægelsen for lovliggørelsen af stoffet, at skønt marihuana i medierne skildres som et “blødt” stof, så har det “ekstremt negative konsekvenser.” Bogen Marijuana and Madness citerer undersøgelser og beviser fra rundt om i verden, nogle af dem 40 år gamle, der forbinder brugen af marihuana med mentale sygdomme, herunder skizofreni og psykoser.

I en tidligere artikel for den venstreorienterede tidsskrift Counterpunch gik Patrick Cockburn i kast med problemet med en rapport fra Global Commission on Drug Policy der nedtonede farerne der er forbundet med marihuana. “De undlader at gøre det klart at for mennesker der er genetisk sårbare for psykoser kan risici ved at indtage cannabis være dødelig høj,” bemærkede han. “Cigaretter og alkohol, uanset den skade de forårsager, gør ikke, at du i en ung alder bliver tosset.”

The Global Commission on Drug Policy er betalt og en del af Open Society og dermed George Soros.

Her i landet fremstår sagen med Pentagon drabsmanden John Patrick Bedell som et studium i de skadelige effekter af stoffet. Bedell, der skød og sårede to vagter ved Pentagon marts 2010, var et psykotisk tilfælde, der hadede en regering, som han mente stod i vejen for hans ønske om at bruge, dyrke og glorificere marihuana. Han tilbad nærmest stoffet, “Jeg er cannabis entusiast” proklamerede han.

John Podesta, chef for det Soros understøttede Center for American Progress (CAP) har foreslået på ABC News, at beskatningen og legaliseringen af marihuana på landsplan kunne være en metode til at betale for Obamas sundhedsplan.

“Pro-cannabis lobbyen siger at den såkaldte ‘krig mod stoffer’ er forfejlet og legalisering eller regulering bør forsøges, skønt kritikerne argumenterer at ingen regering nogensinde skulle lovliggøre et stof der sender mindst to procent af brugerne ud i sindssyge,” rapporterer Cockburn.


I den første af Cockburns artikler, “Er dette tobaksøjeblikket for cannabis?” antyder den erfarne udenrigskorrespondent en forbindelse mellem marihuana brug og psykotiske hændelser der er sammenlignelige med den videnskabelige anerkendelse af hvad tobaksrygning giver af lungekræft og andre dårligdomme.

Sammen med farerne for mentale sygdomme, bemærker Cockburn at et større studium fastslår et fald i intelligens forbundet med svær brug af marihuana.

Cockburns artikler om forbindelsen mellem marihuana og mentale sygdomme bliver i stadig større grad relevante da offentligheden i USA er ved at fatte den kendsgerning at vælgerne i staterne Washington og Colorado den 6 november gennem stemmeafgivning legaliserede marihuana, mod forbundslovgivning. Den Demokratiske Repræsentant Diana De-Gette har fremført en forbundslegalisering der ville annullere loven om kontrol med stoffer til at overveje at forbundslov ikke overgår statslove.

Som svar har en gruppe der kalder sig ‘Red Vort Samfund fra Stoffer’ sagt, “Mange bekymrede borgere, samfundsgrupper, agenturer der står for lovhåndhævelse, og valgte embedspersoner, er bekymrede for, hvordan disse love vil få indflydelse på deres lokalsamfund, på nationen og opfordrer Obama administrationen til at gøre noget der helt klart kommunikerer og forstærker forbundspolitik mod stoffer.”

Gruppen føjede til, “At lade marihuana forblive ulovligt er en traktatlig forpligtelse ifølge International Convention on Narcotic Drugs fra 1961, og den støttes af to andre Konventioner: Fra 1971, Convention on Psychotropic Drugs og fra 1988 Anti-Trafficking Convention. At give stater lov til at annulere forbundslove om stoffer krænker vore traktatlige forpligtelser”

Gruppen sagde, “Legalisering af marihuana vil i betragtelig grad berøre vort miljø, skolerne og de som ikke gennemfører skolen, ulykkes og bilulykkestilfælde, produktiviteten hos ansatte og sundheds- og behandlingsomkostningerne.”

Men den Soros-betalt Drug Policy Alliance der står bag DeGette lovforslaget siger det ville være “at afslutte forbundsforbudet mod marihuana, og give staterne lov til at sætte deres egen marihuana politik uden føderal indblanding.”
Cliff Kincaid

http://www.renewamerica.com/columns/kincaid/121208

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails