torsdag den 3. januar 2013

Samme sted, samme procedure. Terror

Kender ikke meget til historien

Cliff Thier

Det allermest bemærkelsesværdige ved denne historie er, at tre journalister samt en redaktør har været med i den, og ingen af dem kendte til bygningen lige i nærheden på West Street, som blev sprængt i luften i 1970.
 
Firemen contain blaze fed by broken gas lines caused by explosion

Den priviligerede datter af en kendt læge fra byen og hendes kæreste - med eksamen fra Harvard og en Occupy Wall Street aktivist - er blevet anholdt for angiveligt at have en forsyning af våben og materiale til fremstilling af bomber i deres lejlighed i Greenwich Village.

Morgan Gliedman - ni måneder henne i graviditet - og hendes babys ‘daddy,’ Aaron Greene, 31, Aaron Greene, havde også manualer i bombefremstilling, herunder en bunke papirer med overskriften, “Terroristens leksikon," fortalte kilder The Post i går.

I 1970:

Greenwich Village eksplosionen i byhuset skete den 6. marts 1970, i Greenwich Village på Manhatten. Den forårsagedes af en for tidlig detonation af en bombe der var ved at blive samlet af medlemmer af den amerikanske radikale venstreorienterede gruppe Weather Underground. (synopsis kommentar, hvor Bob Ayers var fremtrædende medlem, og som man mener har skrevet Obamas 'erindringsbøger,' se evt. denne på synopsis)

Bomben var ved at blive fremstillet i kælderen til nummer 18, West 11. Street, da den ved et uheld gik af - eksplosionen forvandlede den fire-etagers bygning til ruin. De tre personer der var i færd med fremstillingen blev dræbt øjeblikkeligt, og to andre såret, men undslap.

http://www.americanthinker.com/blog/2013/01/dont_know_much_about_history.html#ixzz2Gts37JXR

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails