søndag den 24. marts 2013

5 grunde til at katten er hunden underlegen

5 grunde til at katten er hunden underlegen på enhver måde

           
John Hawkins
                                        
Er katte så virkelig de der dyreverdens nutte-puttedyr? Nej de er snarere dyreverdens Lindsay Lohan forudsigelige, svære at holde af og muligvis stenhøje på katteurt.


Jovist katte ser nuttede ud, når de er på killingestadiet eller leger med garnnøglet, men når du kommer til at kende de små bæster bedre, så vil du begynde at indse, at de blot forsøger at lulle dig ind i en medfølelsens døs så de kan stjæle dit åndedrag efter du falder i søvn. En gammel skrøne? Jamen er det så også kun en gammel kællingeskrøne, at hvis en betjent banker en hippie med sin knippel så får han held i syv år? Det mener jeg ikke.


Hunde derimod er katte langt overlegne på enhver måde, og hvis du ikke er enig så held og lykke med et tomt liv uden sjæl. 
 
               

               

1) Hunde er meget klogere end katte.Kan du lære en kat at sitte? At rulle rundt? Komme når der kaldes? Nej, det er fordi katte er dumme. Jovist hunde kan også være dumme, men de er nok sådan på samme niveau som dit barn på to år. En kats intelligens er mere som en geraniums - og hvis en geranium havde kløer og kunne spinde da ville det benytte det til at opspore, plage og dræbe andre små planter - bare for sjov. Er det det du ønsker af den plante du holdt af? Din kat er bare syg. Syg. 
 

2) Din hund elsker dig. Din kat er bedøvende ligeglad om du blev myrdet af klovne.Du behøver ikke gætte om en hund er glad for at se dig, fordi hver gang du kommer hjem så danser han rundt i værelset, springer i cirkler, logrer, og opfører sig i det store og hele som om du ville, hvis du vandt i lotto, havde fået superkræfter eller var blevet helbredt for cancer.

Katten derimod spankulerer rundt i huset, skjuler sig for dig, vil gerne være udenfor rækkevidde, sandsynligvis et eller andet sted i køkkenet hvor dens hår kan lande i din mad. Besynderligt er det at det er denne ligegyldighed hos katten der gør at nogle synes de er charmerende. “Joooo, jeg er lige ved at få misser over til denne skål mælk, og til hans legetøj, og til kradsetræet og ..... misser, Nej, tis ikke på det, misser - Nej!. Jeg må bare blive ved med at forsøge at få misser til at kunne lide mig!” 
 

3) Hunde er bedre kæledyr.Hunde har brugt tusinder af år på at gøre sig fortjent til titlen “Menneskets Bedste Ven!” mens katte brugte tiden på kunsten - at kaste hårboller op. Din hund ville hellere sove udendørs på jorden sammen med dig end i et varmt komfortabelt hus. Din kat håber sådan set på du dør, så den kan æde dig. Hunde benytter det store udendørstoilet. Katte får dit hus til at stinke ved at benytte kattebakken. Hunde er berømte for deres trofasthed. Katte er mest kendt for at myrde små dyr og smide dem foran deres ejere i et forsøg på at skræmme dem og genere dem. Den kendsgerning at hunde jagter katte er faktisk bevis på at de er dybt bekymrede for menneskets velfærd og forsøger at hindre dem i at blive katteelskere.

4) Hunde er glade og sjove mens katte er skideirriterende.Jovist ser katte søde ud når de leger med legetøj, med det gør hunde også. Selvfølgelig spreder hunde også indholdet af skraldespanden på gulvet, puffer til dig indtil de får din opmærksomhed, og en godbid, og så plejer de at stå i vejen når du laver noget. På den anden side, hvis du vil læse avisen, ja så ligger katten på den. Forsøg at sove og katten vader over dit ansigt. Gå ned af trappen og katten løber rundt om dine ben. Hunden ønsker at være din ven, din kat tolererer dig, fordi du giver den mad, og fordi den, hemmeligt, ønsker at samarbejde med andre katte om at gøre dig til en kugleskør kattedame.
.

5) Katte ville myrde dig hvis de kunne.Hunde er venlige dyr der betragter mennesker ikke så meget som deres tjenere eller herrer, men som en del af holdet. De elsker og accepterer mennesker som deres venner, deres ligesindede og deres brødre i dyreriget. På den anden side burde katteelskere være ærlige over for sig selv og så indrømme sandheden: Din kat ville æde dig og enhver du elsker, hvis den kunne. Værre endnu, den ville lege med dig, nyde din lidelse og din angst - mens den danser omkring med kløerne ude, og når så den er træt af dine smertenshyl og din sølle nedtur gør den det af med dig med sine barberbladsskarpe tænder.

Huske det næste gang du giver din lille pussergøj et kys inden du lægger dig til at sove.
 
Læs også denne om Hawkins fascination af hunde: http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2013/02/5-ting-din-hund-kan-lre-dig.html
                                                
John Hawkins is a professional writer who runs Right Wing News and Linkiest. He's also the co-owner of the The Looking Spoon. Additionally, he does weekly appearances on the #1 in it's market Jaz McKay show, writes a weekly column for Townhall and PJ Media, does YouTube videos, and his work has also been published at the Washington Examiner, The Hill, and at Human Events. Furthermore, he's also the blogosphere's premier interviewer and has interviewed conservatives like Thomas Sowell, Mark Levin, Victor Davis Hanson, Mark Steyn, G. Gordon Liddy, Dick Morris, Karl Rove, Michael Steele, Milton Friedman, Ron Paul, Jonah Goldberg, Jim DeMint, Walter Williams, Robert Novak, Ann Coulter, Newt Gingrich, & Michelle Malkin among others. Moreover, John Hawkins' work has been linked and discussed in numerous publications and on TV and radio shows including ABC News, BusinessWeek, C-Span, The Chicago Tribune, CNN, Countdown with Keith Olbermann, Editor & Publisher, Fox News, Hannity and Colmes, The Laura Ingraham Show, Minneapolis Star Tribune, MSNBC, National Journal, National Post, Newsmax, Newsweek, The Philadelphia Inquirer, The Rush Limbaugh Show, The Tammy Bruce Show, Time Magazine, The Wall Street Journal, The Hugh Hewitt Show, The Washington Post, Salt Lake Tribune, Scarborough Country, U.S. News & World Report, WorldNetDaily and Human Events, where he had a weekly column. Right Wing News has been studied by college classes and even inspired an urban legend that was covered at Snopes. Last but not least, John Hawkins also founded and led the Rightroots group, a grassroots effort that collected almost $300,000 for Republican candidates in the last 3 months of the 2006 election cycle. In 2008, he consulted for Duncan Hunter's presidential campaign and was on the board of Slatecard, which raised more than $600,000 for Republican candidates in the 2008 election cycle. In 2011, he helped found Raising Red, although he left the organization the same year and went on to become one of the co-founders of Not Mitt Romney.com.

2 kommentarer:

Pernille Kopatz sagde ...

Du har vidst aldrig haft en kat. Næsten alle dine faktummer er forkerte, katte ønsker ikke at skade dig.Ja de er lige glade om du dør eller ej, men katte er klogere end hunde. Har selv trænet min kat lige så vel som mine hunde og de kan det samme alle 3. Der imod fælder mine hunde meget mere end katten og derfor intager jeg konstant hundehår når jeg spiser. Katten er storset selvstændig og kan leve alene i mange dage. Katte var menneskets første ven, ser hundrede gange bedre ud og kan også have et hjerte af guld. Katten er bedre end hunden. Og sådan er det

Olsen sagde ...

Kære Pernille
Tak for din kommentar. Artiklen er ment som værende humoristisk og skal ikke tages bogstaveligt. Jo, har selv haft mange katte. Fik en hunkat med 2 kære killinger. Hun blev hurtigt igen frugtsommelig og kom med esktra 7 skønne, sjove, forskellige og underholdende killinger. I vores fyrrym var der katte overalt, på væggene, skabene, gardinerne. Kom af med de 5 til gode venner. Den ældste killing fra første kuld elskede at ligge på oliefyret med de syv små søskende rundt om sig. Hygge, hygge. Sammen med kattene har vi også haft hund, undertiden 2 og der har aldrig været problemer, måske fordi hanhundene var ægte gentlemen, og kattene gengældte deres ridderlighed. Peace and Love. Vi havde også på et tidspunkt en ægte dræberkat som excellerede i at komme hjem med sit bytte som undertiden var ret så store rotter. Hun var ekstrem selvstændig, kærlig den ene dag og en sand dæmon den næste. Det er rigtig givende at have både hund og kat. De fleste af vores katte gået bort 'mætte af dage' og af et godt liv på landet.
Venlig hilsen

Related Posts with Thumbnails