onsdag den 6. marts 2013

Euro-krisen og islamisk fascisme


Farlige tider: Islamisk fascisme udnytter Eurokrisen


James Lewis and Justine Aristea

Silvio Berlusconi er en af de rigeste mænd i Italien, og han er ikke fascist. Men hvorfor siger han så pæne ting om Mussolini?

Fordi Berlusconi betragter Beppe Grillo, komikeren og fascistfortaleren, der har stor succes i valget. 
 

Ondskabsfulde had-godbidder sælges som småkager til de italienske vælgere. Mussolini bliver genopvakt fra en blodig grav. Endnu værre så bliver gammelt etnisk had pisket frem i Ungarn, Rumænien, Albanien og selvfølgelig Nordafrika og Mellemøsten, hvor muslimske demagoger helt rutinemæssigt anklager hinanden for at være hemmelige jøder.

Alt dette had synes sponsoreret af Iran, Saudiarabien og neo-osmanniske Tyrkiet, der har opkøbt massemedierne i lande som Albanien.

I årtier har muslimske oliepenge købt politikere i Europa og i FN, og nu er man i færd med at købe bidder af Euro web. Muslimske madrassaher opføres for at hjernevaske børn, og saudiske imamer er de nye missionærer overfor de vantro i Europa.

Som vi tidligere har påpeget, hader Beppe Grillo i Italien jøderne, sigøjnerne, albanerne, Illuminati, Frimurerne, Rockefellerne, Tothschilderne, GMO fødevarer (der vil forgifte dig), anti-cancer stoffer og nanopartiker.  

Grillo blev pludselig meget rig efter at have giftet sig med en iransk kvinde. Alt han ved om Mellemøsten, siger han, har han lært af svigerfar i Teheran. Ifølge en Pentagon læk forleden har mullaherne cirka 30000 spioner, der ikke har de bedste hensigter i Europa, mens man gennemlever den største økonomiske krise siden 2. Verdenskrig. .

Vi ved lige præcis hvad der forårsagede krisen: Den Europæiske Union og den ikke valgte politiske elite.

Ligesom det gamle Sovjetunionen er EU ved at køre ud over afgrunden ført an af en politisk elite der er låst fast i tankegangen om visionerne om hæder i Imperie Europa. Hvis du tror på deres massepropaganda kampagner så er EU modellen for fred på jorden for evigt og altid. EU overbeviste den fattigere del af Europa om at den skulle omfavne Euroen, som blev værdisat alt, alt for højt. Pludselig blev den græske eksport ikke til at sælge. Da græsk vin og oliven blev solgt i drakmer kunne valutaen flyde mod den tyske mark. Grækerne kunne prissætte deres varer så de kunne sælges i udlandet og dermed støtte økonomien. Det var den strenge, en-værdi-for-alle Euro der slog den græske økonomi ihjel. Trods alle velfærdssubsidierne fra EU- Fordi som Maggie Thatcher fortalte verden, “Med tiden løber man tør for andre folks penge.”
       
I de fattigere lande vover ingen at give EU skylden, fordi skatteyderne støtter deres velfærdsydelser. Europa har brug for en syndebuk. Middelklassse italieneren benytter deres privat racehadstale.

I Grækenland foranstalter partiet Gyldent Daggry kampe i gaderne. Immigranter kaldes “kakerlakker,” og fødehjælp gives nu kun til grækere og ikke til lovlige immigranter. Der Spiegel, det tyske nyhedsmagasin rapporterer om en genkomst af fascismen i Ungarn.
       
Det er heksejagtens tid igen. Enhver heks kan bruges, men den mørke gamle paranoide angst piskes op, muligvis af islamiske fascister og deres oliebetalte agenter. Og ligesom i USA, gør den radikale venstrefløj fælles front med den islamiske fascisme.

Der er håb, men ikke hvis USA og de mere anstændige dele af Europa sidder passive på sidelinjerne. I 60 år har USA forsvaret Europa mod deres største fjender, Hitler og Stalin. I dag får vi ikke engang lov til at nævne islamisk totalitarisme, der truer Vesten som den har gjort siden den tidlige Middelalder.

Det første der er brug for er at sige sandheden. Den ægte “Islamofobi” er frygten for at sige sandheden om Islam. Uden sandheden er Vesten hjælpeløs.

Det andet der er brug for er at bryde OPECs monopol, der har forgiftet Europas politik og også USAs. Nye skiferoliefund er ved at underminere Saudiarabiens monopolmagt, og Irans og Gulf staternes, for ikke at glemme de virkelige skøre kugler som Hugo Chavez. Mellemøstens oliepenge finder vej til grønne grupper og filmskabere for at oppiske en fjendtlig indstilling mod fracking. (se denne på synopsis).

En tredje livsvigtighed er endelig at forkaste socialistisk ideologi der kontrollerer Vestens medier og uddannelser, og derfor vore vælgere og politik. Vi har brug for en omfattende ‘sandhedskampagne’ om de endelige fiaksoer ved “noget for ingenting” fantasierne. Det er langt det vanskeligste, men er livsvigtigt.

Der er brug for at civiliserede mennesker generobrer initiativet. Socialismen, fascismen, islamismen -- alle er de forfejlede ideologier. Der er katastrofe i deres kølvand. Eurokrisen er endnu et eksempel på en massiv fiasko fra den samme, udslidte fantasiverden.

Tingene så rigtig dårlige ud da Churchill advarede om Hitler. De så slemme ud ved begyndelsen af Den Kolde Krig. Sådan ser de også ud i dag.

Vi skal gå dybt ind i os selv og mobilisere de følelsesmæssige og åndelige ressourcer til at modstå de værste tendenser i menneskets natur. Det er hårdt, men Vestens kultur har gjort det tre gang i de sidste 100 år.

Nettet er et fantastisk medium og civiliserede mennesker skal benytte det ligesom de radikale af alle slags - dagens barbarer. De har ikke ret - det har vi  og vi har kendsgerningerne der beviser det.

http://www.americanthinker.com/2013/02/dangerous_times_islamic_fascism_exploits_euro_crisis.html#ixzz2L2yzhMzt

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails