torsdag den 21. marts 2013

Kvælning af privat initiativ - 19 eksempler


19 Eksempler: Hvordan latterlige regulativer slår Amerika ihjel


THE AMERICAN DREAM


Kontroltosserne er ved at vinde, og de slår helt sikkert Amerika ihjel. Vore Grundlæggende Fædre havde til hensigt at oprette en nation, hvor amerikanerne skulle være frie til at stræbe efter “liv, frihed og lykke,” i et miljø, hvor friheden blev sat allerhøjest og regeringens indblanding blev minimeret. Uheldigvis har vor nation vendt sig bort fra de principper og spurter nu 180 grader i den anden retning.

Af en eller anden grund synes vort politiske system at tiltrække sig psykotiske kontroltosser, der ønsker at mikrostyre vore liv og tage beslutninger for os. Disse kontroltosser er faktisk overbevist om at frihed og frit initiativ er “farligt” og at der burde være en regel eller et regulativ for så at sige alt. Dette forekommer ikke kun på forbundsplan. Sandheden er at kontroltosserne ofte er de værste på kommunalt plan.


Når man sammenholder alle forbudene på regeringsplan, så har vi bogstaveligt talt millioner af love, regler og regulativer i Amerika i dag. Alle disse ‘røde bånd’ er kvælende for vore virksomheder, ødelægger vore frihed og vort frie initiativ og suger langsomt livet ud af os alle. Hvis vi virkelig ønsker at have håb om at genskabe Amerika som det var en gang, så må vi i gang med at gøre noget ved dette rædselsbjerg af ‘røde bånd.’

I Amerika i dag er der meget lidt man faktisk kan gøre uden først at skulle have en eller anden form for “licens” eller “tilladelse.”

Skal du ud af dit hus for at gå ærinder?
Så skal du have et førerbevis, eller finde nogen der har.
Ønsker du at blive gift?
Det kan du ikke uden en tilladelse fra myndighederne.

Du vil gerne bygge et hus?
Gør dig klar til kilometervis af ‘rødt bånd.’
Du ønsker at påbegynde en virksomhed?
Så må du forberede dig på et ‘ægteskab’ med licenser og tilladelser.

Med den hastighed vi har på til nu så kan det ikke vare længe før vi skal have tilladelse til at gå på toilettet.

Vor frihed og friheder er blevet til “begrænsede privilegier” som regeringen kan lave om på når som helst. For hver dag der går, bliver trædemøllen med regler og regulativer som vi skal leve med hårdere og hårdere.

Hvor meget strammere kan dette fængsel af ‘rødt bånd’ blive før vi alle bliver sindsyge?

Følgende er 19 eksempler på hvordan kontroltosser slår Amerika ihjel med deres fuldstændig latterlige regulativer......

#1 En flittig 13 årig knægt i Michigan fik lukket sin hotdogbod på grund af et zoneforbud. Det morsomme er at Nathan Duszynski og hans forældre faktisk mente de havde fået alle de nødvendige tilladelser og var kommet gennem alle hindringer......

Om tirsdagen da den unge ‘entreprenør var i byen for at stille sin hotdog bod op, som han havde købt for 1200 dollars, penge han havde tjent ved at slå græs og skovle sne, fik han en ubehagelig overraskelse fra Holland City Rådhuset.
Duszynski fik at vide af embedsmænd at hans vogn var en krænkelse af Holland bys zonelov, der beskytter eksisterende fødevareforretninger i byen mod konkurrence fra mobile fødevaresælgere, og at han øjeblikkeligt skulle lukke.
Det var en chok for Duszynski der sammen med sine forældre troede de havde fået styr på alle tilladelser.
#2 Kan du forestille dig du kommer i fængsel for at opsamle regnvand der er faldet på din egen ejendom?
Nuvel, det er præcis det der skete med en mand i Oregon her fornylig. Følgende stammer fra CNS News....

En mand bosiddende på landet i Oregon fik en dom på 30 dages fængsel og over 1500 dollars i bøde fordi han havde tre vandreservoirer for at opsamle og benytte regnvand, på sin ejendom.

Mon ikke vi snart bliver arresteret for at trække vejret?

#3 Santa Monica, California har besluttet at gøre det ulovligt at ryge indendøre i sit eget hjem.
Følgende er fra en frisk rapport fra  NBC Los Angeles....

Rygning er allerede forbudt på strande, i parker, restauranter og nær bygninger i Santa Monica, men tirsdag aften søgte byrådet at udvide det forbud, og stemte 4-2 for at forbyde rygning for alle nye lejere i lejlighedskomplekser og rum i bopæle - med en undtagelse.
“Det kræves af de eksisterende beboere at de foretager foranstaltninger således at kun visse rum må benyttes til at ryge i,” sagde Adam Radinsky, chef for Forbrugerbeskyttesels Kontoret i Santa Monica.

#4 Åbenbart betragtes du nu som “terrorist,” hvis du blot overvejer at filme det som foregår ved en TSA checkpointkontrol. Men TSA har ingen problem med at gennemrode ældre kvinder og befamle deres stomiposer.

#5 I New Jersey, hvis du kører rundt med en “ikke bundet” kat eller hund i dit køretøj så kan du blive idømt en bøde på at til 1000 dollars for hver overtrædelse.

#6 Mener du man skal være gavmild overfor sine naboer?

I så fald, skal du være forsigtig med hvad du deler med dem.
For eksempel er det i dag ulovligt at malke sin ko og sælge mælken til naboen. 

Hvis du deler råmælk med dine naboer, er der en rimelig chance for at forbundsagenter vil foretage eftersøgning af dit hjem meget tidligt om morgenen og med våben i hænderne.

#7 Nede i Miami Beach, Florida vil det snart være tvungent at man skal sortere sit affald til genbrug. ....
Byens embedsmænd vedtog en genbrugsforordning onsdag.
Når forordningen først træder i kraft juli 2013, så vil den der ikke sorterer til genbrug få en bøde på 350 dollars for første overtrædelse, 500 dollars for anden og 1000 dollars for tredje gang.
Hvis du derfor bor i Miami Beach og du ikke bryder dig om genbrug, så har du forhåbentlig en meget stor bankkonto.

#8 I Hazelwood, Missouri er det faktisk forbudt for små spejderpiger at sælge småkager i forhaverne til hvor de bor.

#9 I et kvarter i  Denver har børnene fået forbud mod at tegne på fortovet med farvet kridt.
#10 Over hele United States, bliver limonade boder som små børn har stillet op lukket ned af politiet fordi de ikke har de “rigtige tilladelser.”

#11 I United States er det helt forbudt at sælge naturlig kur mod cancer - selvom de har vist sig at virke.

#12 Fornylig skrev jeg om en mand der blev arresteret for at have en bibelstudiegruppe i sit hjem. Det viser sig han stadig er i fængsel afsonende sin dom på 60 dage.

#13 Har du en have?

Pas endelig på at du ikke dermed krænker nogen regulativer.
I en tidligere artikel diskuterede jeg hvordan en arbejdsløs kvinde i Tulsa, Oklahoma, fik sin køkkenhave brutalt ryddet og fjernet af regeringsbøller.

En kvinde i Tulsa har lagt sag an mod byens ordensmagt efter hun hævder de ødelagde hendes have uden særlig grund.
Denise Morrison siger hun have flere end 100 forskellige planter i sin for og baghave, og de var alle spiselige og stod der for netop det brug.

Hun ved udmærket hvilke der er gode mod forhøjet blodtryk, hvilke der kan være krydderier, hvilke der kan holde myg borte, og behandle insektbid, men hun siger at det betød intet for kommunens inspektører.

Sidste år i august stod Morrisons for- og baghave i fuldt flor, citroner, hvidløg, grapefrugter, jordbær, æbler, pærer pebermynte, valnødder, pekantræ og meget mere.

Den arbejdsløse kvinde regnede med at haven ville kunne give hende de ting hun havde brug for. Men myndighedskontroltosserne fjernede det hele og hun stod tilbage med intet.

Nu er hun afhængig af regeringen, fordi hun ikke på anden vis kan klare sig selv.  

#14 Mister dit barn undertiden besindelsen?

Hvis det er tilfældet kan dit barn blive arresteret og sendt på en psykiatrisk institution hvis han eller hun kaster med ting foran politiet.  
En seksårig pige i Florida, “kastede med objekter, og ramte administrationspersnale og skreg ukontrolleret” derfor lagde politiet den 20 kilo tunge lille pige i håndjern og bragte hende til en institution for nærmere vurdering af hendes mentale tilstand.
#15 Har du nogensinde taget plasticdimser med i skole da du var barn?

Nuvel hvis du bor i Florida så skal du passe på med det.
Et 11 årigt barn blev faktisk arresteret af politiet, smidt i fængsel og anklaget for voldsforsøg fordi hun medbragte en plasticsmørekniv i skole.

#16 I Massachusetts, er der påbud fra Staten om at alle børn i dagplejen skal børste tænder efter måltider. Faktisk giver Staten endog fluortandpasta til børnene.
Hvor er det dog pænt af dem?

#17 I Philadelphia, Pennsylvania er det ulovligt tjene blot en enkelt dollar fra en bod, medmindre du køber en butikslicens til 300 dollars. Byrådet var endog efter en fattig kvinde der havde tjent sølle 11 dollars fra sin bod, i løbet af de sidste to år.

#18 Hvis du ser en der er tørstig, ville du så give denne person noget koldt vand at drikke?
Vær forsigtig med at svare på det spørgsmål - du kunne måske bryde loven.
For eksempel, nede i Louisianna, blev en kirke fornylig beordret til at holde op med at uddele vand, fordi man ikke havde en tilladelse til at gøre det.
.
#19 Dette sidste eksempel er måske det allermest triste af dem alle. Du nægter måske at tro det, men over hele USA er der faktisk byer der forbyder det at give hjemløse mad. Følgende stammer fra en artikel fra USA Today.....

Philadelphia forbød for nylig det at give mad udendørs, i byens parker. Denver har indledt et forbud mod det at spise og sove på en ejendom uden tilladelse. Og i denne måned i Ashland, Oregon, overvejer man at stramme byens forbud mod at campere og støje offentligt.
Og listen fortsætter: Atlanta, Phoenix, San Diego, Los Angeles, Miami, Oklahoma City og flere end 50 andre byer har tidligere vedtaget en form for anti-campingforbud og forbud mod omdeling af mad, ifølge  National Law Center on Homelessness & Poverty.

Er du blevet fortørnet nu?
Det burde du være.

Alle disse fuldstændig skrupskøre regulativer suger så helt sikkert livet ud af os.

Det er muligvis grunden til at U.S Repræsentant Mike Kelly fornylig modtog tordnende bifald for sin tale i Repræsentanternes Hus. Hvis du ikke har set hans tale, om reguleringer der slår Amerika ihjel, så brug nogle minutter på det. Det vil du blive glad for.....


Lad denne video cirkulere -  og også denne artikel til så mange du kender.

Disse kontroltosser slår faktisk Amerika ihjel.
Jeg ønsker ikke at se dette land kvalt i ‘røde bånd.’
I stedet ønsker jeg at se dette land gå fremad i retning af et maximum af friheder og frihed.
Hvad med dig?
Hvordan ønsker du fremtiden for dette land?

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails