onsdag den 10. april 2013

Modstand mod islamisering af Frankrig

Modstand mod islamisering af Frankrig i vækstEuropa der er et kontinent bestående af multikulturelle nationer står foran sin udslettelse. Dette kan lyde særdeles melodramatisk, men det er præcis det medlemmer af en ny fransk politisk ungdomsbevægelse der kalder sig “Generation Identitaire” frygter vil ske, og de er villige til at gøre modstand og forene Europa for at forhindre det.

Frankrig blev introduceret til denne gruppe den 20. oktober 2012 da cirka 100+ medlemmer banede sig vej til taget på en moske i Poitiers, Frankrig, og hængte et kæmpebanner op ved minareten hvor der klart og tydeligt stod: “Immigration, bygning moskeer - FOLKEAFSTEMNING!” sammen med tallet “732.”

For franskmænd var meningen krystalklar. Poitiers var det sted den 25. oktober år 732, en muslimsk invasion blev besejret af Charles Martel der standsede den arabiske invasion af Vesteuropa.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=spTr0L2G9yM


Denne demonstration var en symbolsk manifestation af ‘Generation Identitaire’ der erklærer krig mod immigration, og forpligter sig til at være i frontlinjen i den fredelige beskyttelse af deres nationale identitet og deres familier.

Europa er blevet et sted hvor den nationale identitet i mange nationer er blevet udfordret af den stadig større indflydelse gennem muslimsk immigration og politisk korrekthed. Dette er utvivlsom sket i Frankrig med en befolkning på mellem 6-11 millioner muslimer og det er den sikre vej til fransk identitets udslettelse.

Søndag den 24. marts fandt en protest sted med hundredtusinder af unge franskmænd, medlemmer af adskillige organisationer der deler samme bekymring, herunder ‘Generation Identitaire.’

Denne hændelse var en appel til alle generationer af europæere om at skaffe “identitetsaktivister” der vil stå forrest i forsvaret af familierne, en protest som deltagerne håber var en reminiscens af de berømte franske protester i maj 1968.

Oprettelsen af denne nye bevægelse skyldes nedturen i fransk økonomi med 25% ungdomsarbejdsløshed; Frankrigs velfærdsydelser, der knækker økonomien, og som går til den massive immigration; det at muslimske bander intimiderer i gaderne og at den franske identitet bliver truet af holdningen om en “Global Landsby.”

Essensen i deres krav er at gøre en ende på ikke-europæisk immigration og opførelsen af enhver ny moske på fransk jord. De hævder at masse-immigrationen, der begyndte i 1970’erne, på radikal vis har forandret deres land med 43% af de 18-50 årige i Parisområdet værende immigranter. De mener at “Et folk kan løfte sig ud af en økonomisk krise eller en krig, men ikke ved at erstatte sin befolkning. Uden de franske, eksisterer Frankrig ikke længere.”

Det som også er bemærkelsesværdigt er, at på blot seks måneder siden oprettelsen i september 2012, har følgerne på deres Facebookside steget og har oversteget Bevægelsen af Unge Socialister, der har været den førende ungdomsbevægelse for i Frankrig i de seneste år. I lyset af konkurrentens succes er socialister i Europaparlamentet i færd med propaganda og kalder ‘Generation Identitaire’ en flok “banditter.” Men sandheden er at der ikke var et eneste knust vindue, ikke en bilafbrænding, eller butik ødelagt, hvilket så absolut ikke kan siges om andre ‘gadeoptøjer’ med muslimsk ungdom.

I et eksklusivt interview med gruppens talskvinde Julien Langella, 20 år og fra Toulon, Provence, der stod i Dispatch International, et nyt alternativt internationalt online tidskskrift og også trykt avis der ikke er kontrolleret at politisk korrekte moguler og “giver et talerør for diskussioner om de farlige konsekvenser ved multikulturalismen,” står der:

“Vort hovedbudskab er at vor identitet er truet af massiv immigration der har været givet fri i de sidste 40 år i Frankrig; at de multikulturelle samfund er blevet til et multi-racist samfund; og at islamiseringen er en trussel mod vort kontinent. Vort mål er at gøre enhver opmærksom på at identitet er et folks mest værdifulde gode: Man kan komme sig fra en naturkatastrofe, fra økonomisk krise eller krig, men et land kan ikke komme sig fra elimineringen af, og dets eget folks død. Der er intet andet fælles formål eller mål udover en stærk og meget værdsat identitet; der er ingen fred i det civile samfund uden kulturel homogenitet; der er ingen sociale bånd uden et samfund med en identitet. Det 19. århundrede var ideologiernes århundrede, 2000 vil være identiteternes årtusinde.”

Langella bemærkede også at der vil komme flere ikke-voldelige aktioner som den i Poitiers.
“Den eneste måde at blive hørt i de franske medier, hvor politiske korrekthed og løgn altid er tilstede i pressen er at udføre slagfærdige aktioner hvor man henvender sig til den offentlige mening og til de magthavende. Jeg kan ikke sige noget mere om fremtidige projekter, men en ting er sikker: Man har ikke hørt det sidste fra os. Hvis ungdommen over hele Europa følger vort eksempel og gør modstand kan ingen forudsige i dag, hvad der vil ske i morgen. Overalt er det multikulturelle samfund som en gryde der er ved at koge over. Dette betyder at vi skal tage kampen op. Under disse omstændigheder er der kun to valgmuligheder: Flygt, eller Hold Ud.”

Ifølge Langella er der skabt kontakter over hele Europa, herunder Tyskland, Østrig og Italien med unge mennesker af alle mulige baggrunde der har sluttet sig til bevægelsen, “deres eneste fællestræk er at de er villige til at kæmpe.”

Deres video der blev frigivet den 28. marts har skabt en flod af reaktioner med mange myndigheder der forsøger at forbyde den. Det er et manifest for unge franske mænd og kvinder der forklarer, hvorfor de føler sig som ofre og narret af “1968 Generationen,” og de er dem hvis liv er i fare.

http://www.youtube.com/watch?v=e5sdCgFYN7I

Vi er Generation Identitaire.
Vi er generationen der bliver slået ihjel for at se på den forkerte person, for at nægte nogen en cigaret, eller have en “indstilling” der irriterer en eller anden.
Vi er generationen af etnisk opsplitning, den totale fiasko for sameksistens, og for den tvungne blanding af racer.
Vi er generationen der straffes dobbelt: Forpligtet til at betale til et socialsystem så generøst over for fremmede at det ikke kan understøtte sit eget folk.
Vor generation er ofrene for Maj 68’erne der ønskede at befri sig selv fra traditioner, fra viden og myndighed i uddannelserne.
Det eneste de lykkedes med var at befri sig for deres ansvar.
Vi forkaster Jeres historiebøger og vil selv finde ud af vores historie.
Vi tror ikke længere at “Khader” nogensinde vil kunne blive vor broder.
Vi er ophørt med at tro på en “Global Landsby” og “Menneskehedens familie.”
Vi har opdaget at vi har rødder, forfædre og derfor en fremtid.
Vor arv er vort land, vort blod, vor identitet. Vi er arvingerne til vores egen fremtid.
Vi slukkede for TV for at marchere på gaderne.
Vi malede vore slogans på murene. Råbte ved højtalerne for “ungdommens magt” og lod vore Lambda flag vejre.
Lambda der var malet på de stolte Spartaneres skjolde er vort symbol.
 
Forstår du ikke hvad det betyder? Vi vil ikke trække os, vi vil ikke give op.
Vi er dødtrætte af Jeres kujoneri.
I er fra efterkrigstidens år med velstand, pensionsgoder, S.O.S. Racisme og ‘diversitet,’ seksuel frigørelse og en skålfuld ris fra Bernard Kouchner.
Vi er 25% arbejdsløse, social gæld, det multikulturelle kollaps og en eksplosion af anti-hvid racisme.
Vi er opløste familier, og unge franske soldater der dør i Afghanistan.
I kan ikke ‘købe’ os med en alfaderlig omfavnelse, et statsbetalt job i elendighed og et klap på skulderen.
Vi har ikke brug for Jeres ungdoms-politik. Ungdomspolitik ER vores politik.
Betragt ikke dette blot som et manifest. Det er en krigserklæring.
I er fra igår, vi er morgendagen.
Vi er Generation Identitaire.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails