torsdag den 30. maj 2013

Elefanter kan flyve og Islam er fredelig!

Jeg har set en elefant flyve! Og vi er ikke i krig mod Islam!

David Lawrence

Ofte proklamerer Obama at Amerika ikke er i krig mod Islam. Hallo, jeg formoder at den medfølende narcissist ikke lagde mærke til de løsrevne ben ved Boston Marathon, soldaten uden hoved i London, den døde ambassadør i Libyen.

For meddelte Obama ikke ved alle de blodige hændelser at vi ikke er i krig mod Islam. Sagde han ikke det i håbet om at pacificere de muslimske aggressorer og hindre det næste terrorangreb?

Hvad mon ville være sket hvis vi havde sagt at vi ikke var i krig mod Japan efter Pearl Harbor? At vi kun var i krig mod kamikazepiloter?

At Obama siger vi ikke er i krig mod Islam har ikke hjulpet til at undgå de næste terroristangreb, Eller det næste, eller næste igen.

Vi kan ikke bekæmpe terrorismen ved at stikke hovedet i sandet som strudsen. Vi skal meddele at vor fjende er de radikale elementer af Islam og at muslimerne har et stort ansvar for at rydde op i egne rækker. Vi kan kun hjælpe de gode muslimer ved at marginalisere de onde.

Hvis en naiv præsident benævner terroristen som en ven, så kommer vi ikke til at se de knive vi får stukket i ryggen. Obama siger han ser terrortruslen reduceret til før 9-11 niveauet? Det er lige så latterligt som når jeg hævder:
“Jeg har set en elefant flyve!”

http://www.youtube.com/watch?v=J1qQwdGazVQ

http://www.americanthinker.com/blog/2013/05/ive_seen_an_elephant_fly.html#ixzz2UlJ91k4g

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails