fredag den 10. maj 2013

Grønne citater om folkedrab

Grønne Citater om Folkedrab


ALAN CARUBA                                                                                          
Nu da Jordens Dag indtraf søndag den 22. april tilbyder jeg hermed et udvalg af citater fra førende personer i miljøbevægelsen der er værd at læse, så man selv kan drage sine konklusioner.

I 1970, afstedkom den første Jordens Dag følgende citater:

“Civilisationen vil ophøre i løbet af 15 eller 30 år medmindre der igangsættes øjeblikkelige tiltag overfor de problemer menneskeheden står overfor.”
- George Wald, Harvard Biolog

Vi er i en miljømæssig krise der truer denne nations overlevelse, og verden som et passende sted for menneskelig beboelse.”
- Barry Commoner, Washington University biolog

“Mennesket skal holde inde med forurening og passe på ressourcerne, ikke kun for at bevare livet, men for at redde racen fra ubegribelig opløsning og mulig udslettelse.”
- Leder  i New York Times dagen efter den første Jordens Dag

“Befolkningen vil uundgåeligt og fuldstændig opsluge uanset hvilke forøgelser i fødevareforsyningerne vi skaber. Dødsraten vil forøges til mindst 100-200 millioner mennesker om året på grund af sultedøden i de næste to år.”
- Paul Ehrlich, Stanford University biolog

“Det er allerede for sent at undgå massehungersnød.”
- Denis Hayes, hovedorganisator for Jordens dag i 1970.

Sandheden betyder (og det gælder stadig) kun lidt for miljøbevægelserne.

“Det vi skal gøre ved energikonserveringen er at forsøge at ride med på problemet med global opvarmning. Selv om teorien om global opvarmning er forkert, så er det at have nået frem til global opvarmning, som om det virkelig betyder energipåpasselighed, og vil vi alligevel have gjort det rigtige når det drejer sig om økonomisk politik og miljøpolitik.”
- Timothy Wirth, tidligere U.S. Senator (D-CO)

"Det betyder intet om det er sandt, det eneste der betyder noget er hvad folk tror er sandt.” - Paul Watson, medstifter af Greenpeace.


Mange af miljøbevægelsens ledere har sværmet ved folkedrabsdrømme som den bedste måde at “redde Jorden.”

“Vi har ønsket, vi øko-freaks, at en katastrofe eller en social omvæltning skulle komme og bombe os tilbage til Stenalderen, hvor vi endelig kunne leve som indianerne i vor dal, med vore lokale skikke, vor tilpassede teknologi, vore haver, vore hjemmelavede religions-skyld-frihed!”
- Steward Brand, som skrevet i Earth Catalog.

"At udfase den menneskelige race ville løse ethvert problem på jorden, socialt og miljømæssigt.”
- Dave Forman, grundlægger af Earth First

"Jeg formoder at det at kopper blev udslettet var forkert. Kopper spillede en vigtig rolle i afbalanceringen af økosystemerne.”
- John Davis, redaktør for Earth First Journal

"Udryddelsen af menneskearten er måske ikke blot uundgåelig, men også godt. Dette ikke for at sige af fremkomsten af den menneskelige civilisation ingen betydning har, men der er ingen som helst indikation for at den vil være til megen hjælp for verden i det lange løb.”
- En leder i  The Economist.

Al Gore

Man kunne tilegne en hel klumme til citater af tidligere vicepræsident Al Gore, men en af mine favoritter er fra hans bog fra 1993, Jorden i Balance. “Det burde være muligt at oprette et koordineret globalt program for at nå det strategiske mål med fuldstændig at eliminere eksplosionsmotoren over, lad os sige, en periode på 25 år.”

Han talte her om motoren i enhver bil, enhver lastvogn, enhver traktor, enhver motorcykel og ethvert fly, blandt så meget andet brugbart. Gore vandt en Nobel Freds Pris, som blev delt med FN’s Intergovernmental Panel on Climate Change, og en Oscar for hans apokalyptiske dokumentarfilm “En Ubekvem Sandhed.”

Selvfølgelig er der fornuftens stemmer der har søgt at advare os mod miljøbevægelsens ægte dagsorden.

“Et studium af historien er en magtfuld modvægt mod tidens arrogance. Det gør en ydmyg at opdage, hvor mange af vore overfladiske formodninger, der forekom os så nye og mulige, er blevet afprøvet før, ikke kun en gang men mange gange og under utallige forklædninger; og så viser sig at være, med en enorm menneskelig omkostning til følge, fuldstændig falske.” --Paul Johnson, historiker

Og endelig, denne advarsel fra præsidenten for Tjekkiet, Vaclav Klaus: “De hader os, de mennesker, de betragter os som selviske og syndefulde skabninger der må og skal kontrolleres af dem. Jeg levede engang i en lignende verden kaldet kommunismen - og jeg ved at det førte til den værste miljøskade verden nogensinde har erfaret.”

Kilderne:

De Grønne citater:

Flere grønne citater:

http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/genocidal-green-quotes

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails