lørdag den 11. maj 2013

Hvordan skal en bombemand begraves?

Et brændende dilemma for Amerikas dhimmier           

                                        
Ilana Mercer                                                 

Hans egne slægtninge nægter at give Boston Marathon bombemanden en muslimsk begravelse, og ved du hvad? -        
– Tamerlan Tsarnaev’s dhimmi ofre forpligter sig. Det kan se ud til at det at begrave den døde er endnu en af disse ukrænkelige amerikanske værdier. Ikke kun det, men at følge  menneskehedens traditioner ved en begravelse der omfatter hans religion er også en amerikansk forpligtelse. Eller således er det ifølge en bedemand ved navn Peter Stefan.

Således fortalte Stefan, ejer af Graham Putnam and Mahoney Funeral Parlor Fox News:

                        
“Bostonbeboerne kan protestere, men hvad kan man gøre? I dette land begraver vi de døde...enhver fortjener en værdig begravelse uanset omstændighederne ved deres død....”                                        
Hvem aner hvor meget Deval Patricks administration viftede med foran vor gennemført amerikanske bedemand for at løse problemet med Tsarnaev’s forrådnende lig? Regeringen, Stats- og Forbunds-myndighederne havde trods alt, klogeligt forsynet Tsarnaevs med alle fornødenhederne for at føre et komfortabelt liv. At afsløre terroristernes ‘forretningsmetoder vil helt sikkert få dem til at falde sammen.

Som forventet, for at reparere på splittelsen fra forræderklassen, gik Stefan videre med at tale varmt for arrangementer, som han jo beskæftiger sig med ved at understrege “at finde et endeligt hvilested for liget” så må man tage i betragtning at islamisk lov er imod kremering.

Den store romerske statsmand Cicero observerede at, “Ikke at vide hvad der sket før man blev født er som altid at være et barn.” I vor uvidenhed om værdierne der udgør en del af vor historie og arv, så er vi amerikanere blevet til det evindelige barn.

Måske ikke helt som et barn, men definitivt underudviklet. The Shrub foreslog sidste måned at amerikanske værdier bør omfatte en forpligtelse til “at stræbe efter at friheden bliver større.” Præsident George W. Bush talte ved en højtidelighed for sit bibliotek ved Southern Methodist University i Dallas, Texas. De var de værdier “Dubya” hævdede han brugte ved det han kaldte “Administrationen.” Konservative (anført af blålyset Dana Perino) klappede begejstret og i flere dage.

Det ‘tæppe’ af droner som Baracko Obama har ført over verden og denne præsidents mere beskedne tiltag i udlandet - disse har overbevist konservative om oprigtigheden hos Genghis Bush’ trosbaserede initiativ over for Irak og andre.

Sandt nok, en ærlig (eller endog uærlig) pengemager som Peter Stefan ved sandsynligvis noget mere  om amerikanske “værdier” end landets 43. og 44. præsidenter.

Det siger dog ikke så meget.

Mens dhimmis nu overvejer hvad der skal gøre med det forrådnende lig af en muslimsk massemorder, så overvej hvad General Sir Charles Napier gik ind for i det tapre forsvar af Vestens værider. Generalen (på en ganske vidst imperial mission i Indien) blev konfrontere med den lokale Hindupraksis Sati, “traditionen med at brænde en enke levende på et begravelsesbål for hendes døde mand.”

“Da hindupræsterne klagede,” som Wikipedia beretter “om de britiske myndigheders forbud mod Sati,” svarede Naiper:

"Sådan er det. Dette med at brænde enker er jeres tradition; så forbered begravelsesbålet. Men min nation har også en tradition. Når mænd brænder kvinder levende hænger vi dem og konfiskerer al deres ejendom. Mine tømrere skal derfor rejse galger for at hænge alle der har været med når en enke fortæres af bålet. Lad os alle handle efter vore nationale traditioner.” (via Wikipedia).

I Vesten skaffer vi os ikke af med de døde i begravelsesbål i det fri som man stadig gør i Indien, det sydlige Indonesien og Nepal. Men vi brænder lig. At kremere resterne svarer til det der burde være amerikanske værdier: Det sparer ressourcer og efterlader (næsten) intet.
Kremér Tsarnaev’s lig. Det er det moralsk rigtige at gøre.

Det har ingen betydning at “Islam strengt forbyder kremering.” Det er sandt at kristne og jøder forbyder mord på uskyldige. Det er de værdier der overtrumfer Islam.

Udover det er Islam et yderst forvansket trossystem, og kopieret fra andre. Tamerlan troede at “Bibelen var en dårlig kopi af Koranen.” Forvirrede muslimer som han har ingen historisk kronologisk forståelse, de hævder at acceptere De Ti Bud der stammer fra Den Hebraiske Bibels første bøger, lang, lang tid før Muhammad. Således burde de følge Det Sjette Bud der utvetydigt fastslår: “Du må ikke slå ihjel.”

Den som slår uskyldige ihjel har forspildt sin ret til religiøse begravelses ritualer - især hvis disse skal administreres af morderens ofre.
.Ilana Mercer is a classical liberal (libertarian) writer and a fellow at the "Jerusalem Institute for Market Studies." She is the author of "Into the Cannibal's Pot: Lessons For America From Post-Apartheid South Africa." "The titular tease," explains Ilana in the book, "is meant as a metaphor and is inspired by Ayn Rand's wise counsel against prostrating civilization to savagery." Ilana's website is IlanaMercer.com.. She blogs at www.barelyablog.com.   
   
http://www.wnd.com/2013/05/a-burning-dilemma-among-americas-dhimma/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails