torsdag den 2. maj 2013

Iran synes jøder er fortryllende

Iranerne synes jøder er fortryllende                                



Desværre mener de det er med sort magi

           
Gavriel Fiske rapporterer om et fænomen der fejer henover Den Islamiske Republik Iran der stammer helt tilbage fra Amerika i det 17. århundrede: Troldom!

Eller i det mindste beskyldninger om udøvelse af troldom.

Hvem kunne så disse skumle udøvere af sort magi være? Nuvel, - Jøderne.

I en tale til religiøse studerende den 20. april sagde Mehdi Taeb, der er leder af en tænketank, og anses som værende meget nær på den Øverste Leder Ali Khamenei, at jøderne er troldmænd med stor magt, der benyttet deres evner til at angribe Iran. Han bemærkede, at mens “jøderne” endnu ikke havde sluppet deres fulde styrke løs, så blev deres evner hæmmet efter de forsøgte at benytte magi til at blande sig i valgene i Iran i 2008 og 2009.

“Jøderne er nu for tiden ved at forsøge at underlægge os en uventet prøve,” sagde Taeb ifølge en oversættelse fra MEMRI (Middle East Media Research Institute).

“Som man læser i Koranen, herskede (Kong) Salomon over verden ... og Gud gav ordre til at en gruppe af troldmænd stod op imod ham. Jøderne har den allerstørste troldomskraft og de benytter dette værktøj.”

Beskyldningerne holder ikke inde med Taeb og forekommer ret hyppigt i den statsstyrede presse i Iran. Men frem for at være bekymret burde vi tage denne anklage med godt humør. Måske er vi fortryllende. Måske er det udmærket.



Iranians accuse Jews of witchcraft [ToI]

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails