tirsdag den 7. maj 2013

Paul Anka om den 'lede' Ted Kennedy!

Paul Anka om den ‘Lede’ Ted

Jack Cashill

I sin ‘krydrede,’ åbenbart uredigerede, nye selvbiograf, My Way, fortæller den canadiskfødte entertainer Paul Anka om sine mange møder med Amerikas rige og berømte i løbet af sin 55 årige karriere. Han har pæne ting at sige om de fleste af dem, herunder gangstere, men ikke alle. Johnny Carson var en led drukkenbolt. Jerry Lee Lewis var en ubehagelig redneck. Michael Jaskson, her må han lægge bånd på sig selv. 
 

Og så i en klasse for sig, var der Ted Kennedy. Anka har ingen interesse i politik og ikke megen viden om det. Han har muligvis ikke vidst, hvordan han undergravede “Republikansk Krig mod Kvinder” fortællingen (En smædekampagne som Demokraterne igangsatte - synopsis kommentar) når han omtaler sin middag med Ted helt uden forbehold.

Han og hustruen Anne, Frank Sinatra og nogle få andre ved på La Grenoiulle, et superfin fransk restaurant. “Teddy blev hønefuld,” skriver Anka. “Han er er skrækkelig drukkenbolt. Det var han kendt for. Hans samtaleemner blev mere og mere sjofle og kun om de nedre dele.” Anka giver nogle eksempler på “dette modbydelige tema.” Han overdriver ikke.

Han og fru Anne sad i hver deres ende af bordet. “Pludselig,” skriver han, “ser jeg dette udtryk på hendes ansigt.” Da Anka spørger ind til hvad der er galt svarer Anne, “Vi går nu!”

Da de er udenfor spørger han, hvad der er sket. “Det eneste hun ville sige var, at hun var blevet udsat for ting som hun aldrig før i sit liv var blevet udsat for,” fra selvfølgelig Senator Kennedy.

Det positive var at Anne overlevede mødet.
.
Paul Ankas megahit var - Diana.

http://www.americanthinker.com/blog/2013/05/paul_anka_on_the_vile_ted_kennedy.html#ixzz2SOwJm5gN

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails