tirsdag den 7. maj 2013

Rense Islam for morderne. De gejstliges ansvar!

Rense islam for deres mordere



Det skal siges: Det er på tide nu, at alle muslimske gejstlige med god vilje, især i USA, forener sig i en massiv offentlig kampagne ikke rettet mod at overbevise ikke-muslimer om deres gode vilje, men at fortælle alle deres medmuslimer at voldelig jihad, terror og tvungen “konversion” (eller straf) af ikke-muslimer altid er og overalt er uacceptabelt og ondt.


Hvis de ikke vil gøre dette, så er de moralsk ansvarlige for de fortsættende forbrydelser mod menneskeheden som det blev vist ved Boston bomberne, ved 9/11 og så mange andre kujonagtige handlinger af inhuman nederdrægtighed begået i det seneste år - i Allahs navn. 
 


Nogle læsere kunne protestere ved at hævde man ikke kan give skylden på mange for nogle få personers handlinger. Man kan ikke sætte alle i samme kategori. Blot fordi en kendt venstreorienteret Tweeter nogle obskøne billeder så er ikke alle venstreorienterede obskøne; blot fordi en kendt konservativ begår utroskab så er ikke alle konservative ægteskabsbrydere; og blot for nogle muslimer slår ihjel og lemlæster uskyldige mennesker er ikke alle muslimer mordere.


Selvfølgelig er det sådan. Retfærdighed og logik må helt klart holde fast ved at det er de  uskyldige der er ofre for ondt, og ikke skal belastes af den formodning at de selv er skyld i det.


Der er ingen kendt konservativ der åbenlyst går ind for at utroskab er noget godt. Der er ingen venstreorienteret der går ind for at der Tweete obskøne billeder til kvinder. Der er ingen tekster som konservative eller venstreorienterede ærer der forsvarer sådanne ting, meget mindre åbenlyst går ind vold og mord.


Men der er masser, faktisk millioner, måske rigtig mange millioner muslimer der abonnerer på læresætningerne om voldelig jihad. Det er ikke noget de bare finder på; de kan, og gør det, citerer masser af udtalelser fra Koranen der beordrer muslimer til at angribe, lemlæste og pine og plage de som de betragter som “vantro” - med jøder og kristne som særligt udvalgte mål.


Som i: “Slå de vantro ihjel der hvor I finder dem.” (Koranen 2:191.) Og: “Før krig mod de vantro i det nabolag.” (Koranen 9:123). Og: “Når muligheden er der så slå vantro ihjel der hvor I fanger dem.” (Koranen 9:5). Og: “Lemlæst og korsfæst de vantro hvis de kritiserer Islam.” (Koranen 5:33).


Disse citater stammer fra en e-mail kæde som jeg ikke har haft tid til at verificere, men der er så mange (herunder nogle fra samme e-mail) lignende eksempler der så ofte og så akkurat er blevet citeret at det er klart, at fordrejede tilhængere af Islam kan læse, eller fortolke, deres hellige tekst som retfærdiggørelse af deres modbydelige aktiviteter. 
 
Der er ingen kristne regeringer der går ind for udslettelsen af muslimer. Der er magtfulde muslimske regeringer der åbenlyst går ind for ødelægglse af jøder og kristen - og de udfører helt bevidst en sådan ødelæggelse når chancen er der.



Selvom dette stadig ikke gør det rigtigt for alle ikke-muslimer at “profilere” alle muslimer som terrorister, så betyder det dog at der i den islamiske kultur er tilstrækkeligt med ‘føde’ for de muslimer der hader - ‘føde’ man tror på, med masser af “officiel” støtte - at det vil kræve en ihærdig anstrengelse af enhver muslimsk leder med god vilje at gøre op med det onde i store dele af deres religion.


Som jeg selvfølgelig har argumenteret for tidligere i andre artikler, så kan ingen ægte religion eller gud gå ind for sådan ondskab, - men hvis millioner hævder at tilhøre en religion der gør det, så påhviler det andre der hævder at gå ind for den religion at redde den, og dens ofre, fra en sådan ond bastardisering af den tro de tilhører.


Selv for de som ikke direkte er ansvarlige for fejl, forbrydelser eller ondt kommer der en tid da tilstedeværelsen af sådan ondskab inden tilhængernes rækker bliver så alvorlig, at andre ledere må handle helt offentligt for at marginalisere ekstremisterne.


I dette lys er det ikke nok vor muslimske gejstlige ydmygt at protestere at, nuvel Islam formodes at være en fredens religion, og at de ikke selv er skyldige. Det er endnu værre for gejstlige og andre islamiske ledere at de bruger mere tid på at protestere mod “dårlig behandling” af muslimer, end de bruger tid på at knuse det onde i deres egen midte.


Det som er nødvendigt nu er en åben, offentlig, entusiastisk, organiseret, energisk, empatisk og langvarig bestræbelser af muslimske ledere for at udslette den ide at deres tro, forstået korrekt, går ind for voldelig jihad eller mord. Uden en sådan anstrengelse, kan det i det mindste diskuteres, at ved deres tavshed og mangel på handling, så er de faktisk blevet et værktøj for det onde.


Al denne ondskab i Allahs navn skal standses. Det er forkasteligt. Og hvis andre tilhængere af Islam ikke vil tage føringen i at hindre den så skal de helt sikker stå til ansvar for en højere magt der kræver det enkle at vi elsker hinanden og elsker Hans skaberværk.


Quin Hillyer is Senior Editor, American Spectator.
http://www.americanthinker.com/2013/04/cleaning_islam_of_its_murderers.html#ixzz2RvmNvf67

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails