onsdag den 15. maj 2013

Syrien, kannibalisme og videoer


Syrien, kannibalisme og videoer



Et nyt foto er kommet der viser en syrisk oprører placere et menneskehoved på en barbecue, i færd med at grille det.

En advarsel. Risiko for du bliver chokeret:[klick her for at se billedet]

Ifølge en kilde var ofret en syrisk helikopterpilot der var på vej til at bringe fødevarer til en af hærens baser og landsbyerne ved Marraat Noman i Idleb provinsen, da han blev skudt ned, myrdet og halshugget og hovedet lagt på en grill. Nogle siger at dette foto er ‘fabrikeret’ af den syriske regering i propagandaformål rettet mod oprørerne. Der er ikke givet noget bevis for at dette er en forfalskning. 

Og hvorfor skulle dette brutale barbari være så vanskeligt at forstå? Det er absolut ikke så langt ude at Den Frie Syriske Hær, eller nogen anden af jihadistgrupperne, skulle beskæftige sig med denne form for ondsindet, sadistisk og grusom opførsel.

For eksempel var der en video for et stykke tid siden der viste en antal oprørre halshugge to piloter:
Advarsel, stærke billeder.

Når man ser denne video, hvorfor skulle de så være så vanskeligt at tro af de syriske oprørrer ikke skulle placere et hoved på en grill?

Der er mange andre videoer som denne det ikke er nødvendigt at vise, for at komme frem til samme pointe - og så også af hensyn til læserens velbefindende.

Det er vigtigt at huske at handlingen med at ‘koge’ en fjendes hoved har dybe rødder i den islamiske religion. Den berømte kriger i Sunni Islams historie, Khalid ibn Walid, halshuggede en mand ved navn Malik ibn Nuwayrah, før han voldtog hans hustru; han lagde hovedet i en gryden, tilberedte det og spiste derpå. Hadith for denne beretning lyder:

“Og han (Khalid) beordrede at de bragte hans (Maliks) hoved, og han lagde det sammen med to sten og han tilberedt af de tre en ret, og Khalid spiste af det den nat for at terrorisere bortløbne arabere og andre.”

Denne beretning bliver yderligere støttet af den arabiske lærde Ibn Khallikan, der omtaler historien således:

“Hovedet blev placeret sammen med tre sten der støttede kødgryden. Malik, som vi har sagt, overgik de fleste mænd med hensyn til hårpragten, der var så tyk at kødet blev kogt i gryden før ilden nåede kraniet....Kahlid, greb en af Maliks hustruer -- eller efter hvad en anden fortæller, købte hende af krigsrovet - og giftede sig med hende. (1)”

Vi skal nu være klar over: Vi har ikke set Islams sande ansigt endnu; ægte Islam er mere end blot terror med bomber og våben; det er et kultisk system der omfatter menneskeofring og kannibalisering af Allahs fjender. Min far og jeg har advaret om dette med vore forrige artikler om kannibalismen og menneskeofringerne der bliver fremmet i Egypten, kan ses her og her.

Vore forudsigelser om kannibalismen på fremmarch er blevet stadig mere sande. Først dekreterede Al Azhar University at det var tilladeligt at kannibalisere på Islams fjender, derpå blev menneskeofring fremmet af Safwat Hegazi, så grillede en syrisk oprører en mands hoved, og nu har vi det aktuelle foto, netop frigivet af en syrisk jihadist der spiser sin fjendes hjerte, ligesom de hedenske indianere for lang tid siden. Her er videoen:
Advarsel - stærke billeder.

Jeg kan kun håbe på at denne nye dimension til den nedarvede islamiske hedenske vold, der har været i fremgang i Mellemsøsten, vil give amerikanerne mulighed for at begribe at de i sandhed står i en konfrontation med Islam.

Theodore Shoebat is the author of the book For God or For Tyranny.
(1) Ibn Kallikan’s Biographical Dictionary, trans. B. Mac Gukin de Slane, pp. 649-650, brackets and ellipsis mine.


Denne interviewartikel kan varmt anbefales. Her arbejder man sig ned i detaljer om Islam fortæren af egne trosfæller -  altså en slags ‘kannibalisme.’

http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2009/05/islams-undergang-k.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails