tirsdag den 11. juni 2013

Holland og modstanden mod Sharia lov

Flertallet af hollændere går ind for forbud mod Sharia Lov.


DANIEL GREENFIELD                                         

Meningsundersøgelser betyder nul og niks medmindre de politiske partier og ledere er villige til at følge og implementere dem. Holland repræsenterer måske for første gang, at modstand mod jihad stjernerne er kommet helt i front i et enkelt land. Wilders popularitet er i stigning og tolerancen over for islamisk terror for nedadgående.

Mere end tre fjerdedele af hollænderne, 77%, mener at Islam ikke er nogen berigelse for deres land. Flere end to tredjedele - 68% - siger at der er nok Islam i Holland.

Det er slående at flertallet af vælgere fra alle politiske partier (fra PVV to VVD, CDA, D66, PvdA, SP og 50plus) deler dette synspunkt.

PvdA er Hollands Arbejderparti. SP er socialistpartiet.

En meningsundersøgelsen udført at bureauet Maurice de Hond (Hollands svar på Gallup) udført af PVV, blandt et repræsentativt udvalg bestående af over 1900 mennesker viser også andre slående resultater:
 

Et flertal på 55% går ind for at standse immigration fra islamiske lande.
63% siger: Ikke flere nye moskeer.
72% går ind for et forfatningsmæssigt forbud mod Sharia lov i Holland.
64% siger at immigranterne der er kommet fra islamiske lande ikke har været til gavn for Holland.

Næsten - 73% af alle hollændere ser en forbindelse mellem Islam og de nyeste terrorgerninger i Boston, London og Paris.
PVV lederen Geert Wilders:
“Resultaterne er meget entydige. Holland har fået nok af Islam. Flertallet ønsker ikke flere indvandrere fra islamiske land, heller ikke nogen nye moskeer. De mener Islam ikke er nogen berigelse for Holland og siger: Nok er Nok! Jeg vil konfrontere den hollandske regering med disse resultater og kræve at vi nu endelige siger Stop! for islamiseringen af Holland. I lang tid er det blevet påstået at anti-islamiske holdninger er ekstremistiske. Det er nu ganske klart at et flertal af vort folk støtter dem!”

Måske er de nye porte  ikke i Wien.  

Daniel Greenfield is a blogger, columnist and freelance photographer born in Israel, who maintains his own blog, Sultan Knish.

http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/majority-of-netherlands-favors-ban-on-sharia-law?f=must_reads#ixzz2VumKphhN

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails