mandag den 17. juni 2013

Præsident photoshop

Præsident Photoshop?Bill Schanefelt


To fotos der vækker forundring, ja nærmest beder om en nærmere undersøgelse blev offentliggjort i 2010 på mybarackobama.com kampagne hjemmesiden, og gav dermed yderligere tvivlspørgsmål om den mand der har efterladt forbløffende få dokumenterede fodaftryk om hans pubertets- og ungdomstid.


Her forylig henviste hjemmesiden Give Us Liberty til et foto fra den officielle Obama kampagne hjemmeside.  Det er af Hr. Obama som ganske ung med sin mor, søster og bedstefar. På fotoet træder hans mors arm frem under hans arm og farven på hånden passer perfekt til den unge Hr. Obamas arm.


Give Us Liberty opdagede også et andet billede på det samme Obama site af Hr. Obama der sidder mellem bedsteforældrene, og på dette foto synes det som om at Hr. Obamas bedstefars hånd på mystisk vis svæver over Hr. Obamas skulder.
Big Fur Hat på iOwnTheWorld har foretaget sig noget interessant med sidste billede, og Richard Terrell fra Aftermath "har af-photoshopped" den svævende hånd og fået lignende resultater.
BFH
og
Richard Terrell
Både BFH og Give Us Liberty tilbyder nysgerrighedsvækkende kommentarer til læserne.


Uanset indholdet i komplikationer ved de kommentarer, er det en uomtvistelig kendsgerning at de fotos altså er på en officiel Obama hjemmeside.  
Man kan stille 3 spørgsmål til disse fotos:


1. Hvordan er de kommet til at se ud som de gør?
2. Hvordan er de kommet på hjemmesiden?
3. Hvorfor er de der?


Endnu mere forundrende er hvordan hjemmesidens ‘skaber’ ikke har kunnet se, eller lagt mærke til besynderlighederne i billederne, eller om vedkommende godt var klar over dem.


Ligesom en matryoshka dukke (russisk dukke med dukker inden i dukken) så har hver af disse gåder endnu en gåde inden i.


Læsere der har teknisk viden ville måske kunne ønske at undersøge dem omhyggeligt, men hurtigt, for de kan meget snart blive fjernet af frygt for nærmere inspektion.


The author is a retired businessman and has held numerous management and executive positions in the hospitality industry in the Caribbean. He can be reached at billschane at hotmail.com.
Se også disse artikler om håbløs gennemskuelig (heldigvis) fotoredigering:http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2012/05/besynderlige-detaljer-i-foto.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails