mandag den 15. juli 2013

Al Sharpton og Zimmermansagen

Al Sharpton kommenterer Zimmermansagen


Rick Moran
Er folk ikke snart dødtrætte af denne forudsigelige person?
Rev. Al Sharpton sagde søndag “at der helt klart er gode grunde til borgerrettighedsanklager,” efter George Zimmerman, den frivillige vagtmanden der dræbte Trayvon Martin blev frifundet for mord i Florida.
.
Sharpton sagde han og Martins familie mødtes med en advokat, og at de juramæssige muligheder ikke er blevet udnyttet.
"Retssagen har fundet sted. Dommen er afsagt. Det hindrer ikke de juramæssige muligheder for denne familie og de store samfundsspørgsmål om borgerrettigheder,” sagde Sharpton på NBC.’s “Meet the Press.” “Vi har nu en nedskrevet sag i staten Florida, hvor en ubevæbnet teenager der ikke har begået nogen forbrydelse kan blive dræbt og drabsmanden kan hævde det var selvforsvar.”  
Udfaldet af retssagen, der har igangsat en bred debat om raceforholdene i Amerika burde gøre forældre angste, sagde Sharpton.
"Enhver amerikaner burde være bange for at mit barn gør noget forkert og bliver dræbt,”
"Ikke gøre noget forkert”? Javist, når Sharpton er bekymret så betyder kendsgerninger alligevel intet.
Hvorfor fortsætter de nationale medier med at give denne forfærdelige mand en platform, hvorfra han kan udspy sine giftige udfald? Hvis man skal være retfærdig, så burde de invitere en repræsentant for Ku Klux Klan for at debattere med ham. Jeg ville hævde at det ville være moralsk lighed, det at bringe en hvid racist med til en debat med en sort racist. Det må være definitionen på “lighed.”

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails