onsdag den 31. juli 2013

En ægte helt dør i glemsel

Amerika's ægte helt dør i glemsel           


                                              
Larry Grathwohl – en FBI informant kendt for at infiltrere Bill Ayers og Bernadine Dohrn’s radikale gruppe Weatherman Underground Organization fra 1969 -1970 - blev fundet død i sin lejlighed i Cincinnati - torsdag.

Grathwohl, 67, brugte mange år og risikerede sit liv på at opspore denne gruppe af forrædere, politibetjentmordere og hjemlige terrorister og få dem for en dommer.
 
Larry Grathwohl

The Weather Underground, af FBI-betegnet som en “hjemlig terrrorist gruppe,” der søgte at vælte U.S. regeringen, bombede som det er kendt banker, forbundsregeringsbygninger og politistationer - og dræbte endog en betjent og sårede andre. Medlemmerne fremprovokerede optøjer, organiserede flugter fra fængsler, påsatte ildebrande og konspirerede med kommunistregimer i det som de anså som en voldelig revolution for social retfærdighed og fred der ville medføre en totalitært kommunistisk diktatur. Se denne på synopsis: http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2011/02/mordere-pa-obamas-venneliste.html

The Weather Underground, som det er blevet klarlagt, planlagde at bombe rutefly og dræbe præsidenten, vicepræsidenten, chefanklagere og New York Guvernør Nelson Rockefeller.

Gruppen havde til hensigt at myrde en tiendedel af U.S. befolkningen, idet man kaldte dem “hårdkogte kapitalister,” og sætte mange flere i “omskolingslejre” i Sydvesten. 


Grathwohl, forfatter til “Bringing Down America,” infiltrerede gruppen mens den planlagde at sprænge politistationer og kraftværker i luften.

Efter sin tjeneste i U.S. Army som faldskærmssoldat i en Hatchet Force enhed af 101st Airborne Division, kom Grathwohl hjem fra Vietnam i 1966, og blev militærinstruktør ved Fort Knox Kentucky. Under hans 13 måneders tur modtog hans enhed to Presidential Unit Citations, a Meritorious Unit Citation, Valorous Unit Award, Republic of Vietnam Gallantry Cross med Palm Unit Citation og andre medaljer herunder en Bronze Star med et V.

I 1968 gik Grathwohl på University of Cincinnati og blev det følgende år rekrutteret af Weatherman fraktion af Students for a Democratic Society på universitetet.

“Straks gik jeg til Cincinnati politihovedkvarteret, (der) bad mig være med til møderne som jeg blev inviteret til,” fortalte Grathwohl The Blaze i et interview den 8. april med  Andrew Wilkow. “Senere efter den nationale plan der fandt sted i Chicago i oktober 1969, gik jeg til FBI idet jeg indså at dette var en national organisation, ikke en gruppe skøre kugler der blot var knyttet til Ohio eller Cincinnati.”

Han fremhævede at gruppen “virkelig troede at de var i stand til at styrte regeringen.”

“Der var en masse tumult i landet, både anti-krigs bevægelser og også store borgerretttighedsopstande,” sagde han. “Derfor var det let for disse fyre at tro, at de måske var del af en international konspiration der skulle styrte regeringen. De troede fuldt og fast på at det ville lykkes dem, og at den eneste måde de kunne nå deres mål var at skabe et kommunistisk samfund og regering her i USA var gennem strategisk sabotage.”

Grathwohl forklarede at medlemmerne splittede sig op i grupper på fire til fem, der opererede i byer over hele USA til midt i 1980’erne.

Da han blev spurgt om hvorfor Weather Underground pegede på ham som medlem af organisationen sagde Grathwohl at han havde sagt til lederne at han var skuffet over det han så i Vietnam.

Han tilføjede, “Men tilfældigvis, så hver gang de forsøgte at rekruttere mig, der i foråret 1969, så havde de netop været på Cuba, hvor de havde haft møder med nordvietnameserne og cubanerne, og de blev kritiseret for at være en elitegruppe - de fleste fra overklassen eller øverste mellemklasse, godt uddannede - og at de havde brug for at finde rekrutter der havde militær erfaring og vant til at begå sig på ‘gaden’ - arbejderklasse folk. Og så var jeg der.”

Grathwohl blev ‘afsløret’ da politiet arresterede radikale venstreorienterede og Weatherman lederen Linda Evans i 1969. FBI benyttede hans vidneudsagn til at retsforfølge Evans.

Han nævnte at efter organisationen gik ‘under jorden’ havde man udrenset enhver man anså som “politisk svag.”

“De folk der var tilbage var typer som Bill Ayers, Bernardine Dohrn, der så absolut var ‘frelste’ - i det mindste i andres øjne - til denne revolution og til denne strategiske sabotage.”

I 1974 vidnede Gratwohl for U.S. Senate og identificerede Dohrn som den person der stod i spidsen for de dødbringende bombeanslag.


Grathwohl sagde det er  “latterligt” at så mange ledere Weather Underground kom til de større universiteter.

“Her forleden dag sagde jeg til min mor, ‘Problemet for mig er at jeg ikke blev en forbryder. Jeg skulle have røvet en Brinks armeret bil, og dræbt to betjente og en vagt, og i dag ville jeg så have været professor på Columbia University og også tilknyttet eller adjunkt på New York University Law School ....Det er som om de slemme drenge er de gode, og de gode er den slemme. ‘“

I årene før sin død rejste Gratwohl ofte til forelæsninger, hvor Ayers og Dohrn talte,  for at minde dem om deres indsats ved terrorrist angreb og mord.

I april skrev han, “Jeg har brugt årevis på at advare mine medamerikanere om farerne disse mennesker udgør, nu som de gjorde dengang. Bill Ayers og Bernadine Dohrn har ikke skiftet holdning det er stadig de samme zebrastriber og de fortsætter - lige til denne dag - med at ødelægge dette lands regering og (deres planer) om at erstatte den med kommunismen.”

Lige efter underretningen om hans død kaldte PJ Media Grathwohl “en af Amerikas i sandhed underkendte helt,” og føjede til:

“Larry dedikerede sin bedste del af livet til at få disse foragtelige forrædere bragt til doms, det har de så rigeligt fortjent, og han kom til at betale dyrt for de. Det er en trist dag i Amerika når en sand helt dør i glemsel, mens en af vores allerværste bliver feteret ved cocktailselskaber, lever det fine liv som en parasit på Amerikas ryg og benytter hvert eneste skridt han taget til at ødelægge det land der kunne frembringe mænd som Larry.....”  

“Hvis der er retfærdighed til så vil Ayers og Dohrn til sidst komme til at belønne de ofre Larry måtte bringe ved at stå overfor en anklage for deres forbrydelser i denne verden. Uanset hvad, så vil de helt sikkert stå overfor en frygtelig straf i den næste.”

“Farvel Larry; ven, kammerat, helt. Amerika er blevet et mindre frit sted  i dag.”

Nogle måneder før sin død fremkom Grathwohl med en ildevarslende advarsel om de der søger at ødelægge Amerika.

Han fortalte Sher Zieve fra Canada Free Press, “I dag bliver den samme målsætning efterstræbt med et vist mål af succes, gennem metoderne i den politiske process; det er blevet manifesteret i form af Barack Obama og hans administration. Læg blot mærke til de utallige angreb på artiklerne i Forfatningen og de resulterende forsøg fra en del af Obamas regering på at fratage os de friheder der er os garanteret af Founding Fathers. Disse friheder er nu under angreb, de krænkes, og med ethvert muligt middel ødelægges og elimineres de væk fra de menneskerettigheder som dette land blev grundlagt på.”

“Barack har ikke kun begrænset sig til at angribe de friheder som han anser som uden betydning, men inkluderer selve ytringsfriheden ved at angribe alle og enhver der imod ham. Det er også vigtigt at lægge mærke til, at Barack Obama, uden tvivl, er en kollega, ven og ‘medløber sammen med Bernardine Dohrn, Bill Ayers og mange andre der går ind for den totale ødelæggelse af dette land.”


Chelsea Schilling is a commentary editor and staff writer for WND, an editor of Jerome Corsi's Red Alert and a proud U.S. Army veteran. She has also worked as a news producer at USA Radio Network and as a news reporter for the Sacramento Union.   


Her følger en række artikler om Bill Ayers og Barack Obama nære ‘samarbejde.’



Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails