onsdag den 17. juli 2013

Fup vrede og udskamning en del af kulturen!

Falsk vrede i Zimmerman sagen


Jeg har boet det halve af mit liv i Mellemøsten og er derfor blevet meget følsom over for genkendelsen af ‘fup’ vrede og udskamning som det sociale system benytter over for almindelige mennesker. Ethvert samfund benytter udskamning for at definere sin moral, men nogle samfund går alt for langt i brugen og misbruget af udskamningsord, som får mennesker til at krympe sig og bøje sig når ordene benyttes.

Sådan bevidst udskamning er ofte falsk og fidus med det formål at manipulere og kontrollere andre. I Amerika er udtryk som “racist” og i den muslimske verden udtryk som “frafalden” det trick der kan gøre borgere tavse, og holde dem mundlamme og nedtrykte.

 

Den muslimske verden ligger i top over kulturer der har fuldkommengjort kunsten med falsk og ekshibitionistisk vrede og udskamning for at forhindre den naturlige mentale udvikling hos folket og komme videre til næste trin og smide den gamle byrde af sig. Den Hellige Ko i muslimske lande er at holde mennesker under islamisk lovkontrol gennem regeringsmandater og at forhindre enhver forandring i den henseende.

Således er det ikke nogen tilfældighed at Islamisk Lov dikterer at hovedformålet for et muslimsk statsoverhoved er “at bevare Islam i den oprindelige form og aldrig acceptere noget nyt.”

‘Redskabet’ med udskamning og fupvrede er ikke nyt i amerikanske politik, men dets brug af den nuværende administration, især i Martin/Zimmerman sagen, har bragt Amerika til et nyt lavpunkt.

Da man er løbet tør for virkelige racismesager måtte Obama administrationen finde et falsk racespørgsmål for at aflede opmærksomheden fra sine skandaler, i lighed med det islamisterne gør når de kalder deres modstandere ‘frafaldne.’ Desperater for at skifte emne, i en administration der nærmest svømmer i skandaler, besluttede de at benytte selv den mest usle sag der kunne ligne racisme.

Det er den samme fupvrede som Obama administrationen skabte over ‘videoen’ i Benghazi skandalen. Som i mange muslimske kulturer, har Obamas folk perfektioneret teknikken med udskamning for at hævde deres moralske overlegenhed. Chefanklager Eric Holder der beskriver Amerika som “en nation af kujoner,” vil ikke holde igen og inde med sin ‘forargelse’ over Martin/Zimmerman sagen.

Den aktivistiske venstrefløj er fast besluttet på regelmæssigt at gnubbe Amerikas næse i jorden for at få balance i deres opposition og fortsætte deres profitable forretning med racepolitik. Det er virkelig pinligt og vanskeligt at se, at venstrefløjen benytter ethvet udskamningsredskab for at holde fast i deres Hellige Ko med anklager om racisme blot for at vinde valg.

 

Det betyder intet for disse oppiskere af racehad, at det amerikanske folk vil blive holdt som slaver af udskamningstyranniet, og aldrig vil kunne komme videre over skyld for slaveriet, der er et verdensomspændende fænomen og ikke kun mellem sorte og hvide, men langt oftere indenfor den samme race.

Ligesom med det falske palæstinensiske problem i den muslimske verden skal raceproblemet i Amerika holdes i live og fortsætte i al evighed for at dække over forfejlede dagsordener og målsætninger, modstand overfor at forandre og vanetænkning. Ligesom det palæstinensiske problem da vil de som nægter at være ærlige med deres intentioner aldrig kunne løse Amerikas race saga.

Og nu er Amerika, dets regeringsmedier og uddannelsessystem alle blevet eksperter i udskamningskulturen og den falske vrede for at føre an i den retning landet er på vej ud af, og ved at gå videre end racemæssig samvittighed. Vi har nu en hel ny generation af unge amerikanere der langt hellere forsvare terrorister og kriminelle end de vil kaldes racister og hyklere.

Vi har nu også TV værter og stationer der opfører sig på kamera som små lydhøre drenge og piger der bliver ‘tossede’ over nonsens og bliver ved med det. De er blevet oplært til at afsky deres gudgivne sunde fornuft til fordel for det de mener er et højere formål - at beskytte mediernes magt over regeringen - frem for at bevare deres status som rapportører.

Den amerikanske psyke, dens uskyld og respekt for retten til selv at tænke er blevet alvorligt skadet af den stadig fremvoksende udskamningskultur, tilsvining, intimidering og falsk vrede. Måske Tahrir Pladsen i Egypten i dag står som et symbol på det der kan ske med et folk der bliver ofre for udskamningstyranniet ved at skabe en spændetrøje der kan fastlåse en hel kultur.

Ordet ‘racist’ er blevet meningsløst og en fornærmelse for intelligensen hos flertallet af amerikanere der fortjener noget langt bedre. Ligesom det frygtede ord ‘frafalden’ der hele tiden smides ind i debatten i den muslimske verden.

Fornuftsprægede mennesker krænkes af brugen af ordet racist i Amerika og brugen af ordet frafalden i den muslimske verden. Disse meget værdiladede ord er frygtelige og rå, undertrykkende og tyranniske og skal fjernes fra vort sprogbrug til daglig og reserveres til virkelige tilfælde af menneskets misbrug af medmennesket.

Nonie Darwish is the author The Devil We Don't Know"


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails