lørdag den 6. juli 2013

Hr. Urin på hænderne

Hr. Tis på Hænderne


Moises Alou blev født til at være baseball spiller. Hans far, Felipe Alou spillede i Major League Baseball fra 1958 til 1974, og var træner fra 1992 til 2006 (undtagen  2001).  Hans onkler Matty og Jesus var også spillere. Moises kan meget vel have været den bedste af flokken, med over 300 home run i løbet af sin 17-årige karriere, og han blev seks gange valgt som en All Star spiller.
 

En karriere som hans er der altid noget særligt ved - og det noget, i dette tilfælde, både sjældent og uden mening. Mens de fleste professionelle baseball spillere er iført handsker når de slår, så gjaldt det ikke - som det kans ses - Moises Alou.

April 2004 havde ESPN en artikel der havde fokus på nogle af de besynderlige ting som professionelle baseball spillere udfører. Helt nede i bunden kom denne lille vignet: .

Alou siger at hemmeligheden ved at kunne slå uden handsker er at hærde sine hænder og forhindre hård hud. En af hans metoder kunne måske vinde en pris i et TV show. Han pessede på sine hænder. Jovist, den er god nok. Alou sagde han ikke er helt sikker på, hvor han lærte denne smagløse folkemedicin, men det var ikke af hans berømte far. For Moises var det dog sagen.

Alou er ikke alene: Maj   2004, fotalte Yankee catcher Jorge Posada (der heller ikke benytter handsker, som det kan ses her) Slate Magazine at man ikke skulle have lyst til at trykke hans (Posadas) hånd under træning - af samme ulækre grund.

Men har det nogen virkning? Slates forskerhold mener det ikke; om noget så er det mere sandsynligt at urin når den er frisk, er steril - blødgører huden, ikke hærder den. På den anden side så ramte Maoises Alou i 2004 39 home runs - så hvem har ret?


Bonus Fakata: Katte kan optrænes til at gå på toilettet. Faktisk kan en kunde til et kattetoilet bevidne; “Jeg praler af min toilettrænede kat overfor fremmede i supermarkedskøen.” Skønt ikke alle har et sådant held.

http://nowiknow.com/mr-pee-hands/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails