mandag den 22. juli 2013

Hvor er din far unge mand?

Hvor er din far?


Bob Campbell

At lytte til taleradio og man kan få et andet perspektiv på tingenes tilstand. Jeg holder i særlig grad af at lytte til de som ringer ind og giver udtryk for deres for og imod. En af mine favoritværter er Chrisk Krok i Dallas-Ft.Worth. Chris taler venligt, imødekommende, er kristen og en hengiven familiemand.

Denne uge har været med konstanste beklagelser fra lytterne over George Zimmerman dommen “ikke skyldig.” I Dalls-Ft. Worht er der en stor sort befolkning, og Chris fik mange opringninger fra dem.

Her sidste fredag kom præsident Obama igen med kommentaren: “Hvis jeg havde en søn....” Nuvel vi kender alle resten. Blot med den forskal at denne gang i omtalen af Zimmerman dommen gik han videre: “Det kunne have været mig.” Ikke særlig smagfuldt, især ikke fra en siddende præsident.
 

Chris tog afstand fra det præsidenten sagde; som han udtrykker det, “hvis Trayvon Martin havde haft en far i familien, så ville han muligvis ikke være død i dag.” Baggrunden for den udtalelse er  at Trayvon ikke har haft nogen faderfigur til at vise ham hvad der er rigtigt og forkert. Faktisk så opdrog Trayvon sig selv - på gaderne. Ydermere hævdede Chris, “72% af hjemmene har ingen faderfigur hos sig.”

En ældre sort kvinde ringede ind og gik i færd med at udfordre Chris på hans udtalelser.

"Nej, nej, nej! Problemet er ikke Trayvons far. Problemet er de subsidier sorte kvinder får fra regeringen. De subsidier giver en mor flere penge end disse arbejdsløse sorte mænd kan give. Og som du ved har de subsidier været til rådighed i mange, mange år. Det er årsagen til os sorte inge fædre har.”

Jeg formoder Chris nærmest var ved at falde ned af stolen; det gjaldt i hvert fald mig. Christ ville gerne spørge denne kvinde om noget mere, men det skete ikke. Hun var sig helt bevidst om hvad hun havde sagt og ville ikke udspørges mere. Hun lagde på!

Lad os sige det som det er: “Subsidier, støtteordninger” er en pæn måde at sige ‘Velfærd.’ Derfor vil mit spørgsmål være ganske enkelt: “Hvis subsidier, støtteordninger er et sort problem for sorte familier, hvordan skal man så gøre for at løse det?”

For mig var det ganske forbløffende at denne sorte kvinde var villig til at indrømme over for den amerikanske offentlighed at selve hovedårsagen til opløste sorte familier er regeringens “støtteordninger.”

Men før du nu udelukkende forbinder argumentet med kun sorte familier da vær klar over dette: Hispanic andelen af ikke gifte eller alenemødre er  31%.  Blandt hvide mødre 22%.  Disse procentsatser fra gamle - 2004.

Måske præsident Obama burde omtale dette problem næste gang han taler til den amerikanske presse.

http://www.americanthinker.com/blog/2013/07/trayvon_martin_wheres_your_daddy.html#ixzz2Zg3I6fhU

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails