tirsdag den 27. august 2013

Antallet af mord i Sverige samme som i USA

Antal mord i Sverige samme som i USA

Randall Hoven

Hvordan er USA ligesom Sverige? Jo den lave rate i mord. Det vil sige hvis du kun benytter tallet for ikke sorte i tallene fra USA.

2011 er det seneste år FBI har offentliggjort statistikker. Her var der 14612 sager med “mord og uagtsomt manddrab,” i USA. Det svarer til 4,7 per 100000 indbyggere. Tallet 4,7 er sådan cirka gennemsnittet for alle verdens lande, men det er højt for udviklede lande som f.eks. i Nord og Vesteuropa. De seneste tal for Storbritannien og Frankrig er henholdsvis 1,2 og 1,1. 
 
Tallet i USA på 4,7 kan få mennesker til at tro at USA er et voldeligt sted fyldt med våben og skydegale cowboys. (Venezuelas antal er 45 per. 100000. Ifølge Llaneros.)

FBI har også nogle data om demografien blandt de som begår disse mord. Ifølge FBI’s
Expanded Homicide Data Table 3, var racen hos “udøveren” kendt i 10471 sager. Sorte stod for 5486 af dem eller hele 52%.

Hvis det tal gælder for alle mord i USA så begik sorte 7656 af de 14612 mord i 2011.

Der er mere. Ulovlige indvandrere begår et større antal mord. Statistikken er sværere at dykke ned i vedrørende ulovlige indvandrere, men i 2011 anslog Government Accountability Office, at  25,064 kriminelle ulovlige indvandrere var blevet arresteret for mord. To ubekendte ved disse tal: 1) I løbet af hvor mange år? og 2) Hvor mange mord blev begået af kriminelle ulovlige indvandrere som ikke er blevet arresteret for dem?  

Via World Net Daily, "Myrdes tolv amerikanere hver dag af ulovlige indvandrere, ifølge statistik udgivet af Republikaneren og medlem af Repræsentanternes Hus Steve King fra Iowa.” Det svarer til 4380 om året. Det tal passer ikke med GAO’s tal, idet ikke alle mordere arresteres, og ved at antallet af arrestationer opgivet af GAO strækker sig over en årrække.

Lad os nu regne på det: Af de 14612 mord i USA begået i 2011 blev 7656 begået af sorte og endnu 4380 af ulovlige indvandrere. Så er der 2576 mord tilbage begået af ikke-sorte som er her lovligt.

Rundt regnet er der cirka 259 millioner ikke sorte i USA lovligt. Derfor er deres mordrate cirka 1.0 per 100000, eller det samme som i Sverige.

En mordrate på 1.0 er i samme liga som europæerne, der elsker at kalde os skydegale cowboys. Men det er ikke “cowboys” der begår drabene.

Idaho, Montana, Utah og Wyoming (“cowboystater”) har mordrater der er betragteligt lavere end USA i gennemsnit. Texas er nær gennemsnittet. Illinois den største stat, hvor man har lov til at have våben på sig skjult og den eneste stat der kræver et særligt ID-kort for at købe enten våben eller ammonution, har et gennemsnit der er højere.

Peter Baldwin er professor i historie ved UCLA. Jeg er helt sikker på han ikke er racist. Hvis han er, så er han en racist der skriver for Huffington Post. Han skrev en bog ved navn The Narcissism of Minor Differences whvori han viser at USA sådan set ikke er så meget anderledes end Europa. I denne bog er der en rigtig ‘guldklump.’

"Fjern den sorte underklasse fra statistikkerne og selv de amerikanske mordtal falder til europæiske niveauer.”

Faktisk var den en smule uretfærdig over for den sorte underklasse. Han burde også have inkluderet de ulovlige indvandrere i underklassen.
 

Til alle de mennesker der er så bekymrede over mord raten i dette lande (der sådan set har været historisk lavt i 2011), så ved du nu, hvor problemet ligger. Men en “nation af kujoner” er bare for angste for at se derhen.

Forresten så forskån mig venligst for nogen tale om at “Hoven (skribenten) mener alle sorte er mordere.” Statistikken siger af 99,98% af sorte ikke begik mord i 2011. Når man ser på morderne så kan vi se en meget lille brøkdel af befolkningen, uanset race. Det er særdeles uklogt at ekstrapolere noget som helst om en befolkning baseret på hvordan 0,02% opfører sig.

Randall Hoven can be followed on Twitter or randallhoven.com.

http://www.americanthinker.com/blog/2013/07/murder_most_swedish.html#ixzz2aETrlkPw

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails