fredag den 20. september 2013

En 21. århundredes Hitler - hvordan ville han klare sig?

Hvordan en 21. århundredes Hitler ville klare sig

LT. COLONEL JAMES G. ZUMWALT, USMC (RET)                             

Blev Adolf Hitler født for tidligt? Forstået på den måde at en 21. århundredes Hitler ville have vundet i at indføre nazismen på verden, hvor den 20. århundredes Hitler tabte?

Man kan komme med det argument at Vesten er meget mere modtagelig for Hitlers anstrengelser i dag end tidligt det 20. århundrede.

For 94 år siden var Nazismen i fremvækst.

Hitler sluttede sig til Det Tyske Arbejder Parti straks efter det blev dannet i 1919, og blev hurtig dets leder. Hans taler skabe syndebukke for Tysklands problemer - de Allierede i 1. Verdenskrig, kommunisterne og jøderne.

Partiet der ændrede navn til Det Nationalsocialistiske Arbejder Parti (Nazisterne) i 1920’erne - var oprindeligt nationalistisk og socialistisk. Men Nazismen blev en noget anden ideologi i 1925 da Hitler skrev - i fængsel for politiske forbrydelser - og udgav “Mein Kampf” der blev Nazismens Hellige Bog.

Nazismen var en slags fascisme med indbyggede biologisk racisme og anti-semitisme - svøbt ind i Naziparties politiske ideologi. Man gik ind for samfundets dominans ved racemæssig overlegenhed - en herrerace med “Ariere.” Mindreværdige mennesker skulle elimineres som en trussel mod national overlevelse, idet man mente at elimineringen var mere humant end at spilde midler på at støtte dem.

Det ultimative lederskab skulle være hos en “Führer” som alle skulle underordne sig, men hans diktater havende lovmæssig gyldighed.

Hitler, udnævnte sig selv, ikke overraskende som Führer.

Nazismen opmuntrede til at samle sig om det fælles - den nationale enhed. Man prædikede, som en naturlov, en herreraces krav om “Lebensraum” (albuerum), med territorial udvidelse af sin “historiske skæbne.” Universelle menneskerettigheder eksisterede ikke, og det var kun Arierne der havde ret til dem.

Mens Hitlers motivation til anti-semitisme er noget uklar, så diskuterer hans bog ganske interessant hans oprindelige liberale og tolerante holdning til jøder. Imidlertid i bogens slutning er den holdning dramatisk ændret.

Det underliggende politiske budskab i “Mein Kampf”: Nazi aggression mod og eliminering af - ikke-Ariere.

Nu hurtigt frem til 2013, andre personer der har de samme roller.

Erstat “Hitler” med “Muhammad” og “Mein Kamp” med “Koranen.” Der er adskillige Hitlers mens muslimske sekter fremmer deres egne religiøse Führere. For den shiitiske majoritet i Iran er det deres “Øverste Leder,” for sunni majoriteten i Egypten deres “Øverste vejleder.”

Muslimske ledere opfordrer deres tilhængere til at samles om “Islams fælles bånd” Koranen der giver dem mandatet til deres historiske skæbne. Det handler om territorial udvidelse for at skabe en verden uden grænser og forenet af Islam -- opnået af voldelige tilhængere der eliminerer alle ikke muslimer og konfiskerer deres land.

Det er en verden der alene skal underlægge sig islamisk lov kendt som “Sharia.” Det er en verden hvori muslimer er “herreracen,” med alle ikke muslimer der enten underlægger sig Islam eller slås ihjel.

Universelle menneskerettigheder er ikke eksisterende, hvor det kun er mandlige muslimer der primært har ret til dem. Det bagvedliggende politiske budskab i Koranen: Muslimsk aggression mod, og eliminering af ikke muslimer.

Ligesom “Mein Kampf” gik Koranen først ind for tolerance mod ikke muslimer, for blot senere at få en helt anden tone.

Ligesom Nazismen blev en politisk ideologi, således også med Islam.

Var Hitler blevet født senere, og havde han oprettet nazismen som en religion så ville han have kunnet se mange døre åbne for sig i dag. I en verden hvor Vestens bekymringer om politisk korrekthed har lammet vor sunde bedømmelse, tillader vi at Koranens voldelige undertoner gennemsyrer mere og mere af vor kultur, fordi Islams had mod ikke muslimer fremmes som en religion.

De som ikke har læst Koranen bevarer den illusion af Islam er en fredens religion -- et tema der ikke er støtte til i den hellige bog. Vi er faldet i søvn ved rattet mens truslen om Islamisk lov kryber tættere ind i vort samfund. Chokerende er det at den allerede anvendes af dommere der giver den fortrinsret over vort lands lov.

Vi føjer os muslimer - der frit og åbenlyst forhåner jøder og ikke muslimer - når de hævder de er udsat for “islamofobi,” hver gang vi gør opmærksom på vore bekymringer når Sharia påvirker vore liv. Det gør vi endog efter at man i 2004 opdagede Det Muslimske Broderskabs hemmelige strategi for at ødelægge U.S. Forfatningen og indføre Sharia på amerikanerne.

Det Muslimske Broderskabs strategi omfatter brug af front organisationer for at fremme deres sag, mange af dem aktive i dag med at give “vejledning” til U.S. regeringskontorer, fra at rekruttere muslimske religiøse ledere til militæret og til hvordan man vort retssystem bedre kan kommunikere med og få hjælp af muslimske samfund.

Interessant nok så omfatter Det Muslimske Broderskabs tiltag alle en medvirkende U.S. regering der blot stiller sig til side mens disse organisationer ladet Broderskabets inflydelse blive stadig større.

Hitler ville have stortrives med en sådan adgang!

Under 2. Verdenskrig anerkendte den britiske premierminister Winston Churchill behovet for at studere “Mein Kampf,” for bedre at forstå hvordan den tyske leder tænkte.

Churchill sammenlignede i sin bog "The Gathering Storm," Hitlers bog med Koranen:
"All was there -- the program of German resurrection, the technique of party propaganda; the plan for combating Marxism; the concept of a National-Socialist State; the rightful position of Germany at the summit of the world. Here was the new Koran of faith and war: turgid, verbose, shapeless, but pregnant with its message."

Lig “Mein Kampfs” budskab om vold mod ikke-ariere er Koranens budskab om vold mod ikke-muslimer.

Ligesom Churchill opfordrede Vesterlændinge til at studere “Menin Kampf” for bedre at forstå den nazistiske trussel brude U.S. præsident Barack Obama opmuntre amerikaneren til at studere Koranene nærmere for at forstå truslen fra Islam. Kun ved at læse Koranen, der bør ‘røtngenfotograferes’ for både sit voldlige og seksuelle indhold vil truslen fremstå tydelig. En sådan læsning burde få ikke muslimer til at betvivle det grundlag hvor Islam hævder man er fredens religion.

Havde Hitler dog blot haft det fremsyn at kalde nazismen en religion da ville vi måske i dag alle tale tysk. Men at undlade at studere Koranen i dag vil meget vel kunne føre til at vi alle taler arabisk i fremtiden.  
               
 
Lt. Colonel James G. Zumwalt, USMC (Ret.), is a retired Marine infantry officer who served in the Vietnam war, the U.S. invasion of Panama and the first Gulf war. He is the author of "Bare Feet, Iron Will--Stories from the Other Side of Vietnam's Battlefields," "Living the Juche Lie: North Korea's Kim Dynasty" and "Doomsday: Iran--The Clock is Tickin

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails