tirsdag den 10. september 2013

Romney: En politisk profet?

Mitt Romney: En politisk profet?

                
Morgan Chilson
   
Mange af Mitt Romney politiske meningstilkendegivelser - man lo, og ignorede nogle af dem under 2012 kampagnen - giver nu den besejrede præsidentkandidat et nyt ry som noget af en “politisk profet,” siger BuzzFeed Politics.

Under kampagnen mod Præisdent Obama, blev Romney forhånet for sine synspunkter om et “fjendtligt Rusland” og om Obamacare, som han forudså ville blive vanskelig om ikke umuligt at implementere.

I dag synes hans synspunkter langt fra latterlige vurderede et antal af hans tilhængere i interviews med Buzz Feed.

"Jeg betragter det der sker og ved du hvad? Mitt havde faktisk ret da han talte om Rusland og han havde faktisk ret da han talte om hvor svært det vil blive at implementere Obamacare og han havde faktisk ret da han talte om økonomien,” fortalte tidligere Romney kampagneøkonomileder Spencer Zwick BuzzFeed. “Jeg tror der er rigtig mange almindelige amerikanere der nu kan føle virkningerne af det Romney sagde ville ske - uheldigvis.” 
 

Det er 10 måneder siden den tidligere Massachusetts guvernør tabte til Obama, men hans bekymringer over Ruslands fjendtlige holdning til Amerika synes mere aktuel end nogen sinde, når man tager den nuværende uoverensstemmelse mellem USA og Rusland over Syrien i betragtning, sammen med sagen om tidligere ansat hos National Security Agency Edward Snowden der fik asyl af Moskva.

“1980’ernes udenrigspolitik nærmest trygler om at vende tilbage, fordi Den Kolde Krig har været forbi i 20 år,” sagde Romney så bekendt under sin kampagne, idet han beskrev Rusland som Amerikas nummer 1 “geopolitiske fjende.”

"Alle og enhver tænkte, ‘Er det nu så klogt med Mitt fanget i Den Kolde Krig, og han aner ikke hvad han taler om,” fortalte Robert O’Brien, der var Romneys udenrigspolitiske rådgiver under kampagnen til BuzzFeed. “Og ved du hvad. Med alle disse udenrigspolitiske initiativer -- Syrien, Iran, Snowden -- hvem er det så der giver Amerika store problemer? Det er Putin og russerne.”

"Guvernøren forsøgte at gå i dybden med hvordan man skulle betragte og behandle disse meget vanskelige udfordringer, og vi blev så imødegået (fra Obama lejren) med slogans,” tilføjede O’Brien. “Og nu kan den virkelige verden åbenbare at de slogans var fuldstændig meningsløse og uden indhold.”


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails