mandag den 6. januar 2014

Årets homofob

Årets homofob?



Time magazine og The Advocate, det førende bøsse tidsskrift har hver især navngivet, som deres Årets Person, en mand der har beskrevet bøsseægteskab som et produkt af Satan og at bøsser kan adoptere som en form for misbrug af børn.

Da han var kardinal i Argentina erklærede, Jorge Mario Bergoglio, at  ægteskab mellem samme køn er en bogstavelig diabolsk bestræbelse af “Løgnenes Fader.” Han sagde at bøsseægteskaber diskriminerer mod børn “fremover” og fratager dem “deres udvikling som mennesker givet af en far og en mor og med Guds vilje.

Hvad der foranledigede kardinalen var en lov i juli 2010 i Argentina der tillod at give par af personer af samme køn mulighed for at gifte sig og adoptere børn. Hvis den bliver vedtaget så ville loven “i alvorlig grad skade familien,” sagde Bergoglio. 
 

En sådan tankegang var en “fejl der stod direkte som en krænkelse af “naturens lov, og Guds lov.” Kardinalen bad om Den Hellige Ånds vejledning for at føre sit folk ud af “fejltagelsens mørke,” og for at “forsvare os med at blive tryllebundet af mange fejltagelser der skal forsøges for enhver pris som retfærdiggørelse af denne lov, og til at forvirre og bedrage mennesker med god vilje.”

Kardinalen sagde, at det der er på spil var “den totale afvisning af Guds Lov skrevet i vore hjerter,” og selve overlevelsen af den menneskelige familie. Den familie sagde han omfatter “far, mor og børn.”

Forestil dig vreden: Hvem var denne kugleskøre religiøse fanatiker? Hvem var denne intolerante homofob? Her er der da et krystalklart højrefløjs fænomen.

Kunne du forestille dig en sådan bøsseforagter nogensinde skulle komme på overvejelse som Årets Person af Time eller af Amerikas førende bøsserettigheds tidskrift? Kunne du endda forestille dig at venstreorienterede nærmest ville snuble over egne ben for en sådan hyklers skyld?

Nuvel, en sådan mand er Pave Frans. Han er Time’s Årets Person, The Advocate’s Årets Person og venstreorienterede ophøjer ham som en af deres egne. Det gør de selvom Jorg Mario Bergoglio, som Pave, ikke har ændret på nogen af Kirkens læresætninger om disse problemstillingen. Han har blot skiftet tone.

På et øjeblik før de ekstatiske liberale gik helt i selvsving kom Pave Frans med en kommentar om ikke at dømme. “Hvis nogen er bøsse og søger Herren med god vilje, hvem er jeg så til at dømme?” spurgte Paven med ord kun få katolikker ville være uenige i. Faktisk ønsker enhver katolik der dømmer homoseksualitet som en synd at disse personer med god vilje søger Herren.

I den liberale tankegang, hvor følelser imidlertid er baggrunden for konklusioner og hvor man kan spring rundt i logikken som værende det normale, svarer sådanne udtalelser til underforstået godkendelse af omdefinitionen af ægteskabet som det har været i årtusinder og i en larmende afvisning af Bibelsk og Naturens Lov. I Illinois lovgivningen foranledigede Frans “Hvem er jeg til at dømme” udtalelsen faktisk at liberale katolske lovgivere straks vedtog en lov der lovliggør bøsseægteskab. Jeg er dybt forundret, men jeg er ikke - på de liberales side. Aldrig.

Her for nylig omfattede Pavens apostolske opfordring Evangelii Gaudium, og som igangsatte nogen postyr over hans udtalelser om økonomi, meget lidt bemærkede passager der bekræfter det traditionelle ægteskab. I overensstemmelse med den ‘nye tone’ var passagerne ikke lige præcis eksplosive, men de var der.

“Familien som er alle fællesskabers sociale bånd gennemlever en dyb kulturel krise,” fastslår Paven i en passage. “I familien er svækkelsen af disse bånd i særlig grad alvorlig, fordi familien er samfundets grundcelle...Ægteskabet synes nu at blive betragtet som blot følelsesmæssig tilfredsstillelse der kan konstrueres på enhver måde eller modificeres med vilje. Men ægteskabets uerstattelige bidrag til samfundet står over følelserne og de øjeblikkelige behov hos parret.”

Budskabet fra Frans var tydeligt: Ægteskabet og familien er ikke blot følelsesmæssige produkter og følelsesmæssig tilfredsstillelse der kan rekonstrueres og ændres efter samfundets vilje eller tendens.

Siden han indtog Sankt Peters stol i marts måned har Pave Frans genbekræftet Kirkens grundlære som liberale så inderligt ønsker han skal lave om på (herunder abort). Alligevel har han opnået ære og beundring fra bøsseaktivister og verdslige progressive der håber at kunne lave om på ham og hans Kirke i deres eget billede.

Det Kristusbarnet og Den Hellige Familie af Kardial Bergoglio så hen til for at spare sit folk for det han bedømte som et Satan-inspireret skub for bøsseægteskab og bøsseadoption.

“Vi ser på Sankt Josef, Maria og Jesus Barnet,” tilskyndede han sin hjord i juli 2010, “og beder til de med ildhu forsvarer familien i Argentina i denne særlige tid.”

Det er bemærkelsesværdigt at liberale og bøsseaktivister trods alt ville krone den mand med deres Årets Person. Hallo, måske virker den der ‘nye tone’ trods alt.


http://spectator.org/articles/57238/homophobe-year

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails