fredag den 24. januar 2014

Michelle Obamas rollemodel - Hanoi Jane Fonda

Michelle Obama: Hanoi Jane er min rollemodel

                                             
Førstedame Michelle Obama siger at Jane Fonda er en af hendes rollemodeller, og at hun beundrer hendes politiske klogskab.

Under et interview med People Magazine, satte Obama "Hanoi Jane" på listen over et af de mennesker hun gerne ville efterligne og se ud som  når hun kommer i 70’-80’erne.”

"Der er så Jane Fonda, en smuk engageret politisk vidende, skarp kvinde,” sagde Michelle Obama.
 

Kommentaren vil højst sandsynlig gøre Vietnam veteraner vrede. De husker stadig, hvordan Fonda, nu 76, drog til Nordvietnam i 1972 og blev fotograferet siddende på et antiluftskyts batteri. Fonda forhånede U.S. militære ledere som “krigsforbrydere” og kaldte senere de torturerede amerikanske krigsfanger for “hyklere og løgnere,” og bad dem “tage sig sammen.”
Læs denne på synopsis:
På sin liste havde Michelle Obama også Cicely Tyson som endnu en rollemodel, i det interview der skulle markere hendes 50 års fødselsdag.

"Jeg har netop set Cicely Tyson på Broadway. Hun er i 80’erne (blev det i december) og i to timer spillede hun med stamina og lidenskab. Jeg sagde til hende, ‘Jeg vil være som dig når jeg bliver ‘stor.!’”

Michelle Obamas kommentarer er allerede blevet kritiseret. David Webb skriver på Breibart, “Michelle Obama forekommer mig at være en vred sort kvinde der havde alle fordelene, såsom at kunne gå på Princeton University efter at komme fra i bund og grund ingenting. Alligevel, i stedet for at få det bedste ud af hendes livs fordele, synes hun at bære dem som en byrde, og hun lægger byrden over på andre.”

"Kun en forbenet venstreorienterer kan mene at Jane Fonda ikke er en forræderisk slyngel,” lyder det i en post på den konservative blog Weasel Zippers.

"Åh ja såmænd, en kommunist der er ‘stor fan’ af en anden kommunist, hvem kunne dog forestille sig det?” skrev en læser på Newsbuster. En anden sagde, “Dette er de mennesketyper der nu bidrager til vor store Republik? Denne historie er på så mange måder trist.”

http://www.newsmax.com/Newsfront/Michelle-Fonda-role-model/2014/01/22/id/548315#ixzz2rIue0Ige

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails