søndag den 5. januar 2014

Nu vender det - Klimaet!

Nu vender det - Klimaet


Andrew Thomas

Malcolm Gladwell's rigtig gode bog The Tipping Point fremholder kendsgerningen, at pludselige seismiske forandringer i samfundet kan være et resultat af små hændelser, hvis de rette faktorer er tilstede.

Tipping Point indtræffer når momentum for en ide bygges op, og endelig finansielt overskrider en tærskel, hvor det så bliver tydeligt at en stor kulturel forandring er indtruffet. Vendepunktet for global opvarmning nærmer sig, men ikke som “klimaforandringseksperterne” forventer det. 

 
(AGW) Menneskeskabt Global Opvarmnings teorien har været dominerende i de sidste tre åtier som en absolut kendsgerning i offentlighedens bevidsthed. I de senere år er der imidlertid kommet revner i fortet den “fastslåede videnskab” og den offentlige mening er begyndt at skifte. I stadig større grad er de alarmistiske forudsigelser slået fejl.

I 2004 meddelte NASA’s chefvidenskabsmand James Hansen med stor autoritet at der kun var et tiår at handle i vedrørende AGW, (formodentlig ved at overføre massive skatteyderbeløb til de som kæmper den globale opvarmnings kamp), for klima Harmagedon ville ødelægge menneskeheden. Nuvel det vindue er nu lukket helt og aldeles, og i glemmekassen.


Al Gore, AGW’s teoriens ypperstepræst har lukket sine Alliance for Climate Protection kontorer ned, og afskediget 90% af st personale. Bidragene er tørret ud efter 2008.

Australiens konservative regering har i alvorlig grad lagt bånd på landets klimaforandrings initiativer og er i færd helt at lave om på landets CO2 skat der har hæmmet virksomhederne.

En gruppe tyske videnskabsforskere forudsiger en dramatisk afkøling i løbet af de næste 90 år - mod en ny “lille istid.”

Selvfølgelig har endog mange såkaldt “ikke så godt informerede” mennesker en anelse om rekordøgningen af havis i Arktisk, ligesom den nuværende yderst velkendte historie med en kadre af velstående global opvarmnings alarmister der sad fast i rekord tyk havis da de var på cruise til Antarktis for at bevise at der ingen havis var.

Nu har så FN’s Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) stille og roligt nedgraderet deres forudsigelse om global opvarmning for de næste 30 år i deres sidste udgave af deres skrift "Fifth Assessment Report."

Effekten af dette er at de modvilligt indrømmer at computermodellerne som de på religiøs vis stolede på i årtier som “bevis” på AGW teorien er gennemført forkerte.

Vendepunktet er lige ved at være her. Jeg kan mærke det.

Andrew Thomas blogs at http://Darkangelpolitics.com

http://www.americanthinker.com/blog/2014/01/the_global_warming_tipping_point_is_near.html#ixzz2pKoq4yb0

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails